MEETING MR. SUNSHINE  
Hallo Creatievel-inge-n,

Het lijkt of het wereldnieuws iets “rustiger” wordt maar niets is minder waar natuurlijk. De oorlog in Oekraïne gaat onverdroten door maar we schermen ons iets meer af. Hoeveel slecht nieuws kunnen we verdragen? Met al de social media kanalen, magazines, kranten worden we overgoten met nieuws en natuurlijk is dat vaak niet het allerleukste of fijnste. DAAROM, vanuit mijn kant, FIJN nieuws, GEZELLIG nieuws. Do you want to meet Mr. Sunshine? 

 
WIE IS MR. SUNSHINE?

Uniek, gepassioneerd, een echte visionair op zijn vakgebied en leeftijdsloos! Ontmoet de enige echte Hanspeter Ueltschi: de Zwitserse eigenaar van Bernina naaimachines. Als er iemand passie heeft voor zijn vak, dan is hij superlatief. Op de prachtige leeftijd van 76 jaar jong is hij nog overal te vinden om zijn productlijn te promoten. Mr. Sunshine. Deze naam past als een latex handschoen voor de altijd actieve Herr Hanspeter Ueltschi. Eenieder gaat stralen in zijn nabijheid, zijn lach, energie en positieve uitstraling is ongekend en hartverwarmend. Anderhalf jaar geleden bracht hij een bezoek aan onze experience- c.q. walhalla winkel en was zwaar onder de indruk van wat hier is neergezet in zo een korte tijd. Ik heb toen mijn Bernina-naaimachine en tas door hem laten signeren. Zeg nu zelf, je bent fan of niet! Nu met mijn allerlaatste Bernina wil ik dat zeker weer laten doen! Niet effetjes een handtekening maar een vette Mr. Sunshine “Bernina Tatoeage”, waar dan ook op, tataaaaaa! Nou ja, op heel veel. Mijn schatje vindt ook dat ik niet te veel moet overdrijven (bemerk ik nu enige jaloezie?). Ik moet glimlachen want ik ben natuurlijk dik vet happy met mijn geweldige Bart maar weet dat ik mijn metallic stift al klaar hebben liggen.

Mr. Sunshine vroeg me onlangs: “hoe lang besta je hier”? Bijna 4 jaar antwoordde ik eerlijk getrouw! Wel, was zijn fantastische antwoord: “dan kom ik speciaal op die dag nog eens voor al jouw klanten terug”. Whoopwhoop hoe gaaf!
Zijn vliegticket is geregeld voor de feestmaand juni en dan hebben we natuurlijk de aller- allerbeste dag gekozen: de dag van de naaimachines; dinsdag 13 juni aanstaande. En hij komt voor jou, mijn lieve klant, naar onze winkel! Be there! Ennnnnnn neem, als je wilt, je item mee wat je gesigneerd wilt hebben! Ontmoet ook andere Bernina fans en wissel inspiratie uit. We maken die dag ook een Bernina carrousel zodat je op elke Bernina een projectje kunt uitproberen. Gewoon gezellig en lekker creatief.

 
JOUW BERNINA DAG

Dus wees welkom op dinsdag 13 juni, want ik wil dat de winkel bomvol komt, een ieder van jullie, met jullie allemaal.
Tussen 11:00 uur en 14:30 is Herr Hanspeter Ueltschi aanwezig. Maak gezellig een praatje, ga samen op de foto, laat je product signeren. Probeer met andere fans naaimachines uit in de Bernina carrousel. Of nog mooier, win een Bernette 42 covermachine of een waardebon van €300,-!! Het wordt een geweldig Bernina FEEST waarbij jij vooral niet mag ontbreken. De koffie en gebak zal zeker klaar staan die dag.   Bernina Kaffe 475
FEESTMAAND JUNI

Alweer 4 jaar op de Geldropseweg in Eindhoven. Wat een meest fantastisch plek hebben we hier gevonden. Het is MEGA groot, goed bereikbaar en rondom ons bevinden zich ook zeer interessante winkels waar je je ogen de kost wilt geven. Zoals de 3 toffe stoffenzaken en de nieuwe lunchroom. Door de bijzonder getalenteerde club collega’s die hier werken ben je verzekerd van hun persoonlijke aandacht, hun professionele kennis. Natuurlijk kun je fantastische workshops en lessen volgen en daarnaast de juiste keuze maken voor je nieuwe naaimachine. De stoffenroute is een waar succes waardoor de afstand meteen weer wat kleiner is geworden om ook van “iets” verder weg naar Eindhoven te gaan. Check: https://stoffenroute.nl/ We maken het echt heel interessant voor je.

Als je me 4 jaar geleden had verteld dat mijn droom gewoon werkelijkheid zou gaan worden, zou ik alleen nog maar stralen. En dat doe ik denk ik ook al deze hele periode. I’m so happy! Feest jij ook mee? De gehele maand juni staat in het teken van 4 jaar INGEnaaimachines. Extra cadeaus, presentjes en nog meer aandacht (kan altijd).   Bernina Kaffe 475  
FEEST AGENDA JUNI

Dinsdag 13 juni:
Bezoek Mr Sunshine Bernina 11:00-14:30 uur
Bernina Carrousel 10:00-17:30 uur.

Zondag 25 juni:
Kunst op de SewINGE Catwalk 13:00-16:30 uur.
(catwalk begint 14:30)

Je kunt nog t/m 10 juni inschrijven om mee te doen met deze gezellige catwalk met haar waanzinnig mooie prijzen van Bernina, baby lock, Brother, Janome en Brouwer. Echt ongelofelijk! Alle gradaties en leeftijden zijn welkom. Bij twijfel zeker meedoen. Iedereen is deze dag welkom om mee te genieten van dit spektakel, want publiek hebben we natuurlijk ook nodig en op de parkeerplek buiten is er plaats genoeg voor honderden mensen. DOEN!!!!
LEES MEER INFORMATIE OVER DE CATWALK   Bernina Kaffe 475  
  SEWINGE WARDROBE 2023: BORDUUR HET!   JUNI EN JULI 2023
  SEWINGE April 2023  
Stuur een mailtje naar info@ingenaaimachines.nl en doe mee met onze maandelijkse challenge om voor jezelf de tijd te nemen iets te maken. De perfecte stok achter jouw deur is deze groep fanatiekelingen. Met ruim 800 leden op facebook die de ideeën en gemaakte kledingstukken over het onderwerp van de maand laten zien, word je zeker weten geprikkeld om achter je naaimachine te kruipen en het wereldnieuws inclusief familie en vrienden, even, heel even te vergeten. En heb je geen facebook, geen nood, we sturen je genoeg informatie op de eerste van de komende maand naar je emailadres. Deze maand gaan we borduren, of zelf vrij borduren met je naaimachine, of automatisch borduren met je borduurmachine, zelfs even naar de winkel komen en gebruik maken van onze borduurmachines om je kleding op te pimpen is een DO IT!  
BEKIJK DE BLOG 
  JE KUNT NIET VROEG GENOEG BEGINNEN

Altijd zo geweldig als een kind aangespoord wordt door oma en mama en een naaimachine komt kopen. Zelf wil Fenna altijd al kleding maken maar je moet natuurlijk wel die lieve mensen om je heen hebben die je deze hobby gunnen op jouw leeftijd van 10 jaar. Miki maakt het af met een toffe sticker voor haar. Deze Brother CS70S heeft vele filmpjes met instructies d.m.v. de QR-code op de machine. Lekker modern en heel gemakkelijk. Veel plezier lieve Fenna. We zien heel graag de eerste zelfgemaakte resultaten van deze designer in spé.  
Bernina Kaffe 475  
  WORKSHOP BROTHER LUMINAIRE XP3

Van Brother kregen we een gratis workshop aangeboden voor de high level klanten van de grote magnificent Luminaire XP3. Niet al onze klanten konden komen deze dag, maar die er geweest zijn, zijn werkelijk wederom flabbergasted wat deze machine in zijn mars heeft. Zonder software en echt alles op de machine voorbereid heeft Thierry, werkend voor Brother Frankrijk, een tof project bedacht en afgelopen zaterdag gemaakt met 5 hyperende klanten in onze studio. Wat een heerlijke leerzame dag was dit. Ons filmpje geeft aan wat voor een inspirerend evenement het is geworden!    
  NIEUWTJES  

Niet alleen voor ons is juni een feestmaand, maar Bernina kan er ook wat van
Vanaf 1 juni t/m 31 juli zijn alle Bernettes 7-serie, dus de B77 naaimachine, B70 borduurmachine en de B79 combinatiemachine met 10% korting te koop. We hebben ze allemaal op voorraad en in de winkel staan om te komen kijken en proberen. Wat een leuke actie!
  brother-spanish-hemstitch  

Voetje van de maand
De komende maand juni is het leuke ‘Spanish ajour’ te koop met 15% korting, hiermee maak je prachtig mooie open naden. We hebben voorbeelden en laten het je graag zien werken.   Voetje van de maand  
BEKIJK DE SPAANSE AJOUR  

Zomer fun
Van 1 juni t/m 31 augustus kun je bijna alle borduurramen van Bernina kopen met 30% korting. OMG Dit is meer dan waanzinnig en geeft je de mogelijkheid om het Kleine borduurraam, Middelgroot borduurraam, Groot ovaal borduurraam, Groot borduurraam, Midi-borduurraam, Maxi-borduurraam, Mega-borduurraam, Jumbo-borduurraam, Medium klem-borduurraam of de L-borduurraam voor vrije arm…. voor een super leuk bedrag, de jouwe te maken. Alles wederom op voorraad en demonstratie-klaar.
DUS KOMT HET ZIEN! Misschien op 13 juni, dan kun je dit meteen laten signeren door Mr. Sunshine!   Voetje van de maand  

Nieuwe Restyle boxen voor je lente-opruimwoede
Fantastisch op elkaar afgestemd, mooi formaat en prima prijs. Wij waren op de beurs waar ze geïntroduceerd werden hartstikke enthousiast hiervan en hebben ze meteen besteld voor jou. Ze zijn binnen en wachten op jouw aandacht en aanschaf!   Voetje van de maand  

Creatieve tool
Wij zijn wij niet als we niet overal aan denken. Een prachtige naaibox en alle toebehoren voor de creatieve tool van Prym hebben we op voorraad. Het apparaat is zo populair en daardoor moeilijk aan te komen, maar bij ons gewoon op voorraad en is perfect om al je drukkers, gaten en knopen en met weinig moeite in je kledingstuk, tas of project te slaan. Een ware MUST HAVE.
  Voetje van de maand  

BEKIJK DE KOFFER

Lente zoals het hoort met deze heerlijke temperaturen. Het maakt me zo blij weer met deze lekker lange dagen om niet in het donker naar huis te rijden na de dagelijkse winkelsluiting. Lichtrijke avonden, heerlijk even buiten met een gezellig drankje. Gewoon fijn om energie op te doen, vitamine C binnen te krijgen, fijne tijden om te socializen. Ik hoop dat ook jij heerlijk geniet van moedertje natuur – in vol ornaat – in lentebloei – pracht en praal. Langzaam maken we ons klaar voor een heerlijke zomer!

Maar ik hoop je natuurlijk de hele maand juni en speciaal op 13 en/of op 25 juni te zien.

Liefs Inge en i*dream-team     INGEnaaimachines