HEERLIJKE FEESTMAAND DECEMBER  

FD Gazelle Award 2023 is in the pocket. Deze prijs wordt uitgedeeld aan de snelst groeiende bedrijven in Nederland die in de afgelopen 3 jaar grote sprongen hebben gemaakt. Als bedrijf moet je aan allerlei groei- en beleving voorwaarden voldoen en heel je bedrijfscultuur open leggen. Zo trots dat we hier weer bij horen en echt dank aan iedereen die het ons heeft mogelijk gemaakt zo te mogen groeien. 

Lieve klanten, dit is natuurlijk ook naar jullie een hele dikke pluim waard. Het vertrouwen in ons, het rondbazuinen van onze service en kennis en vooral het samen genieten van wat hier op de Geldropseweg telkens ontpopt. Het blijft een magische winkel en ik blijf telkens ontroert bij het zien van alle verbindingen die er de afgelopen jaren zijn ontstaan tussen jullie en ons.

 Bernina Kaffe 475 
TESTDRIVE BERNINA 9 DECEMBER

De perfecte lockmachines van Bernina zijn dit jaar nog met grote prijskorting verkrijgbaar. Echt de moeite waard om eens uit te komen proberen of deze aanschaf iets voor jou mag zijn. Ze rijgen zichzelf volautomatisch in, lekker makkelijk, de steek is zo heerlijk constant en het geluid van deze kanjer is adembenemend. De Bernina L850 is nu met €500,- korting en dus zeker de moeite waard van het overdenken. Ben je een Bernina fan, of wil je het eens komen testdraaien, dan is op zaterdag 9 december daar speciaal Ilse van Bernina bij ons om samen met jou de lockmachine uit te proberen.
SCHRIJF JE HIER IN VOOR DE TESTDRIVE

 Bernina Kaffe 475

Maar ook kun je deze dag gebruiken voor een testdrive op de mooie Bernina 790PRO. Deze machine met haar laserfunctie voor directe steekprecisie is misschien wel jouw droommachine. Met een testdrive kun je geheel vrijblijvend gewoon eens alles proberen en je uit laten leggen.
SCHRIJF JE HIER IN VOOR DE TESTDRIVE
RIANNE’S STOFFLADEN

Velen zullen Rianne wel kennen, de alleskunner die ons zo vaak geholpen heeft in de te drukke tijden. Van de start af van INGEnaaimachines in januari 2019 tot nog laatst in september op het stoffenspektakel in Eindhoven. Deze hardwerkende duizendpoot heeft haar droom nu echt uit laten komen met het openen van haar eigen stoffenzaak in Kranenburg. Naailessen, workshops, verstelwerk, alles zal langzaam zichtbaar worden op haar website, houd deze in de gaten. En zeker weten dat ze het leuk vindt jou daar eens te ontmoeten. Check alvast haar tijden op de site:
GA NAAR DE WEBSITE VAN RIANNES STOFFLADEN 

Bernina Kaffe 475 
SEWINGE WARDROBE INDOOR CATWALK – ZATERDAG 30 DECEMBER

Onze SewINGE Wardrobe bestaat al uit ruim duizend leden en deze leuke maandbezigheid bestaat alweer bijna 3 jaar. Leuk om elkaar te ontmoeten onder het genot van een drankje en heerlijke oliebollen. Inspiratie halen uit elkaars gemaakte kledingstukken en dan live hier in onze winkel elkaars items laten zien. Jouw mooiste, leukste, best gelukte kledingstuk van jouw SewINGE Wardrobe showen op onze indoor catwalk op zaterdag 30 december tussen 14:00 en 16:00 uur. Geef je op en doe mee, ontmoet elkaar en we maken samen een heerlijke middag op het einde van dit jaar. Natuurlijk zorgen wij tevens voor wat leuke prijzen om het helemaal af te maken. 
GEEF JE OP VOOR DE CATWALK Voetje van de maand 
SEWINGE WARDROBE 2023: FEESTDAGEN DECEMBER 2023

 SEWINGE December 2023 
Kun je ook zo genieten van de maand december? December is de uitgestrekte, donkere maand verlicht door gezellig kaarslicht, voor het maken van kerstspulletjes.. Deze maand maak je speciaal iets voor de kerstdagen. Het mag een nieuw kledingstuk zijn of een oud kledingstuk wat je weer pimpt en vernieuwd voor deze feestdagen. Maar het mag ook totaal iets anders zijn, bijvoorbeeld nieuwe servetten met mooie initialen van je gasten erop, of nieuwe geborduurde kerstballen voor in de boom. Misschien maak je wel een bijzondere kerstkaart, of een echte kerstman van stof. Een mooie nieuwe loper of tafelkleed? Weet jij al wat je gaat maken?

Inspireer je medemaatjes en deel het op de facebookgroep. Doe je nog niet mee met de SewINGE Wardrobe en ben je benieuwd of je jezelf die tijd kunt gunnen? Mail ons op info@ingenaaimachines.nl en je krijgt meer informatie hierover elk begin van de nieuwe maand.
KERSTBOOM VERSIEREN

Onze kerstboom gaat na 5 december weer op zijn plek staan in de winkel. Er zitten al veel mooie zelfgemaakte spulletjes in. Maar de boom is groot en kan veel meer cadeautjes gebruiken en dus bij deze vragen we jou om iets leuks te maken voor onze kerstboom of voor in de winkel te plaatsen. Iedereen die ons iets zelfgemaakts geeft voor onze multiculturele, genderneutrale kerstboom, maakt kans op een waanzinnig leuke prijs. En die prijs, dat hoort de gelukkige winnaar op zaterdag 30 december want dan trekken we die prijs terwijl we langzaam aan de oliebollen en een glaasje bubbels gaan. 
bernina module actie 
STOFFENROUTE SUPERSALE – 16 DECEMBER

Deze zaterdag zijn er mega aanbiedingen voor jou en zeker de moeite waard om te komen deze dag. Samen met Van der Heiden Stoffen en Harrie Bosch Modestoffen maken we jou helemaal gek met onze leuke en te gekke prijzen. Check de site wat we allemaal gaan doen in 2024. GA NAAR DE WEBSITE VAN DE STOFFENROUTE Etui maken 
NIEUWTJES 

Reversed SewINGE Marathon
Oooooo hoe leuk is dit weer! Op zaterdag 20 januari, 20:00 uur beginnen we met koffie en gebak. Tot zondag 21 januari 20:00 uur, dan eindigen we met een goede borrel. Alle tijd daar tussenin zitten we zoveel mogelijk achter de naaimachine. Doe je mee met deze ruimte die je voor jezelf maakt? Nodig je naaimaatje uit om dat weekend bij je te slapen of ga heel de nacht samen door. Maar zeker ook in je eentje is dit een fantastische uitdaging omdat we mega kunnen kletsen met elkaar online en je dus helemaal niet alleen bent. We houden elkaar wakker en alert via het programma Zoom en ik hoop dat er weer heel veel meedoen. Want een feestje maken we samen en hangen daarbij heel veel slingers op! Je kunt ook in de winkel meedoen, check dan eerst even of er nog plaats is. 

Altijd ook gaaf om eenzelfde project te maken, voor wie wil, hebben we daarvoor gekozen voor een jasje/vestje. Het patroon kan los maar kan ook met de stof als pakket worden gekocht. Geef je op en je krijgt lekker veel uitgebreide informatie hierover. 
SCHRIJF JE IN VOOR DE MARATHON

 Voetje van de maand 

Accessoires van de maand
De nieuwste vrije arm ring van Bernina is de komende december maand met 15% korting verkrijgbaar. Hiermee kun je gemakkelijk tassen of een sloop borduren zonder dat je een kant moet open tornen om erbij te kunnen met je ring. Zo goed bedacht deze ring, een ware must have voor de borduurders. 
BEKIJK DE VRIJE ARM RING OP ONZE WEBSITE

 Voetje van de maand

December shopping
In deze decembermaand zijn nog steeds de aanbiedingen van de Bernina lockmachines van kracht, de toffe actie met de borduurmodule van Bernina, nog een paar Brother naaimachines met een waanzinnige prijsdaling en de baby lock met haar stoere prijskorting op de desire3 en de heerlijke cover stitch. Leuke eindejaarsdeals op onze occasion en demo-machines. Kom je laatste 2023 uitgaven lekker hier doen! Het is altijd zo bijzonder deze komende maand. Met de Sint als begin, de Kerstgedachten die de hele maand bedekt en dan eindigen we echt met de allerlaatste dag van het jaar. December, je bent een ware warme fantastische maand, wij gaan jou goed benutten.

Lieve allemaal, besef deze tijd en geniet van elkaar.

lieve groet, tot ziens, bels of mails, 
Inge en i*dream-team