I’m walking on sunshine, woooah 
I’m walking on sunshine, woooah 
And don’t it feel good!!

Eindelijk ZON en ik heb het gevoel dat ik daardoor iets sneller loop, iets leniger beweeg. Gewoon, omdat de zon zo lekker is. Ik richt me tot de weergoden dat dit volgende maand, 25 juni ook het geval zal zijn……een zonnige dag, op onze jaarlijkse catwalk spektakel. 
 
Zondag 25 juni van 13:00 tot 16:00 uur, be there! 
We organiseren veel leuke evenementjes maar de catwalk is speciaal. Juni 2023 is onze feestmaand omdat we dan 4 jaar als INGEnaaimachines in Eindhoven bestaan. 
4 jaar al weer! 
Deze feestmaand sluiten we af met een waanzinnige show: 
Kunst op de SewINGE Catwalk 
Onze deelnemers maken het feest, maken DIT feest compleet en daarom vraag ik, of ook jij mee wilt doen. Of, misschien ken je iemand die ook graag mee zou willen doen met deze wedstrijd en wil je deze benaderen om zich aan te melden? Het is namelijk voor alle leeftijden en voor alle gradaties in het creatief bezig zijn. De een is een grote ster, de andere een kleine maar misschien iets blinkender, allemaal PRACHTIG. 

We hebben veel verschillende sterren nodig, misschien zelfs een maan of een onbekende planeet, die op hun eigenzinnige, creatieve manier Kunst op de SewINGE Catwalk uitbeelden. En geloof me, dit gaat gepaard met prijzen die je creativiteit in de toekomst nog eens giga kunnen ondersteunen…

Natuurlijk krijgt iedere deelnemer een blijvende herinnering in de vorm van een super toffe goodie bag. Daarnaast, houd je vast, want we hebben maar liefst VIJF fantastische prijzen: 
1ste prijs: Bernina 475 Kaffe Edition 

Een echte Bernina en niet zomaar eentje. Deze waanzinnig mooie, meest gezellige beste machine is zelfs inclusief de leukste trolley, met een totale waarde van € 2295,-  


2e prijs: baby lock Victory

DE lockmachine die automatisch inrijgt èn waarvan de steek echt altijd goed staat, dat is zo perfect, dat wil je gewoon! Kan 2-3 en 4 draads locken en is dol op alle soorten diktes van garens. Mega speelgoed- en super praktisch-apparaat omdat het zo makkelijk is. Waarde: € 1498,-  

3e prijs: Brother Innov-is F540E

De 3e prijs is een borduurmachine van Brother, de nieuwste 540, waarmee je via WIFI de borduurpatronen over kunt zetten en d.m.v. een app op je telefoon o.a. ook zelf tekeningen kunt maken en deze kanjer laten borduren, maar waar ook heel veel patroontjes al op staan die je allemaal mag gebruiken. Geloof jij hoe makkelijk en hyperdepiep modern dit staaltje techniek is? Ongelofelijk toch! Waarde: € 1299,-

4e prijs: Janome Sewist 780DC
Deze naaimachine van Janome is een beauty omdat hij gewoon rete-goed naait, alle belangrijkste steken heeft (en stiekem nog wat meer) en lekker eenvoudig in gebruik is. Maar, bovenal is het ingebouwde schaartje, het extraatje waar je op slag verliefd op zult worden. Waarde: € 729,-

5e prijs: PRACHTIG fournituren pakket  
Ben eerlijk, hoe gaaf zijn deze prijzen en hoe logisch is het dat ik je even wilde bereiken met deze extra nieuwsbrief.  

Want dit vraagt om vele deelnemers en bezoekers. En je kent ons misschien al: Het wordt compleet met muziek, een echte catwalk, een drankje en een hapje en zeker een feest met jou erbij.

Het is niet te laat: Geef je op – uiterlijk 10 juni- d.m.v. een mail naar info@ingenaaimachines.nl en doe mee! 

Elke deelnemer krijgt nog eens goed uitleg over de dag en verder is iedereen uitgenodigd om te komen kijken. Neem vooral vrienden en familie mee, we houden van die gezelligheid. Het is buiten, achter onze winkel, op ons parkeerterrein, dus plaats genoeg voor iedereen die de kanjers aan wil moedigen. 

Voor eenieder die ook een: De wat en hoe gaan we het doen beschrijving, wilt ontvangen kan dat laten weten d.m.v. een mail naar info@ingenaaimachines.nl 
De Catwalk zelf start om 14:30 uur. De gezelligheid begint natuurlijk al iets eerder, vanaf 13:00 uur, ben je van harte welkom!

Warm je alvast lekker op en check hier nog even de waanzinnige Free-Style SewINGE Catwalk van september 2021: 

 Ik lees je!

Liefs Inge en i*dream-team