INGEacademy

Beginner, gevorderd of proffesional? Leer bijvoorbeeld een nieuwe techniek, kom Quilten of volg een leuke kinderworkshop! Bij de INGEacademy hebben we voor ieder niveau naaister leerzame en gezellige workshops.

INGEacademy

Naailes

Datum: afwisselend op dinsdag of donderdag.

Kosten: 17,50,- per twee uur

Altijd al willen leren naaien of de kneepjes van het vak beter onder de knie willen krijgen? Geef je dan op voor de naailessen. In een kleine groep ga je werken in je eigen tempo aan een eigen gekozen project.

Mail voor beschikbaarheid: info@ingenaaimachines.nl

ScanNcut demo

Datum: donderdag 30 juni

Tijd: 17:00 – 17:30 uur

Kosten: gratis

Benieuwd naar de geweldige features van de ScanNcut machine van Brother? Met dit apparaat kun je vormen snijden uit o.a. papier, stickervellen en flexfolie. En ja wat je daar allemaal mee kunt doen? Het is interessant voor elke creatieveling. Laat je verrassen door dit waanzinnig mooie product van Brother. Reini en Lisa gaan je van alles vertellen.

Mail voor beschikbaarheid: info@ingenaaimachines.nl

Rulerwork

Datum: zaterdag 9 juli

Tijd: 13:00 – 16:00 uur

Kosten: € 45,-

Anne Lillholm, Europees kampioen quilten wil graag een kennismakingsworkshop geven over Rulerwork. Van haar wil je echt leren, zij is zo inspirerend. Je geeft je op via onze site op de INGEacademy. Heb je hiervoor nog geen accessoires dan is dat geen enkel problemen. Wij hebben meer dan genoeg wat jij gewoon kunt lenen en gebruiken. Laat je inspireren!

Mail voor beschikbaarheid: info@ingenaaimachines.nl

Kinder workshop

Datum: zaterdag 16 juli

Tijd: 14:00 – 16:00 uur

Kosten: € 15,- exclusief materiaal

Vanmiddag gaan we een t-shirt maken, echt zo leuk om te doen en zeker weten dat het jou gaat lukken. Reini heeft een top-patroon voor je en het is echt een heel leuk makkelijk shirt. Dus als je het echt eens wilt proberen, schroom niet en doe mee. Je mag onze naaimachines gebruiken als je er zelf geen hebt.

Deze workshop is exclusief materiaal, je ontvangt van tevoren een beschrijving over de voorbereidingen die gedaan moeten worden

Mail voor beschikbaarheid: info@ingenaaimachines.nl

SewINGE sunday

Datum: zondag 17 juli. 21 augustus. 25 september. 16 oktober. 20 november. 11 december.

Tijd: 10:00 – 15:00 uur

Naai je mee ? Het is online of in de winkel, je kunt kiezen. Je kunt via de link die we je sturen inloggen wanneer en hoe lang je maar wilt. Want al doe je maar een uurtje mee, dat vinden we al top. Gewoon gezellig! Kom je in de winkel dan zijn de kosten 15 euro inclusief lunch.

Mail voor beschikbaarheid: info@ingenaaimachines.nl

Pattern transformation 2

Datum: dinsdag 19 juli en donderdag 6 oktober

Tijd: 10:00 – 17:00 uur

Prijs: € 65,-

Naast het lijnen spel van workshop 1 leer je in deze workshop ook de techniek van ruimte en plooien toepassen in je basispatronen waardoor je de mooiste en meest bijzondere kledingstukken kan gaan creëren. Tijdens de workshop wordt je dus weer de technieken aan geleerd zodat je zelf thuis ermee aan de slag kunt gaan.

Om het optimale uit deze workshop te halen is het noodzakelijk dat je workshop Pattern Transformation deel 1 hebt gevolgd. Enige naai ervaring en inzicht in werken met patronen is gewenst.

Deze workshop is exclusief materiaal, je ontvangt van tevoren een beschrijving over de voorbereidingen die gedaan moeten worden.

Mail voor beschikbaarheid: info@ingenaaimachines.nl

Bernina testdrive

Datum: zaterdag 23 juli

Droom jij ook van zo’n heerlijke nieuwe Bernina lock of lock- en cover combi machine? Dit is je kans want Bernina komt vanaf juli met een waanzinnig aanbod dat je niet kunt weerstaan.

Zaterdag 23 juli komt er een demonstratrice van Bernina die je alles kan vertellen over de nieuwste Bernina machines: de L890, de L860 en de L850

Mail voor beschikbaarheid: info@ingenaaimachines.nl

Pattern transformation 1

Datum: donderdag 8 september

Tijd: 10:00 – 16:00 uur

Kosten: € 65,- exclusief materiaal

In deze workshop leer je een speciale techniek waarbij je naden kunt verplaatsen naar zelf gekozen lijnen. De standaard coupenaden verdwijnen en maken plaats voor speelse creatieve lijnen.

Deze workshop vraagt wat ervaring in het naaien en enige kennis van patroontekenen is fijn om de workshop goed te kunnen volgen. Onder leiding van Reini ga je een halve rok en een halve top maken en leer je enkele vouwtechnieken. Het gaat erom dat je de techniek leert, na deze workshop kun je dit zelf toepassen.

Mail voor beschikbaarheid: info@ingenaaimachines.nl

Rugzak maken

Datum: woensdag 21 september

Tijd: 18:30 – 21:30 uur

Prijs: € 50,-

Een rugzak is heerlijk om te hebben en het ideale aan het zelf maken is dat je zelf kunt bepalen hoe je het gaat vormgeven. Reini helpt je bij het maken van deze te gekke rugzak.

Deze workshop bestaat uit twee dagen. De tweede dag wordt besproken na de 1e lesdag. 

Mail voor beschikbaarheid: info@ingenaaimachines.nl

baby lock dagen

Datum: 23 en 24 september

We gaan ouderwets los met een demonstratie informatiedag van het merk baby lock. Altijd al eens achter miss Gloria willen zitten of de mega Euphoria covermachine willen uitproberen? Laat je informeren en inspireren door dit prachtige merk.

 

Janome M17 demo

Datum: zaterdag 8 oktober

Nieuwsgierig naar het allernieuwste pareltje van Janome? Deze waanzinnige machine heeft het allergrootste naai- en borduurgebied ooit op de markt. Dit wil je gewoon zien en ervaren.

Marie-Louise van Janome gaat je deze dijk van een machine laten zien en kan je hierover alles vertellen. Kom je ook lekker naar de winkel?

Draadjesvanger maken

Datum: woensdag 2 november

Tijd: 18:30 – 21:30 uur

Prijs: € 25,-

Het ideale mini prullenbakje om aan je tafel te hangen en tegelijk een gemakkelijk speldenkussen. Je maakt dit leuke item onder leiding van Reini.

Mail voor beschikbaarheid: info@ingenaaimachines.nl

Sweater workshop

Datum: vrijdag 11 november

Tijd: 18:30 – 21:30 uur

Kosten: € 50,- exclusief materiaal

Dit is je kans om die heerlijke sweater te maken. Ideaal voor de koude dagen of voor lekker op de bank. Reini gaat je alles tips and tricks leren zodat jij jouw sweater nooit meer uit wilt trekken.

Mail voor beschikbaarheid: info@ingenaaimachines.nl

Kerstballen borduren

Datum: dinsdag 22 november

Tijd: 10:00 – 13:00 uur

Prijs: € 20,-

Kom je lekker een ochtendje borduren bij INGEnaaimachines? We gaan mooie kerstballen borduren voor in de boom.

Mail voor beschikbaarheid: info@ingenaaimachines.nl

Quilt workshop

Datum: dinsdag 16 augustus

Tijd: 10:00 – 13:00 uur

Prijs: € 25,-

Doe gezellig mee en ontdek wat Grazy quilten en vrij quilten inhoudt. Zeker weten dat we je enthousiast kunnen maken met deze misschien wel nieuwe hobby voor je! Je leert allerlei techniekjes en gebruikt al je steken in deze leuke workshop

Mail voor beschikbaarheid: info@ingenaaimachines.nl

SewINGE catwalk

Datum: 25 juni 2023

De beruchte en favoriete SewINGE catwalk gaan we houden op de mooiste tijd van het jaar en wel op 25 juni 2023. Plan alvast die datum in je agenda als publiek of als deelnemer. Op 29 januari 2023 hoor je wat het thema is en welke prijzen er zullen zijn. 

SewINGE double

 

Kies je partner in jouw naaimanie en geef je op om in de komende herfst een outfit te maken voor onze etalagepoppen; the SewING Guy’s. Er zijn verschillende thema’s en er is vooraf een selectieronde. Deze wedstrijden zijn bedoeld voor aspiranten, amateurs en professionals. Dus met je vriend, mams met dochter, studentenmaatjes, buren, welke combinatie je ook kiest, alles is goed! Bel of mail ons voor meer informatie hierover. Dit wordt een te gekke unieke wedstrijd waar jij aan mee kunt doen!

SewINGE Wardrobe

12 kledingstukken, 12 maanden creatief los gaan en 12 nieuwe INGEtechnieken leren.

Meld je aan via email en naai samen met ons je nieuwe garderobe.

Kom in contact

+3140 25 75 963

info@ingenaaimachines.nl

Meer INGEnaaimachines?

Digital tour
Het bedrijf
INGEnieuws

Mail ons