SPRINGFEVER  
 Hallo Creatievel-inge-n,

De regen blijft nog even doordenderen, maar gelukkig laat de zon steeds vaker haar prachtige warme gezicht zien. Het is LENTE, seizoen van ontluiken en het voelt als HOOP. Hoop op warmere, maar ook fijnere tijden. Dat we afgelopen weekend een uurtje moesten inleveren, nemen we even op de koop toe. Dat uurtje is niet weg, dat krijgen we dadelijk in de herfst weer lekker terug. Dat uurtje minder, het geeft aan dat we een nieuw seizoen gaan omarmen waar zonnestraaltjes ons veel vitamine D en een super blij en goed humeur gaan bezorgen. Vogels die ‘s ochtends volop fluiten en heerlijk aan het nestelen zijn.
Er zijn genoeg problemen in de wereld, maar we kunnen ook een stapje terug doen en kijken naar de kleinere dingen die ons zo blij kunnen maken. Juist, die zonnestraal die nu heerlijk mijn dag binnenkomt en die ik omarm. 

  Wat een geweldige foto. Je ziet twee fantastische couturiers. Een ervan herken je meteen, geen twijfel. Onze one and only Bjorn Kersten. Echt een meer dan creatief talent en wat een duizendpoot. Daarnaast staat Odair Pereira. Ook al zo’n geweldig Nederlands talent (ik wed dat je dat niet gedacht had want hij heeft zo’n fantastisch exotische naam!). Samen hebben ze meegedaan aan de TV serie: “Wat heb ik van je aan”. Beiden ongelooflijk en zo goed. Odair is de nieuwe ambassadeur geworden van het alom bekende merk Singer. We hebben hem ontmoet bij een dealermeeting. En jeetje; wat een gezelligheid maar vooral wat een spontaniteit brengt deze geweldige couturier met zich mee. Echt een heerlijke personality. Hij kwam, hij zag en overwon ONS. We zijn meteen gezwicht voor zijn “moet je doen actie”: buy one, get two. Je krijgt namelijk een trolley cadeau, bij aanschaf van de Singer 6605 en de Singer 6805. 

Waanzinnig goede actie die voor jou natuurlijk ook geldt.

singer actie  
KUNST OP DE CATWALK
Over couturiers gesproken….. gaan we jou ook zien op onze catwalk? Als je eigen couturier of als nieuw opkomend talent? Op 25 juni bouwen we wederom een groot catwalkfeest, achter op de parkeerterrein van de winkel in Eindhoven. We zouden het super vinden om lekker veel kandidaten te hebben, en dan het liefst in alle gradaties, dus elke leeftijd en elk niveau is welkom.
Het onderwerp is KUNST en wij zijn heel benieuwd welke creativiteit er dan bij jou bovenkomt voor op de rode loper. Er zijn natuurlijk prachtprijzen te winnen, maar we hopen dat de kick om jouw creatie op de catwalk te zien, het meest inspireert om mee te doen!

Dus doe mee, en geef je op: info@ingenaaimachines.nl.
  Bernina Kaffe 475
EEUWIGE AANDACHT
Schroom niet om iets te vragen waar je niet goed raad mee weet. We maken graag een filmpje voor je of helpen je met beeldbellen. Woon je in de buurt dan loop je natuurlijk gewoon lekker binnen. Mocht je verder weg wonen, dan vinden we altijd de juiste oplossing voor je. We waren digitaal altijd al goed bezig en nu heeft Corona ons en ook jou geleerd dat het ook anders kan. Kijk hier nog eens naar dit geweldige hulpstuk wat niet bij je naai-, lock- en covermachine mag ontbreken. Voor maar €5,99 is deze van jou. Op YouTube staat ook het volledige filmpje over het inrijgen van de Janome covermachine, waar deze draadinrijger GRATIS al bij zit. Mooi toch!    
13 JUNI
Voor alle Bernina fans: *Tromgeroffel* …
Houd en/of maak 13 juni vrij! Er staat echt iets heel speciaals in de planning.
De volgende nieuwsbrief maken we bekend wat er allemaal die dag gaat gebeuren!  Logo Bernina  
BERNINA – STECKBORN
We zijn NOOIT gesloten, maar dit gaat 15 en 18 april toch gebeuren. We gaan met alle collega’s naar Steckborn in Zwitserland. De fabriek waar al die mooie machines worden bedacht en ontworpen. We laten ons trainen en informeren met de kennis die daar te vinden is. Al met al, ik heb mijn vragenlijst al klaar. Mocht jij ook vragen, ideeën of suggesties hebben die wij met de directie daar kunnen bespreken, dan hoor ik je graag nog deze week hierover.   
SEWINGE WARDROBE 2023   APRIL EN MEI 2023  

SEWINGE April 2023  

Ben je een ook bezige bij en altijd druk? Ik gok dat dat voor de meesten van ons geldt. Maak nu eens tijd voor jezelf en doe mee met deze challenge. Elke maand geven we een opdracht voor een kledingstuk of techniek. Er is hiervoor zelfs speciaal een Facebook-groep opgericht. Super, met al meer dan 700 leden. Word lid (als je Facebook hebt), laat je inspireren en inspireer zelf anderen! Het is een heerlijk concept en het allermooiste is, dat er prachtige vriendschappen door ontstaan.

Deze maand gaan we roezels en rimpels maken. En waar je dan niet zoal aan denken? Het mag al een leuk kussen zijn, maar ook je nieuwste lente-outfit met gerimpelde stukken is een GO. Zodra je meedoet krijg je de eerste van de maand gedetailleerde uitleg hierover.

Daarnaast hebben we op YouTube een eigen filmkanaal met een (geheime) playlist met tips en tricks over de technieken waar we die maand mee bezig zijn. Elke maand maken we nieuwe filmpjes en voorbeelden, waar je speciaal toegang toe krijgt zodra je je hiervoor opgeeft.  
BEKIJK DE BLOG  
 NIEUWTJES  

Spanish Hemstitch
Brother heeft een prachtige aanvulling op de al mooie collectie, de Spanish Hemstitch voet. Hiermee kun je naden samenvoegen met een mooie opening ertussen. Spannende naden noem ik dat. We hebben hem op voorraad en hij kost €35,-, geschikt voor elke Brother.
We gaan hier snel een filmpje over maken!

Vergeet ook niet om lid te worden van de nieuwbrief van Brother, want hier vind je vele leuke ideetjes voor je projecten.

  brother-spanish-hemstitch  

Accessoire van de maand
Laten we borduren!
Bernina promoveert 2023 tot borduurjaar en ze kicken het goed in met deze actie. De komende maand is de multigarenstandaard met 15% korting in de aanbieding! Iets wat je altijd al wilde hebben, en nu weer nog leuker door de mooie prijs.

  Voetje van de maand
BEKIJK DE MULTIGARENSTANDAARD  

Stoffenspektakel
Wat vliegt de tijd. Het eerste kwartaal van het jaar zit er op en overmorgen beginnen we aan april. April die doet wat het wil! Wel, de laatste dag van april zien we je graag op het stoffenspektakel in Eindhoven.

Mocht je niet kunnen of woon je gewoonweg te ver weg bekijk de website van de stoffenroute en plan je eigen georganiseerde dagtocht naar ons textieldistrict.    stoffenroute_groningen  

Workshops
Leuke meiden met veel kennis komen hier regelmatig workshops geven, laatst nog de BSR workshop van Gerda Groenevelt. Zeker voor herhaling vatbaar. Check af en toe even onze INGEacademy op de website en plan je eigen gezellige workshop en leermomentje.
Voor de snelle beslissers: alleen vandaag nog kun je je nog opgeven voor de workshop zaterdag aanstaande 1 april: kennismaking rulerworkshop met Anne Lillholm.

  workshop_gerda   Sint Lucas
Het Sint Lucas college in Eindhoven is nu ook besmet met het naai-virus! Jippie daar houd ik van, ook de jeugd achter de naaimachine!
  sintlucas  
Koningsdag 27 april zijn wij gesloten. Dan vieren we met heel Nederland ons aller feestje. 

Geniet ze deze lente waarbij de temperatuur langzaam omhoog kruipt, echter nooit snel genoeg, maar geduld is een schone kunst! Dat brengt me weer terug naar onze Catwalk van 25 juni met als thema KUNST. 🙂

Liefs Inge en i*dream-team