INGE WAS HERE ! 
 Hallo Creatievel-inge-n, 

Voor de tijd van het jaar was het misschien aan de frisse kant en dat is niet wat we willen voor een fijne voorjaarsvakantie. Zeg nou zelf. Voorjaarsvakantie……dan denk je aan lenteweer, bloemen, heerlijke geuren, frisse lucht. Heel even ….allemaal die winterdampen laten gaan en nieuwe energie inademen. Gelukkig zijn mijn fantasieën en wilskracht bovenmatig, dat ik al superblij word achter het glas in mijn autootje in de zon op weg naar Eindhoven. Mijn geluksmomentjes. Mocht je je vakantie vieren hier in de buurt dan zie ik je misschien wel op het Stoffenspektakel morgen, 30 april, op de ijsbaan in Eindhoven. Lekker een prachtig vakantie stofje scoren en even bij ons langs komen om kans te maken op een gratis workshop en even zwijmelen bij jouw dreammachine. 

 
INGETEAM GOING SWISS

Met het i*Dream-Team hebben we ons eigen uitje gemaakt naar de Bernina fabriek te Steckborn in Zwitserland. In een luxe touringbus op weg naar mega inspiratie, informatie en het uitwisselen van ideeën over de producten van Bernina. Ik wilde mijn team graag mijn passie van Bernina laten voelen zoals ik die 40 jaar geleden heb gevoeld, in het hart van de Zwitserse precisie (OHMY GOD, ik kan niet geloven dat ik echt de 4 heb ingetypt, 4 jaar INGEnaaimachines met 40 jaar ervaring.) Tijd gaat en vliegt door mijn vingers heen. MAAR………de reis was fantastisch.

Met open armen zijn we ontvangen en hebben vele team- en ook bestuursleden mogen ontmoeten die ook allemaal zwaar onder de indruk waren over wat wij doen bij INGEnaaimachines. Daar hadden we goed op ingespeeld met ons geschenk waaraan een geborduurd label hing met de unieke, one and only, hilarische tekst: INGE WAS HERE. Op de foto hierboven zie je het hele team met in het midden de eigenaar, de altijd charmante Herr Ueltschi, op de voorgrond onze instructrice en hartveroverende Sarah. Gezelligerds Geertje en Isabelle staan links op de foto, voor de kijker rechts, zij hebben samen dit gelikte superweekend tot een onvergetelijk succes gebracht. 

Wat dacht je van de training op de Q20 en Q24 quiltmachines met trainster Sarah, sparren met Henry de product manager, rondleiding met Matthias door de fabriek, een kijkje nemen in de Flagship store Zürich met Christian Haghofer/ Sales Director. Dan ook nog eens uit eten met Kai Hillebrandt, CEO van Bernina, en de eigenaar Hans Peter Ueltschi. Bizar! Gewoon naast ze aan tafel zitten en mega kunnen kletsen, hoe VET is dat! En… en… en… en…. Ik weet het, we zijn allemaal onder de indruk, we zijn allemaal mensen, en doen allemaal ons best MAAR hoe vet gaaf was dit. BERNINA, we love you! MEGA, MEGA LEUK geweest en wat zijn jullie een super mooi bedrijf met gepassioneerde mensen en geweldige technologische nieuwe invalshoeken. Prachtig. GESLAAGD IN HET KWADRAAT. 

 Bernina Kaffe 475 
MEET AND GREET HERR UELTSCHI

Dinsdag 13 juni, dag van de naaimachines: Meet & Greet Herr Ueltschi 
Wacht, het stopt niet bij dit weekend. Dit was een fantastische verrassing.
YES, Herr Ueltschi komt op dinsdag 13 juni, de dag van de naaimachine, naar Eindhoven toe. Als cadeautje voor ons allemaal en samen maken we (jullie, hem en wij) een Bernina-koopdag:
1. voor wie nog altijd een Bernina wil kopen en……
2 een Bernina-Carrousel dag voor de al Bernina fans. 

We maken het extra interessant voor je deze dag in de winkel, want het mag die dag lekker druk worden. DUS, jullie kennen ons nu ondertussen. Wij gaan creatief aan de slag. Wij komen met leuke bezigheden bereiden ons voor en zorgen dat Herr Ueltschi een fantastische indruk krijgt van niet alleen de unieke creativiteit maar vooral van onze Nederlanse/Brabantse gezelligheid. Stroopwafels en worstenbroodjes kunnen dus eigenlijk niet ontbreken.

Tip: ben je op zoek naar een Bernina machine, kom dan iets eerder je Bernina machine uitzoeken. Voor 13 juni kun je goede aandacht krijgen om uiteindelijk op 13 juni de daadwerkelijke koop te maken. Bernina Kaffe 475 
NIEUWE COLLEGA

Pien Vissers is haar naam, nog maar net 2 weken in dienst en meteen al meegenomen met ons teamWeekend naar Zwitserland. Want deze knappert zie je voortaan bijna elke dag in onze winkel. Pien heeft de creatieve opleiding op het sint Lucas gevolgd, is super leergierig en ze heeft een eigen unieke stijl. Never forget to be stylish is op haar lijf geschreven. Wij zijn supertrots dat ze bij ons is komen werken. 
Bernina Kaffe 475 
STOFFENSPEKTAKEL 30 APRIL

Zondag 30 april staan we op de ijsbaan in Eindhoven met onze kraam. We nemen interessante machines voor je mee en wederom onze inschrijfformulieren om een workshop naar keuze te winnen. Altijd fijn je weer te zien en we gaan je zeker proberen te inspireren voor een leuk product. Wat zeg je van een gratis quiltpakket TWV €199,- bij aanschaf van de Brother A80 van slechts €699,- Wat een waanzinnige actie hè!  
REINI WINT MODESHOW

Onze eigen Reini is een ware duizendpoot. Telkens als we haar verhalen horen wat ze, als ze niet bij ons werkt, gemaakt heeft en ondernomen heeft, dan staan wij weer als jonge hondjes kwispelend te luisteren naar haar inspirerende verhalen. Ze deed mee aan de modeshow van modevakschool Danckaerts met het thema: van oud naar nieuw. Meteen gaat het rad in haar hoofd draaien en maken wij wekenlang mee wat ze onderneemt. Van oude auto gordels en restanten LED-licht-lijnen maakt ze een waanzinnig project. Gewoon om mee te doen, niet te willen winnen. Ze heeft gewoonweg niet in de gaten hoe rete-goed zij is. De jury kon niet anders dan haar echt wel laten winnen. Een pracht foto van Reini in het kledingstuk samen met haar dochter Imme, voor wie zij natuurlijk ook een pronkstuk had gemaakt. 
Bernina Kaffe 475 
KUNST OP DE CATWALK 25 JUNI

TIME IS TICKING, as it is the final 8 weeks count down 
Je hebt nog 8 weken om te werken aan je kunstproject voor op de catwalk op 25 juni. Het wordt wederom een groot spektakel en je bent van harte welkom om te komen kijken en/of mee te doen.
Als je mee wilt doen heb je kans op waanzinnige prijzen. De eerste prijs is de Bernina 475KF TWV €2299,- en deze week hebben we van Brother een fantastisch prijs gekregen: De borduurmachine F540. TWV €1299,-. Dit is een nieuwe machine en de techniek is amazing. Met Wifi uitgevoerd en je kunt met een Artspira App op je telefoon de machine aansturen met jouw eigen gemaakte motief. Ongelofelijk toch! Ik wil graag nog meer deelnemers op de catwalk, dus geef je op via onze email: info@ingenaaimachines.nl. Het is bedoeld voor iedereen, jong en oud, alle categorieën, dus of je nu goed bent of pas net begint, het gaat erom dat je het wilt en je passie uitdraagt. Het leukste is dat we in al deze facetten heel de wereld enthousiast krijgen. Dus doe mee, want samen maken we het feestje! Bernina Kaffe 475
 SEWINGE WARDROBE 2023 MEI 2023
 SEWINGE April 2023 
Het ultieme moment is één keer per maand iets nieuws te maken voor jezelf. Geef je op, voor het geval je nog niet meedeed aan deze rage, en maak die ruimte in je agenda. Dat geeft je vrijheid, trots en een zen moment! Deze maand mag je iets maken met roezels of froezels, gezelligheid in je kledingstuk. Zodra je meedoet heb je ook toegang tot ons YouTube kanaal met vele filmpjes over technieken en kun je ook aansluiten op de SewINGE Wardrobe facebookgroep, een community met al 760 leden die elkaar helpen met ideeën uitwisselen en elkaar stimuleren. Mail naar info@ingenaaimachines.nl en je krijgt begin van de maand mei de uitgebreidere uitleg. 

BEKIJK DE BLOG 
 STOFFENROUTE

Het moet niet gekker worden. In de maand mei zijn er 5x stoffenroutes en we hopen dan ook echt dat er een bij zit voor jou! Check even onze speciale site en maak je eigen verwen-dag! Doen, as you are worth it! Bernina Kaffe 475 
 NIEUWTJES 

Quilt machine huren voor een maand
Jazeker komen er veel te veel ideeën los als je met je team een lang weekend op pad bent. Een paar ideeën zijn ware pareltjes en die moeten we gewoon echt gaan doen. Dus ……vanaf nu……kun je de quiltmachine, Bernina Q16, huren voor een maand inclusief de klaptafel. We snappen dat het een droom is zo een machine te mogen hebben. En dat is de reden dat we de drempel echt veel stappen verlaagd hebben om deze droommachine binnen ieders bereik te brengen. Een maand! Proberen! Gewoon doen. Bel maar even voor de voorwaarden en boek snel jouw maand! 
 brother-spanish-hemstitch 
Naaisters gevraagd
Vind je het leuk om als vrijwilliger mee te werken aan de nieuwe show van LichtStad Revue Theater Eindhoven. Er zijn vele handjes en naaisters nodig en ik weet als geen ander hoe geweldig kicken het is om aan zoiets mee te mogen werken. Ik heb zelf aan veel shows mee mogen naaien en werken. Ria Bernards vroeg mij hiernaar en zodoende even dit naar jullie. Informatie kun je vinden of vragen: www.lichtstadrevue.nl of mail naar info@lichtstadrevue.nlVoetje van de maand 

Voetje van de maand
De ware MustHave bij je Bernina naaimachine is wel het doorzichtige voetje 34, 34C of 34D. Een fantastisch zicht op je werk met alle steun van de voet. Dat naait echt heerlijk! Mocht je deze voet nog niet hebben dan is het slim deze maand de aanschaf te maken, want het gaat nu met 15% minder met jou mee naar huis. Voetje van de maand  
Nieuwe accessoires box 
YES! We hebben een prachtige luxe naaikoffer voor je spullen nieuw in onze collectie. En de prijs is in verhouding. Mooi, efficiënt en niet te gek prijzig. Voor € 68,- is deze van jou. Deze maand komt ook de nieuwe Vario Creative tang uit, de perfecte stevige tafel tang uitvoering van Prym voor al je drukkers en versieringen, past perfect in deze koffer! Je kunt de naaikoffer al in onze winkel kopen en zelfs vanuit thuis op onze website.
Voetje van de maand
Ben ik iets vergeten te vertellen, zeker wel, maar de INGEdinge is weer oké zo voor deze maand qua inspiratie. Maar we horen ook graag van jullie. DUS……wij zien je altijd graag weer in de winkel, horen jullie aan de telefoon of lezen jullie e-mail en inspireren we elkaar dan weer verder toch! 
De koeien komen weer naar buiten, de eerste lammetjes worden geboren en hoe prachtig, ik zag de eerst eendjes met hun kroost zwemmen. Moedertje natuur met al haar bekommernissen, blijft ook ongelooflijk inspireren. Daarom, een hele fijne start van de lente en….tot de volgende maand waarin we weten…….in mei, legt elk vogeltje een ei. 

Liefs Inge en i*dream-team