HELLO SUNSHINE 
Ze is er! Zo gewenst en zo naar uit gekeken. Flora is haar naam en de allermooiste baby van de wereld. Gezellig bij Lisa in haar gezinnetje gekomen. Gelukkig worden er, zelfs in deze onzekere tijden van aardbevingen, crisis en oorlogen, wondertjes geboren. Kleine mensjes die onze wereld weer een stukje mooier maken. 

Gefeliciteerd lief gezin Monde.
 KUNST OP DE CATWALK

25 juni is onze beroemde catwalk op de Geldropseweg er weer! Het gaat wederom een SPECTACEL worden en we nodigen jou uit om mee te doen. Hoe gaaf is het om met jouw outfit over de rode loper te gaan. Je hoeft echt geen kanjer te zijn in het naaivak, we willen graag iedereen, in alle gradaties van kunnen, de kans geven om te winnen. En echt alle leeftijden zijn welkom, van heel jong tot meer gerijpt. 
Een waanzinnige hoofdprijs is inmiddels al geschonken door Bernina: de 475 Kaffe Fasset. Is dat niet ongelofelijk vet. De allermooiste machine voor het leukste, apartste, meest bijzondere kunstnaaiwerk op de catwalk. Mocht je zelf niet mee willen doen maar ken je wel iemand die je kunt motiveren hiervoor, dan is dat ook echt geweldig. Stuur ons een mailtje op je op te geven!

 Bernina Kaffe 475
10 TIPS VOOR DUURZAMERE KLEDING!

Duurzame tips van  Milieu Centraal over je kledingkast! 
We hebben even geteld, en maar liefst 40% van deze tips beginnen bij een naaimachine. In plaats van iets nieuws, kruip deze lente achter je naaimachine en repareer, recycle of upcycle oude kleding. 

Whoop whoop, goed en groen bezig! 10 duurzame tips 
STOFFENROUTE

Zo leuk om te horen dat velen al een eigen stoffenroute volgen in het Textiel District van Eindhoven. We hebben de plattegrond voor je klaarliggen om alle deelnemende winkels te bezoeken. Een mooie toevoeging is bijvoorbeeld Koffie Keuten: een koffie, thee, gebak en lunch café; een heuse kers op onze “routetaart”.

Is Eindhoven qua afstand een ver van je bed show, maar ben je geïnspireerd om hier toch eens te komen shoppen, dan is onze stoffenroute echt iets voor jou! 

Op de website van de stoffenroute staan alle data en opstapplaatsen, kijk snel of de goede route er voor jou bij zit! 
BEKIJK DE WEBSITE VAN DE STOFFENROUTE 
Stoffenroute 
 SEWINGE WARDROBE 2023 FEBRUARI EN MAART 2023 
SEWINGE Maart 2023 
Doe je mee met ons om elke maand iets voor jezelf te maken en te leren?
Wij geven je elke maand een nieuwe opdracht om zo je eigen kledingkast te pimpen. Afgelopen februari en deze maand maart staat in het kader van een T-shirt maken. Deze maand willen we je een techniek leren om een bijzonder mooie zoom te maken. 
Elke maand maken we nieuwe filmpjes en voorbeelden, waar je speciaal toegang toe krijgt zodra je je hiervoor opgeeft. Heb je interesse of wil je meer weten? Bel, kom langs, of stuur ons een mailtje!

KIJK VOOR MEER INSPIRATIE OP DE BLOG VAN DE SEWING WARDROBE
 NIEUWTJES 

Nieuwe sluitingstijden
Jazeker het gaat hartstikke goed bij INGEnaaimachines en het wordt elke maand weer een stukje drukker. Top natuurlijk, mits we wel zorgen dat wat we gedaan willen hebben, ook echt gebeurt. Om de dag dus goed af te kunnen ronden, sluiten we voortaan de dinsdag woensdag en donderdag om 17:30. Vrijdag blijft koopavond tot 21:00 uur en zaterdag blijft tot 17:00 uur open.

Nieuwe Prijzen
Prijsalarm! Vanaf april gaan alle prijzen van Bernina omhoog. Helaas! 
Mocht je bezig zijn met de aanschaf van een nieuwe machine en je hebt Bernina in je gedachten…, dan is het slim om nu je slag te slaan. Stap deze maand bij ons binnen zodat we voor jou een super goede aanbieding kunnen maken! 

Brother Airflow 3000
Brother heeft de nieuwste airlock inmiddels in Nederland in de markt geplaatst. Deze lock is werkelijk de makkelijkst inrijgbare lockmachine ter wereld. Zelfs de naald wordt volautomatisch ingeregen. Dit kan echt niemand anders. De eerste beslissers krijgen een verlengtafel twv €200,- erbij cadeau. Wij hebben de machine al uitgebreid getest en zijn zeer onder de indruk.
Ben jij ook toe aan een lock die niet te duur is en niet zo lastig is met inrijgen? De Brother Airflow 3000 kost €999,- en komt daarbij met een uitgebreide les en maar liefst 3 jaar gratis onderhoud.  

Bulk Garen
Baby lock luistert heel goed naar de wensen van de klant. Want jaaaah, die mega-volumineuze-bulk garens van ze zijn waanzinnig mooi op de lock-, cover- en naaimachine. Dus met de 12 basiskleuren waren we zeker wel tevreden, maar toen ze lieten weten dat er nieuwe kleuren bij zijn gekomen… gingen we wederom uit ons dak. Natuurlijk zijn de dozen al besteld en net binnen als jij ze komt halen. 
Heb je het nog nooit gebruikt en wil je graag weten waarom we zo lyrisch zijn over dit garen? Vraag het ons in de winkel, en dan laten we je dat natuurlijk graag even zien. Magisch gewoon. 
bulk garen 

Madeira Borduurgaren
Nog meer leuk garennieuws! Deze fantastische box met borduurgaren van Madeira is net binnen. In deze mooie set zitten maar liefst 40 fantastische kleuren van dit prachtig glanzende, volumineuze garen. Deze bewaarbox bevat ook nog 2 flinke klossen spoeldraad, en een set machinenaalden. Naast dat het fijn garen is om mee te borduren, is het ook supergaaf om naden mee door te stikken, te quilten of om te gebruiken op de lockmachine! bulk garen 

Voetje van de maand 
Wil je graag met dik garen een prachtige rechte steek maken of doorstikken op je Bernina?
Dan is de cordonnetvoet (nummer 11), de perfecte keuze. Deze voet heeft een diepe uitholling, precies waar jouw draad de ruimte nodig heeft voor de allermooiste steek. 
Grote kans dat jij deze voet nog niet hebt! Kom snel naar de winkel om hem op te halen, alleen deze maand krijg je maar liefst 15% korting. 

BEKIJK VOET 11
Voetje van de maand 

Bernina Kaffe Fassett
Vind je die Bernina’s ook zo gaaf met de gezellige print van textielkunstenaar Kaffe Fassett? We hebben er nog een paar op voorraad, omdat we zelf ook zwaar fan zijn en ze gewoon te leuk vinden. Dat Bernina een 475 KF weggeeft als hoofdprijs voor onze catwalk is een feestje op zich. 

Maar we hebben nog meer nieuws…

We mogen je alvast laten weten dat er een nieuw model uitkomt van de Kaffe Fassett serie. Namelijk op de Bernina 570! Hoe supertof is dat? Half maart wordt deze verwacht! 

IK KAN NIET WACHTEN! 570KF 

Alle Kaffe Fassett edities zijn maar beperkt beschikbaar, we hebben nog maar EEN 770KF op voorraad… En dit is de aller-, allerlaatste helaas. Dus als jij er helemaal verliefd op bent geworden, kom dan zo snel mogelijk langs om hem op te halen!

BEKIJK DE 770 KAFFE FASSETT 
 570KF 

Het is nu soms nog hartstikke koud, maar zodra de zon zich even laat zien, lijkt de lente al een stuk dichterbij! Ja, het is ook alweer maart. Helaas, denk ik dan ook meteen aan een jaar lang oorlog in Oekraine. Je kunt je niet voorstellen hoe deze ellende en onzekerheid voor de bevolking moet voelen. Er zijn geen woorden voor, maar ons warme hart gaat uit naar al degene die hierbij betrokken zijn. We blijven op iets hopen wat schier onmogelijk lijkt…, VREDE.

Hoop doet leven!

Liefs Inge en i*dream-team