SUMMERHEAT

Hallo Creatievel-inge-n, 

Koffers al gepakt? 
Trotseer je stoer de hitte in Zuid-Europa of fiets je lekker hier wat rond als de regen even gestopt is? Wat je ook beslist in deze zomervrijheid, het is gewoon even tijd voor Pas Op De Plaats. Hoe heerlijk maar vooral goed is dit voor je. Mijn cadeautjeszoon kwam zojuist zijn zomerfun showen. Ik zag in zijn ogen en heel zijn lijf de pure joy van zijn geweldige aanschaf: zijn droommotor. Zo ongelooflijk snoeihard gewerkt en natuurlijk knalhard gespaard. Hoe gaaf om je droom werkelijkheid te kunnen maken. Zijn focus en vastberadenheid! Ongelooflijk trots op hem. Iets soortgelijks maak ik vaak mee in onze winkel. Neem nou bijvoorbeeld de aller-allernieuwste Bernina 790Pro. Echt een droom van een machine. Wij hebben die al vele malen voor-besteld en het is zo prachtig om te zien om die geluksvogels die met dezelfde focus en vastberadenheid deze machine zichzelf gunnen. Ik snap dat het niet voor iedereen meteen is weggelegd en sparen is soms ook een dingetje, MAAR, toch lukt het een aantal altijd weer om te gaan voor hun droommachine. Dat vind ik geweldig. Die blije, glunderende gezichten die ik hier altijd zie zitten achter prachtige naaimachines die vooral duurzaam, zuinig, maar ook creatief, uitdagend en energie geven. Knap hoe fabrikanten dat zo goed zien en hier zo geweldig mee om kunnen gaan. Het is duidelijk dat ze erg goed luisteren naar de wensen en eisen van JULLIE! Bekijk de video hieronder.  
BERNINA 790PRO
  
Ben jij de eerste die deze beauty live gaat zien? De 790PRO is een stoere, krachtige machine met super veel flexibiliteit en mogelijkheden. Kom haar volgende maand al bewonderen op de Algemene Tentoonstelling van Patchwork en Quilts, en wel op 23 t/m 26 augustus te Nijkerk. Wij staan daar met onze mooie Bernina’s en pakken goed uit met de allernieuwste Bernina 790 Pro, de Q16 zitmodel quiltmachine en de Q20 Quiltmachine op frame. Ook alle accessoires hiervan zullen we meenemen en 2 demonstratrices van Bernina zullen er de gehele tijd zijn om jou van alles te kunnen laten zien. Wil je het eens proberen? Een ware testdrive op een echte quiltmachine? Meld je aan welke dag je komt en wij maken een planning voor je. Een frame van 3 meter! Zie je ons al sjouwen met dit ongelooflijke stukje techniek van maar liefst 3 hele meters. We kunnen niet wachten om ook deze beurs goed uit te pakken en hebben het er graag voor over. Ben je geen quiltster maar wel nieuwsgierig? Dan is dit ook echt iets voor jou. Hélène en ik zijn jaren geleden ook eens voor het eerst naar een quiltbeurs geweest uit nieuwsgierigheid, want wat is dat nou eigenlijk allemaal….. En ja, dat moet je echt eens gezien hebben om deze passie te kunnen voelen. Het zijn gewoon fantastische kunstenaressen van stofjes en garens.

 Bernina Kaffe 475 
STOFFENSPEKTAKEL 17 SEPTEMBER 2023

Yep, tot onze grote spijt staat dit NIET op de stoffenspektakel-flyer van de tweede helft van 2023, maar… Eindhoven heeft toch ook een plaatsje kunnen bemachtigen. Op zondag 17 september staan we met onze gezellige kraam op het IJssportcentrum te Eindhoven.
September, dan gaan we weer lekker aan het werk en de kinderen naar school. We hebben onze vakantie achter de rug en gaan ons opmaken voor herfst en winter. Maar we hebben wel je hulp nodig. Dus noteer 17 september maar alvast in je agenda en het zou geweldig zijn als je een beetje reclame voor ons zou kunnen maken. Want doordat het eigenlijk eerst niet doorging staan we niet op de flyer en zijn nu afhankelijk van jullie stem om iedereen hiernaar toe te krijgen. Dus vertel het rond, praat erover, maak er een liedje over en help ons ervoor te zorgen dat iedereen het weet. Je weet dat we je daar echt ongelooflijk dankbaar voor zijn. Bernina Kaffe 475 
 SEWINGE WARDROBE 2023: APPLIQUEREN AUGUSTUS 2023
 SEWINGE April 2023 
Als je nog niet meedeed aan deze rage, dan is nu de tijd om je op te geven: stuur een mail naar info@ingenaaimachines.nl en plan jouw tijd voor jezelf. Elke maand een item maken voor jezelf is niets te veel gevraagd en soms hard nodig om je hobby serieus te nemen. Hiermee maak je tijd en inspireer je meteen elkaar met je gemaakte kledingstukken. De komende maand gaan we appliqueren. We gaan je wat voorbeelden en ideetjes geven via onze filmpjes waartoe je toegang krijgt zodra je je hebt aangemeld. Tevens krijg je dan de eerste van de komende maand meer uitleg in je mailbox. Doen, het is hartstikke leuk. 
BEKIJK HIER DE BLOG
BACK TO SCHOOL
Samen met de scholen en onze leverancier hebben we een perfecte toolbox starterkit samengesteld, Daarom………………(trompetgeluid), alle aanstaande fashion designers, creatievelingen, studenten, maar ook jij die net begint met naaien en eigenlijk nog van alles nodig hebt, iedereen die er zijn passie van wil maken in deze naai-wereld en een goede start moet hebben qua spulletjes, vol trots presenteren we deze prachtige Toolbox Starterskit met de tools die JIJ nodig hebt. Een aanbieding die past in je creatieve en financiële straatje. Bestel hem via de knop hieronder en wij zorgen dat deze klaar staat zodra jij aan je nieuwe schooljaar en/of hobby begint.
BESTEL DE TOOLBOX!

Bernina Kaffe 475 
NIEUWTJES 

YouTube: De Catwalk!
Onze toffe catwalk staat erop. Pak lekker een kopje thee en ga er maar eens goed voor zitten Een heerlijke film van een geweldige dag. Dank aan Christ die alles zo mooi heeft opgenomen en weergegeven. Meesterlijk. Wist je dat Christ ooit eens een Oscar heeft gewonnen? En nu helpt hij ons, INGEnaaimachines, met prachtige filmpjes. Simply weergaloos goed en fijn. Maar het start natuurlijk met de deelnemers die in grote getale aanwezig waren met de meeste vette creaties. Combineer dat met het geweldige oog van Annet en Rob, die zich spontaan als fotograaf aanboden, en dan krijg je natuurlijk een resultaat die zijn weerga niet kent Wat een mooi clubje mensen om INGEnaaimachines heen he! Klik op de video hieronder 
  
Aanbieding van de maand: het gele spoelhuis
Ok, je moet wel een nieuwe 4-5 of 7 serie van Bernina hebben, anders heeft het geen zin, maar degene die in het gelukkige bezit zijn van………. dit spoelhuis echt scoren de komende maand. Het is nu met 15% korting en met een strakkere spanning een perfect spoelhuis voor goed borduurwerk. Met een felle kleur geel een ware kampioen en goed te onderscheiden.
 Voetje van de maand 
BEKIJK HET GELE SPOELHUIS

Blikje Bernina
Ben je ook fan van de leuke blikjes van Bernina? Bij de allernieuwste lockmachines hadden ze weer twee prachtige exemplaren die wij inmiddels ook los hebben weten te bestellen, en …………………..dus breed beschikbaar zijn. Zin in een gezellig zomercadeautje voor jezelf? Kom ze maar halen 🙂 Voetje van de maand 

Workshops
Reini is weer heerlijk creatief losgegaan en heeft allerlei workshops verzonnen en gepland voor de komende tijd. Soms durf ik het haast niet te zeggen, want zodra ze de evenementen maakt stroomt onze e-mailbox al vol met aanmeldingen en is het weer veel te snel vol. Maar eigenlijk is dat ook een groots compliment en zeg ik het dus weer bij deze: meld je aan en kom ook lekker workshoppen bij ons! Aanmelden kan via info@ingenaaimachines.nl .
 Voetje van de maand 
OVERZICHT VAN ALLE WORKSHOPS 

SewINGE Fans
Ben je ook zo lyrisch over alle activiteiten die wij met het i*dream-team organiseren en wil je mee kletsen, informatie delen en elkaar enthousiasmeren dan is er voor jou een Whatsapp groep: de SewINGE Fans. Hoe ongelofelijk VET is het dat een aantal enthousiastelingen een ware Fan-club hebben opgericht. Dank aan de ontstane vriendinnengroep (door de SewINGE Sunday) die samen al zoveel kletsen en appen, waardoor ze heel graag de groep uitbreiden met ook jou erbij. Ivanka, Jenny, Jos, Laura, Margriet en Tilly in één woord GE-WEL-DIG. In deze groep kunnen we alle ideeën met elkaar uitwisselen, vragen stellen en beantwoorden. Gewoon gezellig en superhandig zo’n club positieve fanatiekelingen en SewINGAddicts in een appje.

Mail naar info@ingenaaimachines.nl en ik zet je erbij.

GENIET VAN DE ZOMER.
De tijd gaat echt veel te snel. We wensen je dan ook een heerlijke tijd met tijd voor elkaar, ook even tijd voor niksen. Natuurlijk gaat dit genieten vergezeld door lekker Nederlands weer, af en toe een beetje heet en af en toe een beetje (te) nat, afgewisseld met perfecte temperaturen. De winkel blijft open en de komende maand wordt er even niet aan de weg gewerkt om ons heen, dus schroom niet een bezoekje te brengen aan onze winkel als vakantie–item. 

Liefs Inge en i*dream-team