LET’S SPRING-TIME
Joepieeee lente, voel je het ook al? De frisse ochtenden veranderen langzaam in verse lentedagen! Het zonnetje is al op zodra je naar buiten kijkt en zorgt voor feest in je hoofd. Heerlijke tijden. 

Spring in je lijf! Op de foto: Jinte in haar-zelf-gepimpte en gemaakte outfit voor een schoolproject, trots op haar als ze uit haar dak gaat van enthousiasme in haar spring/lente-sprong.
Lente zorgt voor frisse stofjes op de plank en een nieuwe wind door je kledingkast. Truien aan de kant en check je oudere lentekleding, wat ga je aanpassen of vernieuwen? 

Lente laat je maar lekker zien, wij zijn klaar voor jou!
BABY LOCK INSPIRATIEDAGEN
Wat een feest was het op de baby lock inspiratie dagen in onze winkel afgelopen 15 en 16 maart. We zijn weer helemaal geïnspireerd door dit waanzinnig goede merk dankzij Désirée, Annemieke en de pracht kleding die zij meenamen. Dank aan alle lieve klanten die er waren en vooral samen Désirée en Annemieke, ook onze dagen hebben vervolmaakt. 
Hélène en Annet zijn naar een beurs geweest in Keulen en hebben buiten alle nieuwswaardigheden, die ik verderop in deze brief bij de nieuwtjes vermeld, ook de ontwikkelaars van dit mooie merk mogen ontmoeten. Op de foto staat de heer Toru Sakuma met ‘gouden’ stropdas de uitvinder van de Gloria, Ovation, Acclaim en Euphoria. Zijn vader (nu 92 jr), Koichi Sakuma, was de bedenker van het systeem baby-lock. Daarnaast op de foto Suzuki Hirokata, de president & CEO van de firma. Samen met Hélène en Désirée, salesmanager Benelux van baby lock, een waardevolle foto! 

Voetje van de maand 
DROP & RIDE
Ojee daar gaan we nog een keer. 
De Geldropseweg is helemaal vernieuwd en zo ook de Gabriël Metsulaan. Waarschijnlijk vond de gemeente het ook tof als INGEnaaimachines met haar 5-jarig bestaan aan de mooiste wegen zou liggen. Ik snap dat. Natuurlijk mag onze parkeerplaats achter ook haar aandacht krijgen en zal zo gemaakt worden dat niet Jan en alleman meer mag parkeren. Deze parkeerplaatsen zijn alleen voor jullie en voor de klanten van de aanliggende winkels van het plein bedoeld. Met mooie blauwe lijnen en mijn logo erin ………voor jullie lieve klanten…. Wauwie! Ik ga stiekem als eerste daar parkeren zodra het klaar is.
Voor al dit werk gaat de achter-parkeerplaats dicht vanaf 2 t/m 6 april. En misschien nog de hele maand april lastig achterom te komen vanwege werk aan de riolering daar. Dus hop je telefoon in de aanslag, zodra je aan de voorkant bij de winkel even stopt, mag je ons bellen (buiten winkeltijd bel je 0651311791), dat we je machine aannemen, of je dropt hem even zelf, waarna je in de straat kunt parkeren. De Gabriël Metsulaan en aan de overkant in het witte dorp is het gratis parkeren. Aan de voorkant van de winkel is het betaald parkeren.
Nog mooier, eerst je machine aan de voor ingang afgeven en dan mag je doorrijden naar het volgende blok, de Geldropseweg 107, achter de Jumbo bij van der Heiden stoffen en daar gratis parkeren. Loop even deze winkel binnen om aan te geven dat je bij INGE was en dat je weer door de slagboom eruit wilt. Van der Heiden stoffen is om 17:00 uur dicht en dinsdags zijn ze gesloten…. en pas…. op ze hebben echt hele leuke stofjes :). Voetje van de maand 
SINGER BEAUTY
Soms kom je spontaan weer een pareltje tegen. Deze Heavy Dut omgedoopt tot Heavy Beauty met haar trotse eigenaresse mag er zeker zijn. Wist je dat Singer gestart is in 1871? Een ongelooflijk vooruitstrevend Amerikaans merk dat reeds een eeuw geleden al opleidingscentra’s startte. De Singer met haar welbekende rode S’ als symbool is weer in opmars en laat goed van zich horen met leuke aanbiedingen en goede snelle service. We hebben een toffe aanbieding: de Singer 6805 van €799,- nu voor €699,- De machine kan vele leuke en praktische steken, zelfs teksten maken, heeft volautomatische instellingen en ziet er stoer uit. Ben jij de eigenaresse die deze ook gaat pimpen met strassteentjes? Ik daag je uit om eens te komen kijken en te proberen hoe ‘Heavy’ deze machine kan gaan!
Voetje van de maand 
BEKIJK HEM OP ONZE WEBSITE 
WORKSHOP, CATWALK EN EVENEMENTEN
Ben jij ook helemaal in to de workshops? Check even onze site bij de INGEacademy en Evenementen. Zaterdag 6 april is er nog plaats voor de Canadian Workshop en op 9 april is er nog plaats voor de magische naai-etui. 
Graag willen we jou op de rode loper bij ons evenement de SewINGE Party-Parade-Catwalk op 15 september. Geef jij je op? Dat zouden we echt tof vinden, het is voor alle leeftijden en gradaties bedoeld. Voetje van de maand 
5 JAAR
De tijd vliegt when you are having fun. En dat hebben we. Wat is de tijd voorbij gevlogen. 5 jaar INGEnaaimachines, en dat gaan we vieren! Maar we hebben wel je support nodig! Maak jij mee een vlaggetje voor ons Merkenfeest op 14 en 15 juni? Want op deze dagen bouwen we een feestje met jou in de winkel en nodigen we ook alle ambassadeurs van onze topmerken uit. We demonstreren, maken een leuke workshop en geven superleuke aanbiedingen deze dagen. Zet ze alvast in je agenda en maak je dag ervoor vrij. Het vlaggetje wat je voor ons maakt is tevens een kans op een leuke prijs. Maar je maakt ons er het blijst mee, omdat we dan de meest bijzonder vlaggenlijn gaan krijgen met allemaal inspirerende vlaggen gemaakt door onze eigen lieve klanten!
 Voetje van de maand 
MEER INFO OVER DE VLAGGENLIJN 
 SEWINGE WARDROBE 2024: ORANJE, ORANJE ORANJE! APRIL 2024 
SEWINGE februari 2024 

Me-time maak je zelf door mee te doen met dit leuke concept. Als je facebook hebt is de speciale SewINGE Wardrobe facebook groep die daar alle inspiratie deelt jouw toegevoegde waarde. Doe je nog niet mee, dan kun je opgeven door ons te mailen op info@ingenaaimachines.nl dan krijg je de eerste van de maand meer uitleg hierover. Het kost je niets en levert je alleen maar good-vibrations op. Je regelt het zelf allemaal en wij dagen je uit! Deze maand maak je een oranje outfit. Want ja, met onze koningsdag op 27 april en straks met de Europese kampioenschappen voetbal in juni is gewoon alles oranje! En dan word je die dag wakker en wil je iets leuks aan doen en stel dat dan iets tofs oranjes al in jouw kaart klaar hangt! Hangt te pronken, om jou te laten shinen! Hoe gaaf zou dat zijn. Ik denk er altijd te laat aan dus vandaar deze tijdige opdracht vooral aan mezelf maar ook aan jullie! 

Oranje Oranje Oranje!!! 

IK WIL MEEDOEN 
 STOFFENSPEKTAKEL
Zondag 28 april zie je ons op het stoffenspektakel op het IJssportcentrum in Eindhoven. Altijd een feestje daar en we hopen dan ook dat we jou daar ook gaan zien. Stoffenspektakel staat vol met mega stoffenkramen met stoffen in alle prijsklassen en variaties, lekker scoren die dag en zeker even bij ons kijken wat wij voor jou hebben meegenomen. 
Voetje van de maand 
BEKIJK DE WEBSITE VAN HET STOFFENSPEKTAKEL 
PRIJSAANPASSING
De favoriete Bernina 570 kun je voortaan kopen zonder de BSR. De BSR is een steekregelaar voor vrij meanderen en zat automatisch bij de machine als je deze kocht. Vanaf 1 april en dat is geen grapje, kun je de machine voordeliger aanschaffen zonder de BSR. Zeker weten interessant voor diegene die nog twijfelen. Pas op als je langs komt want er zijn meer prijzen omlaag gegaan!
 Voetje van de maand 
BEKIJK DE BERNINA 570 OP ONZE WEBSITE 
NIEUWTJES 
Baby lock afvalbakjes
Voor alle baby lock gebruikers komen er geweldige afvalbakjes. In prachtige kleuren, waar een extra opbergbakje inzit en meteen je pincet aan de zijkant kunt hangen. Dus niet zomaar een bakje en ja je kent me al misschien, maar we hebben er veel gekocht in alle kleuren en maten en verwachte ze eind mei. Kies alvast jouw kleur: baby-lock-goud, glamour-glitter-zwart, barbie-roze, holland-oranje, glaasje-wijn-rosé of under-cover-groen, geef op welke baby lock je hebt en wij maken je order klaar. €39,95. Nu al zin in 🙂
 Voetje van de maand 

Enlighten
Wie wil er nu niet de makkelijkste lockmachine qua inrijgen! Daarbij altijd de goede steek en dan nog eens in een vet gepimpt jasje! I love this, hoe gaaf. Er zijn twee nieuwe jasjes voor de Enlighten, deze komen eind mei, dus voor wie durft en toe is aan een goede lockmachine…. we zien je graag en laten je heel graag zien wat je daar allemaal mee kunt doen. Of kom het zelf even proberen!
 Voetje van de maand 

Voetje van de maand
De ruflervoet om plooitjes te maken in allerlei afstanden is de komende maand april met 20% korting van jou. Een leuke toevoeging voor jouw accessoires en projecten. Je kunt ermee rimpelen en plooitjes leggen. Heel gemakkelijk en professioneel. Strookjes aan je lenterok is dan een goed idee :)!
 Voetje van de maand 
BEKIJK HET VOETJE OP ONZE WEBSITE 

RMF meubels
Een droom komt uit! 5 jaar geleden was ik al gevallen voor de mooie meubels van RMF. Nu staan er dan vol trots een paar modellen in de winkel. Een meubel met lift waarin je de machine helemaal kunt laten verzinken en ook op perfecte naaihoogte kunt stellen zonder enige moeite. Met alle mogelijkheden van lades en opbergsystemen. Een tafel op wielen waarbij je staand en ook zittend achter je naaimachine kunt werken, hoe hip en hoe logisch voor je lijf! Ook de perfecte werkstoel hebben we aangeschaft en staat klaar om deze, helemaal customizable voor jouw lengte, te testen. Het ultieme RMF boek ligt voor je klaar met achter in een schema waar je je eigen indeling kunt maken. Too-good-to-be-true. 

KreaDoe beurs
Ook nieuw is dat wij dit jaar op de KreaDoe beurs gaan staan In Utrecht. Lekker om ook hier onze vibe te brengen en heel misschien gaan we jou ook daar zien? Het is van vrijdag 19 t/m zondag 21 april. We staan er met Bernina en zullen mega goed uitpakken met al onze machines en toebehoren. Want dit merk is een pareltje dat alleen maar glanst. Als je tijd en zin hebt, noteer het in je agenda en hopelijk mogen je daar begroeten!

 Voetje van de maand 

Voor nu een hele fijne tijd, de klok wordt verzet, dus dat uurtje extra wat je nodig had, tja, dat kun je even vergeten tot de wintertijd weer inkickt. Maar daar willen we nu natuurlijk helemaal niet aandenken. Eerst maar eens lekker genieten van de lente en zomer! Geniet van de langere avonden met langer licht, en van moedertje natuur die aan het ontwaken is :).

Toffe lente voor jou en lieve groet, tot ziens, bels of mails, 
Inge en i*dream-team