Evenementen

Kom naar een van onze evenementen en laat je inspireren door elkaar. Een lekkere zondag vrij naaien in de winkel met anderen naai-alholics? Of onze mooie winkel ontdekken via de stoffenroute. 

Evenementen

Bernina Test Drive

Datum: 9 december 2023

In het kader van de WINTER OVERLOCKER DEALS ontvang je tot 31 december 2023 een bijzonder mooie korting op een Bernina overlocker van de 4- of 8-serie.

En wat is er nou beter dan de machine eerst zelf uitgebreid uitproberen en vergelijken?!

Samen met Bernina organiseren we op 9 december de mogelijkheid om een test drive te komen volgen. De test drives zijn geen instructielessen, maar zijn bedoeld om je de verschillen tussen de modellen te laten ontdekken en zelf uit te proberen, zodat je zeker weet dat je met de perfecte machine naar huis gaat!

Let op! Er zijn maar beperkt plekken, dus wees er snel bij!

SewINGE Wardrobe

Doe mee en maak elke twee maanden samen met ons een nieuw aangegeven kledingstuk om zo een geheel nieuwe garderobe te maken voor jezelf of voor iemand speciaals. We geven je tips en trucks en zo inspireren we elkaar.

Onze besloten facebook groep telt inmiddels 1000 leden en is een perfect platform om je creaties te delen met elkaar. Ook plaatsen we filmpjes met goede tips.

Wil je ook lid worden? laat het ons weten en we voegen je toe aan deze groep.

info@ingenaaimachines.nl

 

 

SewINGE sunday

Datum: 22 oktober / 12 november en 10 december

2024: 21 januari / 18 februari / 17 maart / 14 april / 26 mei / 16 juni

Tijd: 10:00 – 15:00 uur

Kosten: Online Gratis, in de winkel incl. lunch € 15,-

Één zondag in de maand bezig zijn met je favoriete hobby. Lekker een dagje achter je naaimachine werken met anderen die dezelfde passie voor naaien delen. Dat is wat we doen tijdens de SewINGE sunday, fysiek in de winkel of lekker vanuit huis en online deelnemen.

Aanmelden kan via de mail: info@ingenaaimachines.nl

 

 

Stoffenroute

2023: 16 december

2024: 24 febr,  4 mei, 29 mei, 7 september, 2 november en 7 december

Een unieke situatie heeft zich gevormd binnen de Benelux waar 3 grote winkels zich bij elkaar hebben gevestigd. Samen bijna goed voor 1000 vierkante meter aan zelfmaakmode inspiratie. Naast modestoffen, kinderstoffen en interieurstoffen zijn er ook fournituren, patronen en breigaren te vinden. Verder is er nog alles te vinden over naai, lock, cover, borduur -en quiltmachines. Te veel om op te noemen. Dus plan je dagje Eindhoven en loop de stoffenroute!

Praktisch

  • De winkels zijn gezamenlijk geopend op WO t/m ZA vanaf 10:00. (De openingstijden wijken af per winkel)

  • Parkeren kan het beste bij de Jumbo (Geldropseweg 103)

  • Lunchmogelijkheid is er oa bij Koffie Keuten (Geldropseweg 144 A)

Reversed SewINGE Marathon

Datum: zaterdag 20 januari – zondag 21 januari 2024

Tijd: 20.00 tot 20.00

Kosten: Online Gratis, in de winkel incl eten en drinken € 25,-

Niks fijner dan heerlijk achter je naaimachine mooie dingen creeëren en als je dat dan ook nog met allemaal andere gezellige naai-sterren doet dan kan je dag niet meer stuk.
De Reversed SewINGE Marathon houden we op zaterdag 20 januari vanaf 20:00 uur tot zondag 21 januari 20:00 uur. Tussen die twee tijden gaan we zoveel mogelijk lekker aan de gang met onze (naai)machines.
Lang – kort, 1 keer of misschien wel meerdere keren; het maakt niet uit hoe je mee doet. Of je naar de winkel komt of gewoon thuis online via zoom. Elk uurtje is al tof. En het zou weer geweldig zijn als we dit met velen gaan ondernemen!
Wil je in de winkel mee doen dan is het handig dat je je hiervoor op geeft. Mail ons dan even op info@ingenaaimachines.nl. En geef meteen door wanneer je komt, of je blijft slapen en mee eet.

Heb je nog nooit eerder meegedaan met de SewINGE Sunday en je wil online meedoen stuur dan een mail naar info@ingenaaimachines.nl 

 

 

Kom in contact

+3140 25 75 963

info@ingenaaimachines.nl

Meer INGEnaaimachines?

Digital tour
Het bedrijf
INGEnieuws

Mail ons