Team INGE

Bundel 7 ”Naai-aholics”, 1 technische alleskunner en INGEnaaimachines IT IS! Ons team bestaat uit 8 creatievelingen met ieder zijn of haar specialiteit. Samen bundelen we deze sterke krachten en maken INGEnaaimachines tot een prachtig creatief centrum. We maken iedereen gek met de naaimachine! Zeker weten dat wij je enthousiast kunnen maken.

Of je nu komt voor een nieuwe naaimachine, een klosje garen komt kopen of je machine brengt voor onderhoud. Wij helpen je altijd met volledige aandacht.

Visie

We laten zien hoe makkelijk en leuk het is om te spelen met je creativiteit. Wij halen meer uit de moderne naaimachine dan wat erin gestopt is en dagen jou uit om meer uit jezelf te halen dan je ooit had bedacht. Het zal je uniek maken en je inspireren om jezelf te ontwikkelen in al deze mogelijkheden.
Het uiteindelijke doel is dat INGEnaaimachines HET begrip zal zijn in Nederland en België waarvoor mensen zullen komen om dit te ervaren.
Inge

Team INGEnaaimachines

Ons team bestaat uit 8 creatievelingen met ieder zijn of haar specialiteit. Samen bundelen we deze sterke krachten en maken INGEnaaimachines tot een prachtig creatief centrum. We maken iedereen gek met de naaimachine, want naaien is toch het leukste wat er is? Zeker weten dat wij u enthousiast kunnen maken. Of dit nu een prachtige machine is, een klosje garen, voetje of een reparatie, wij helpen u altijd met volledige aandacht.
Creatieve groet,
Inge | Ted | Reini | Bjorn | Lisa | Helene | Eileen | Rianne 
Inge van Liempd

Inge van Liempd

Eigenaar

Opgegroeid tussen de naaimachines in de winkel van haar vader. ‘’ Kies er maar een uit’’ zei hij op een dag. Zo is haar passie voor naaien alleen nog maar sterker geworden. Geen grenzen, alles uit de machine halen, de klant creatief helemaal gek maken met de naaimachine vind Inge het leukste wat er is. Repareren, verkopen en les geven; Inge is als eigenaresse overal.

Lisa Jonkers

Lisa Jonkers

Verkoop | Webshop | Lessen

Met de titel ‘’ Bachelor of art’’ op zak is Lisa het creatieve vak ingedoken en verliefd geworden op de naaimachine. Als coupeuse in haar eigen atelier maakt zij o.a. theaterkostuums en turnkleding. Naast de verkoop bouwt en onderhoud lisa de webshop, ontwerpt alle flyers en posters en geeft lessen. Met haar passie voor naaien maakt ze jou enthousiast om ook heerlijk creatief bezig te zijn.

Bjorn Kersten

Bjorn Kersten

Verkoop | Lessen

Een modeontwerper met smaak, afgestudeerd aan de opleiding Fashion & Design in Den Bosch. Maakt in zijn atelier prachtige dames kleding en in het bijzonder extravagante bruidsjurken. Met zijn passie voor mode weet hij u creatief te inspireren en de machine te vinden welke bij u past. Bjorn weet je alles te vertellen over alle mooie merken die wij verkopen in de winkel. 

Rianne Nieborg

Rianne Nieborg

Verkoop

Onze collega Rianne wonende in Duitsland is meestal op zaterdag te vinden in onze winkel en springt ook graag soms extra bij. Met haar ervaring als coupeuse in haar eigen atelier kan zij je goed helpen bij al je naai gerelateerde vragen. Ze kan je goed adviseren over een geschikte machine welke bij jouw ervaring past.

Ted van Ieperen

Ted van Ieperen

Service manager

De persoon met alle technische kennis over naai, lock, cover of borduurmachines. Geen uitdaging is Ted te gek om jouw technische probleem op te lossen. Opgeleid als motorfiets monteur en uiteindelijk in dit mooie vak beland. Hij heeft alle machines wel eens tot op het kleinste tandwieltje mogen onderzoeken en beschikt dus over alle kennis die nodig is om een machine te repareren of goed onderhoud te geven.

Helene Rijk

Helene Rijk

Verkoop | Lessen

Als zus van Inge is ook zij groot geworden tussen de naaimachines. Helene deelt graag haar kennis en passie voor naaien met jou en in haar lessen leert ze je alle trucjes die verder gaan dan de handleiding. Helene is zelf ook naai-verslaafd en maakt al haar kleding zelf met allerlei leuke steekjes, borduursels of lockrandjes uit haar collectie.

Reini van Asselt

Reini van Asselt

Verkoop | Workshops | lessen

Zangeres, coupeuse en lerares, Reini is creatief gezien multi inzetbaar en heeft genoeg kennis om jou enthousiast te maken. Met haar leuke workshops voor jong en oud prikkelt ze jou om creatief helemaal los te gaan! Patroontekenen, kinder workshops en naailes geven kan Reini als de beste en jou daar dus ook alles over vertellen.

Eileen Goes

Eileen Goes

Verkoop | Lessen

Onze leergierige collega Eileen is inmiddels ook besmet met het naaivirus. Inmiddels eigenaresse van een toffe machine. Ze voelt zich goed thuis in de winkel omdat het haar zoveel verschillende mogelijkheden geeft op creatief vlak. Groot organisatorisch vermogen en barst van de energie die zij graag deelt.