NAT NAT NAAIWEER
Wat is het nat nat nat regen weer. 

Maar hoe heerlijk is het dan om op het ritme van de regen achter je naaimachine te kruipen en op het ritme daarvan lekker thuis met je hobby bezig te zijn. Gaaf toch! Ik vraag mezelf wel eens af of er ooit een programma zal komen à la Heel Holland Bakt maar dan Heel Holland Naait. 

Maar lieve mensen, wat hebben we een geluk gehad met het mooie weer tijdens carnaval. Prachtige carnavalsoptochten begin deze maand onder soms een heel klein zonnetje ennnnn bijna droog gebleven. Mazzelkonten voor wie het heeft mogen vieren en bekijken. Want wat een praal en aandacht wordt er gegeven aan zo een optocht en ook alle kleding. Fantastisch gewoon. Ik realiseer me dan wel weer dan een optocht met veel regen echt letterlijk in het water zou kunnen vallen. 

Meteen na deze dagen stroomden aan de hard ge-werkte naai- en lockmachines, bij ons binnen voor een onderhoudsbeurt. Hun eigen Welness-momentje. De lente komt eraan, de natuur gaat langzaam ontwaken en dan is het heerlijk om weer een frisse nieuwe lentecollectie klaar te hebben hangen. Dus vele zijn hier heerlijk mee bezig op hun machine die weer “als nieuw” is. 

Gelukkig is mijn i*dream-team goed uitgerust met technisch personeel voor al deze aandacht, want dat verdienen jullie machines. Jaaahhhh, lente, weg met die dikke lage kleding, iets nieuws maken, daar heb ik ook weer zin in, dus maart, kom maar op!
BABY LOCK INSPIRATIEDAG 15 EN 16 MAART
Deze twee dagen pakken we goed uit met mega inspiratie op de lock- en covermachines van dit fantastische merk baby lock. Met deze machines rijg je volautomatisch je draden in en de steken staan altijd goed ongeacht je garen en je stof. Het is ongelofelijk hoe ze deze techniek zo hebben geperfectioneerd. Echt iedereen wordt hier blij van, een beginneling en ook de gevorderde naaiers onder ons. Voor wie een inspiratie workshop wil volgen op een van deze twee dagen, schroom niet, geef jezelf per email op. Het is van 10:00 tot 16:00 uur en kost €65,-. Desirée van baby lock komt speciaal hiervoor naar ons experience walhalla. Ze heeft superleuke steken bedacht en neemt prachtige kleding mee ter inspiratie. De rest van ons dreamteam zal iedereen, die niet voor de workshop komt maar gewoon nieuwsgierig is naar dit merk, kunnen helpen in de winkel. Wil je nog een lock- of covermachine of heb je al een lock- en covermachine en wil je dingen bijleren, geef je dan op. Deze dagen zijn letterlijk en figuurlijk voor iedereen bedoeld. Welkom.

Voetje van de maand
WEDSTRIJD BERNINA
Een mooi stijlvol vlot zwart jurkje mag in je kledingkast niet ontbreken en Bernina heeft er een leuke wedstrijd van gemaakt. Doe mee door op de button hieronder te klikken: en hoppa, ze geven een Bernina 435 Black Edition als prijs weg. Doe dus mee! Sowieso is de Bernina 435 Black edition al een beauty om te zien, de prijs is goed, de steken perfect en als je haar wint, nog beter toch? Leuk als er veel van onze klanten meedoen! I like that.

KLIK HIER VOOR MEER INFO

Voetje van de maand
SEWINGE PARTY PARADE CATWALK OP 15 SEPTEMBER 2024
Zien wij jou stralen op onze catwalk op zondag 15 september? Het thema is feest omdat we dit jaar 5 jaar bestaan en INGEnaaimachines gewoon een feestje op zichzelf al is. Ik word er nu al blij van als ik eraan denk. Wat ga ik maken? Welke kleding maakt het feest? Oh Oh Oh, zoveel mogelijkheden weer en ik hoop dat ik jou daar mag zien. De teller stopt bij 60 deelnemers, dus hup, meld je aan en zorg dat jij erbij bent!

SCHRIJF JE IN VIA DE MAIL!
 
Voetje van de maand
INGENAAIMACHINES VIJF JAAR
Feest op de Geldropseweg want INGEnaaimachines bestaat dit jaar vijf jaar. Maak jij samen met ons de allermooiste vlaggenlijn? We dagen je uit om mee te doen en daarmee maak je ook kans op een mooie prijs! Dus laat je fantasie de vrije loop en naai met ons mee. De vlaggetjes mogen uiterlijk 14 juni in de winkel ingeleverd worden.

MEER INFO OVER DE VLAGGENLIJN

Voetje van de maand
SEWINGE WARDROBE 2024: ALLES IS JEANS
MAART 2024

Ruim 1300 leden op de facebookpagina van de SewINGE wardobe, waanzinnig toch? Het is natuurlijk ook een tof idee om elke maand een moment te nemen voor jezelf! Dat je elke maand iets voor echt alleen jou gaat maken en ook je medemaatjes hierin inspireert. Hoe beter kan dat dan in een fanatieke groep als deze. Doe je nog niet mee? Geef je op en je krijgt in het begin van elke maand uitgebreid uitleg hierover. En dan heb je bij deze jezelf beloofd om jouw kledingkast te pimpen. Deze komende maand maart is nog steeds de alles-is-jeans maand. Het is een te lekker onderwerp waar je zoveel mee kunt, dat verdient een maandje extra.

IK WIL MEEDOEN

SEWINGE februari 2024
NIEUWTJES
Macarons
Ze zijn weer met grote getalen binnen, onze toffe macarons. Niet om te smikkelen maar wel om je naalden en spelden te scherpen en dat is echt heel gemakkelijk met deze mint en roze beauty’s. Een tof cadeautje €14,- voor je naaimaatje trouwens! Verras iemand hiermee en doe er een echte pak koekjes macarons bij, hmmmm. Goed idee! Bij deze nog even het oude filmpje :).
Voetje van de maand
Deze hele maand maart koop je de blinde ritsvoet 35 van Bernina met 20% korting. Een ware must have voor elke creatieveling. Hiermee zet je je blinde rits met gemak in en lijkt het alsof het gewoon een dichte naad is waar een lipje aan hangt. Mooi voor je rok, jurk en strak kledingstuk waar geen rits in gezien mag worden maar echt wel open moet kunnen. Een blinde rits, draait zich terug nadat je deze hebt vastgenaaid waardoor de naad weer helemaal gesloten lijkt, we laten het je graag zien mocht je het nog niet kennen.

BEKIJK HET VOETJE HIER

Voetje van de maand
Kinderworkshop zaterdag 30 maart – tijdens het paasweekend
De workshops lopen hier als een trein, maar deze verdient zeker extra aandacht want weet je, jong geleerd is oud gedaan. Hoe leuk is het om je kleintje (kind of kleinkind) creatief bezig te zien. Ik weet van mijn eigen kleinkinderen dat ze het super vinden om zelf iets te mogen maken, en ja, ook mijn kleinzoons deden stoer mee. Reini heeft samen met Miki een te gek paastasje verzonnen. Leuk met paaseieren zoeken. Ik weet dat kinderen deze mail niet zullen lezen, dus nu aan jullie, lieve ouders, grootouders, pleegouders en opvangouders, wie mag deze workshop volgen? Fijn als ze al een beetje kunnen naaien, want je ziet al op de foto dat het een creatief tasje is geworden. Je mag een naaimachine van ons gebruiken of je eigen machine meenemen. Ik haal alvast de chocolade eitjes in huis! Zal ik ze meteen verstoppen?

SCHRIJF JE KLEINTJE IN

Mettler
Flexfolie
Heb jij al een scanNcut snijmachine of plotter in je bezit en nooit genoeg verschillende kleuren flexvelletjes om je creatieve patroontjes te maken? Want soms zitten er gewoon vele kleurtjes in je patroon en dan heb je gewoon veel flexfolie nodig toch! We hebben sinds kort een leuke box A4 met 25 vellen en één met 50 vellen flexfolies. Toffe start en toffe aanwinst voor jouw werkstukken op de snijmachine. Op voorraad bij Inge 🙂

BEKIJK DE FLEXFOLIE OP ONZE WEBSITE

Mettler
Na regen komt zonneschijn! Deze maand komt de lente, joepie, en daar hebben we allemaal denk ik veel zin in. Voor nu, lekker genieten van de nog wat koude dagen, heerlijk met je dikke jas naar buiten en snel weer terug naar binnen achter je naaimachine. Toptijd. Geniet ze! 

Lieve groet, tot ziens, bels of mails, 
Inge en i*dream-team