INGEacademy

Beginner, gevorderd of proffesional? Leer bijvoorbeeld een nieuwe techniek, kom Quilten of volg een leuke kinderworkshop! Bij de INGEacademy hebben we voor ieder niveau naaister leerzame en gezellige workshops.

INGEacademy

Naailes

Datum: afwisselend op dinsdag of donderdag.

Kosten: 17,50,- per twee uur

Altijd al willen leren naaien of de kneepjes van het vak beter onder de knie willen krijgen? Geef je dan op voor de naailessen. In een kleine groep ga je werken in je eigen tempo aan een eigen gekozen project.

Mail voor beschikbaarheid: info@ingenaaimachines.nl

Pattern transformation 2

Datum: donderdag 6 oktober en 18 maart 2023

Tijd: 10:00 – 17:00 uur

Prijs: € 65,-

Naast het lijnen spel van workshop 1 leer je in deze workshop ook de techniek van ruimte en plooien toepassen in je basispatronen waardoor je de mooiste en meest bijzondere kledingstukken kan gaan creëren. Tijdens de workshop wordt je dus weer de technieken aan geleerd zodat je zelf thuis ermee aan de slag kunt gaan.

Om het optimale uit deze workshop te halen is het noodzakelijk dat je workshop Pattern Transformation deel 1 hebt gevolgd. Enige naai ervaring en inzicht in werken met patronen is gewenst.

Deze workshop is exclusief materiaal, je ontvangt van tevoren een beschrijving over de voorbereidingen die gedaan moeten worden.

Mail voor beschikbaarheid: info@ingenaaimachines.nl

Janome M17 demo

Datum: zaterdag 8 oktober

Nieuwsgierig naar het allernieuwste pareltje van Janome? Deze waanzinnige machine heeft het allergrootste naai- en borduurgebied ooit op de markt. Dit wil je gewoon zien en ervaren.

Marie-Louise van Janome gaat je deze dijk van een machine laten zien en kan je hierover alles vertellen. Kom je ook lekker naar de winkel?

Lutterloh blouse/jurk

Datum: 11 + 12 oktober

Tijd: 10:00 – 17:00 uur

Kosten: € 200,- excl stof

 

Altijd al interesse in het Lutterloh systeem gehad? Of altijd al een blouse, jurk of rok willen maken op eigen maten dan is dit je kans! Jose Veldkamp komt voor 2 dagen naar de winkel om je daar mee te helpen. Hoe gaaf is dat!!
Stap voor stap maak je op dag 1 een eigen passend patroon en op dag 2 zet je het patroon om in een kledingstuk, hoe gaaf is dat!!
Mail voor beschikbaarheid naar: info@ingenaaimachines.nl

Quilt dagen

Datum: 13 + 14 oktober

Tijd: 14:00 – 17:00 uur

Altijd al meer willen weten over quilten of je skills uitbreiden?
Kom dan gezellig naar ons Quiltfestival.
De geweldige quiltsters Wendy Vosters en Anne Lillholm zijn van 14.00 tot 17.00 in de winkel aanwezig gedurende ons 2 daagse Quiltfestival.
Wendy is er met heel veel leuke informatie en staat klaar voor alle vragen van beginners en de gevorderden gaan samen met Anne kijken wat er allemaal is op quilt gebied voor gevorderen. Kom gezellig naar de winkel en laat je helemaal gek maken!

SewINGE sunday

Datum: zondag 16 oktober. 20 november. 11 december.

Tijd: 10:00 – 15:00 uur

Naai je mee ? Het is online of in de winkel, je kunt kiezen. Je kunt via de link die we je sturen inloggen wanneer en hoe lang je maar wilt. Want al doe je maar een uurtje mee, dat vinden we al top. Gewoon gezellig! Kom je in de winkel dan zijn de kosten 15 euro inclusief lunch.

Mail voor beschikbaarheid: info@ingenaaimachines.nl

Open dag Brother

Datum: dinsdag 18 oktober

Tijd: 10:00 – 18:00 uur

Ook nieuwsgierig naar de allernieuwste Brother naai- en borduurmachines? Wist je al dat de nieuwe XP3 zelfs je steken en borduurpatronen kan projecteren op de stof? Echt er is zo veel dat je wilt weten van deze prachtige machines.

Ingrid Loss is de hele dag in de winkel om je onder te dompelen in de creatieve wereld van Brother. zeker weten dat je wilt zien en leren van deze creatieve dame. 

Kom gezellig naar deze Brother dag bij ons in de winkel.

ScanNcut flexen

Datum: 20 oktober

Tijd: 14:00 – 17:00 uur

Kosten: € 25,-

Volgeboekt!

 

Hoe gaaf is het als je een afbeelding kan omzetten naar een snijbestand in meerdere lagen en dat je die dan in Flex op je t-Shirt, sweater of tas kan persen.
In deze workshop ga je dat van A tot Z leren.
Neem je ScanNcut en computer mee en ga samen met ons aan de slag!
Mail voor beschikbaarheid naar info@ingenaaimachines.nl

SewINGE double

Datum: 22 oktober

Kies je partner in jouw naaimanie en geef je op om in de komende herfst een outfit te maken voor onze etalagepoppen; the SewING Guy’s. Er zijn verschillende thema’s en er is vooraf een selectieronde. Deze wedstrijden zijn bedoeld voor aspiranten, amateurs en professionals. Dus met je vriend, mams met dochter, studentenmaatjes, buren, welke combinatie je ook kiest, alles is goed! Bel of mail ons voor meer informatie hierover. Dit wordt een te gekke unieke wedstrijd waar jij aan mee kunt doen!

Canadian Smocking

Datum: dinsdag 1 november

Tijd: 10:00 – 15:00 uur

Prijs: € 100,- exclusief materiaal

Deze workshop bestaat uit twee dagen van 5 uur.
Samen met onze gastdocent Monique van Loon maakt u deze mooie tas. Zij leert u alle technieken die nodig zijn om deze tas te maken.
De vervolg les wordt samen met u gepland na de eerste les.

Draadjesvanger maken

Datum: woensdag 2 november

Tijd: 18:30 – 21:30 uur

Prijs: € 25,-

Het ideale mini prullenbakje om aan je tafel te hangen en tegelijk een gemakkelijk speldenkussen. Je maakt dit leuke item onder leiding van Reini.

Mail voor beschikbaarheid: info@ingenaaimachines.nl

Sweater workshop

Datum: 18 november en 2 december

Tijd: 18:30 – 21:30 uur

Kosten: € 50,- exclusief materiaal

Dit is je kans om die heerlijke sweater te maken. Ideaal voor de koude dagen of voor lekker op de bank. Reini gaat je alles tips and tricks leren zodat jij jouw sweater nooit meer uit wilt trekken.

Mail voor beschikbaarheid: info@ingenaaimachines.nl

Kerstballen borduren

Datum: dinsdag 22 november

Tijd: 10:00 – 13:00 uur

Prijs: € 20,-

Kom je lekker een ochtendje borduren bij INGEnaaimachines? We gaan mooie kerstballen borduren voor in de boom.

Mail voor beschikbaarheid: info@ingenaaimachines.nl

Movalo tas

Movalo tas

Datum: 26 november

Tijd: 09:00 – 17:00 uur

Prijs: € 65,- excl. materiaal

Zin in een leuke workshop én in een nieuwe tas!? Dit is echt een geweldige tas met veel opbergruimte. Monique van Loon gaat je alles leren om deze te gekke tas te maken. 

Mail voor beschikbaarheid naar: info@ingenaaimachines.nl

Lutterloh: grote buste

Datum: 6 + 7 december

Tijd: 10:00 – 17:00 uur

Kosten: € 200,- excl stof

 

Altijd al interesse in het Lutterloh systeem gehad? Of altijd al een blouse willen maken op eigen maten dan is dit je kans! Jose Veldkamp komt voor 2 dagen naar de winkel om je daar mee te helpen. Hoe gaaf is dat!!
Deze workshop is speciaal voor dames met een grote buste. 
Stap voor stap maak je op dag 1 een eigen passend patroon en op dag 2 zet je het patroon om in een kledingstuk, hoe gaaf is dat!!
Mail voor beschikbaarheid naar: info@ingenaaimachines.nl

Magische naai-etui

Datum: 17 januari 2023 en 9 mei 2023

Tijd: 10:00 – 17:00 uur

Kosten: € 65,-

Een super fijne etui vol vakjes om al jouw naai gadgets in te bewaren. Lekker gemakklijk op je naai tafel of voor mee naar de les. Personaliseer met eigen stofjes en fournituren.

Reini helpt je zodat jouw etui straks perfect in elkaar zit.

Pattern Transformation 1

Datum: zaterdag 21 januari 2023

Tijd: 10:00 – 16:00 uur

Kosten: € 65,- exclusief materiaal

In deze workshop leer je een speciale techniek waarbij je naden kunt verplaatsen naar zelf gekozen lijnen. De standaard coupenaden verdwijnen en maken plaats voor speelse creatieve lijnen.

Deze workshop vraagt wat ervaring in het naaien en enige kennis van patroontekenen is fijn om de workshop goed te kunnen volgen. Onder leiding van Reini ga je een halve rok en een halve top maken en leer je enkele vouwtechnieken. Het gaat erom dat je de techniek leert, na deze workshop kun je dit zelf toepassen.

Mail voor beschikbaarheid: info@ingenaaimachines.nl

BSR voet training

Datum: 25 maart 2023

Tijd: 10:00 – 15:00 uur

Kosten: € 75,-

Wat een heerlijk voetje he die BSR voet van Bernina? Wil je dit voetje nu eens optimaal leren benutten of weten wat je er allemaal mee kunt doen? Gerda Groenenvelt laat je tijdens deze workshop hier alles over zien en leert je alle trucs.

Heb je (nog) geen Bernina? Je mag natuurlijk mee doen op een machine van ons en je laten inspireren door dit fantastische merk.

SewINGE catwalk

Datum: 25 juni 2023

De beruchte en favoriete SewINGE catwalk gaan we houden op de mooiste tijd van het jaar en wel op 25 juni 2023. Plan alvast die datum in je agenda als publiek of als deelnemer. Op 29 januari 2023 hoor je wat het thema is en welke prijzen er zullen zijn.

SewINGE Wardrobe

12 kledingstukken, 12 maanden creatief los gaan en 12 nieuwe INGEtechnieken leren.

Meld je aan via email en naai samen met ons je nieuwe garderobe.

Kom in contact

+3140 25 75 963

info@ingenaaimachines.nl

Meer INGEnaaimachines?

Digital tour
Het bedrijf
INGEnieuws

Mail ons