HIEPERDEPIEP 
EN dan is de eerste maand van het jaar al weer voorbij. Mensen wat vliegt de tijd. Zo zitten we onder de kerstboom en nu gaan we al weer richting carnaval. Maar ik neem jullie even mee terug naar 2019. De naam INGEnaaimachines werd toen gefiled en officieel bestaan we al weer vier jaar. De babyfase zijn we allang voorbij en ook de kruipfase…………..een ding is zeker, we ontwikkelen goed, groeien voorspoedig en blijven nieuwsgierig nieuwe paden bewandelen. Het voelt lekker, zeker lekker jong en het voelt ook al goed op de harde weg met deze vier TOPjaren achter ons. 

Er is hard gewerkt aan een heel vrij concept met het doel de naaimachine overal op tafel te zetten. Een heerlijke hobby, een fijne EN nuttige hobby waar je zo blij van kan worden. Gewoon omdat het je hoofd lekker even leeg maakt. 

Wat ik wel het meest gave vind is dat er werkelijk vriendengroepen ontstaan door alle activiteiten die we organiseren. De twee meiden op de coverfoto, Anne en Dorine, kwamen spontaan oliebollen bakken tijdens onze SewING Guy-catwalk-wedstrijd, zijn eeuwige vriendinnen geworden en hebben elkaar ontmoet in onze winkel. Geloof in toeval? Ik vind het simpelweg erg bijzonder. Naaien en nog veel meer!
Ook met de SewINGE Sunday ontstaan er mooie groepen die elkaar inspireren en helpen en warempel een ontmoeting met elkaar plannen in onze winkel om elkaar eens live te zien i.p.v. online!
Amazing, wat een heerlijke vibe is dit toch. De naaimachine, het creatieve, gewoon lekker bezig zijn! Naaien unites……. 

 Club op bezoek 
REVERSED SEWINGE MARATHON (42-24)

Gisteren zijn we om 20:00 uur met koffie en gebak begonnen en daarna enthousiast gestart met 24 uur zo veel mogelijk achter de naaimachine te kruipen. Tot aan vanavond 20:00 uur gaan we onverdroten door en iedereen is welkom om even in te loggen en mee te doen. In de winkel zijn er zo een 20-tal mensen en online varieert het van 15 tot 40 deelnemers. Je moet wel naaigek zijn om zoiets te doen, maar dat zijn we en we LOVE it. Dikke knuffel voor al deze naaimaatjes! Reversed SewInge Marathon 
SEWING GUY CATWALK

Aad Goedings heeft voor ons een geweldige film gemaakt van de catwalk afgelopen 30 december. Je ziet en leest hier ook meteen wie er gewonnen heeft. Wat een diversiteit toch weer aan deelnemers. Leeftijden van zo jong als 8 jaar tot aan de foreveryoung leeftijd van 70 jaar, heeft meegedaan en dit echt……… in alle gradaties. Dat Tim van 8 jaar zijn allereerste kledingstuk voor onze sewING Guy heeft gemaakt en dat de allermooiste jas van dertienjarige Sanne is. Een jas helemaal zelf gemaakt van vele spijkerbroeken, amazing goed! Het blijft me verbazen wat er telkens toch weer ontstaat zodra er een creatief vlammetje wordt onstoken. Hierbij geef ik mijn leveranciers een oorverdovend applaus voor de mooie prijzen die wij weer mochten ontvangen. Dank baby lock voor de prachtige hoofdprijs, de Embelischer punchmachine. Dank Brother voor de scanNcut snijmachine, dank Janome voor de fun naaimachine M30A, dank Bernina, dank Mettler en dank Prym voor de aanvullende unieke prijzen.  
KUNST OP DE CATWALK

EN voordat we het weten is het weer zomer, schijnt de zon en komt er een grote catwalk achter op het parkeerterrein. En niet zomaar een catwalk, een met een heuse verhoogde catwalk voorzien van licht en geluid, muziek en camera’s, Jury en hopelijk heel veel publiek en misschien raak jij dusdanig geïnspireerd dat Jij over de rode loper gaat met een winnende outfit! 

Doe je mee? Stuur een mailtje om je in te schrijven!

Het onderwerp is: Kunst op de Catwalk
Als jij zorgt voor een kunstige outfit, dan zorgen wij voor mooie prijzen! Dat beloven we! Reversed SewInge Marathon 
 SEWINGE WARDROBE 2023 FEBRUARI EN MAART 2023 
SEWINGE Februari 2023 
Februari en maart gaan we T-shirts maken. We hebben een uniek patroon voor je bedacht dat voor ieder, beginners en/of gevorderden interessant is. Natuurlijk mag je een model naar eigen keuze maken en hebben we weer leuke ideeën om de stof te bewerken. Dit laten we je graag zien in onze tips en tricks filmpjes waartoe je natuurlijk toegang krijgt zodra je je hiervoor ingeschreven hebt. Iedereen die meedoet ontvangt de eerste van de maand februari een uitgebreide beschrijving per e-mail. Stuur een mail en doe mee, maak elke maand een item voor jezelf. Hiermee heb je meteen tijd gemaakt voor jezelf. Dat is natuurlijk een win-win situatie. 
NIEUWTJES

Nicole Verbeek
Zo blij met onze nieuwe collega Nicole en alles wat zij in huis heeft en dus meebrengt. De beste start had zij meteen toen als eerste het startsein gaf voor de catwalk door het gewoon te doen. Op zaterdag liep ze als een volleerd model, zonder enige aarzeling en of stress over de catwalk in onze winkel. Ze deed heerlijk en zo bouw je mooie “feestjes” samen. Nicole is mooi, superlief, erg handig, lekker creatief, goed slim en houdt van naaien, les geven, systemen maken en onderhouden en ze houdt van mensen. Hmm ik denk een ware match en ik was meteen verliefd op haar! Fijn omdat Lisa nu even gaat genieten van haar laatste dagen van haar zwangerschap. Dit is inmiddels haar derde kindje en is het dus en echt een prachtig (lees ook druk) gezin met twee en dan een heus gezin met drie kinderen. Ik snap Lisa dat je ons nu even los moet laten, maar stiekem kan ik ook niet wachten tot jij weer terug bent, bij ons. Maar geniet vooral van je zwangerschap en die prachtige roze wolk waarop jullie ongetwijfeld met z’n allen zullen zitten. Nicole Verbeek 

Macarons
Ze zien er heerlijk uit in deze pistachio groen en raspberry roze kleurtjes, maar pas op, je kunt ze niet eten. Het is misschien een plagerij voor jou maar een uitkomst voor je botte spelden. De vulling is namelijk om je speld en naald weer helemaal glad te maken. Een paar keer erin steken en je speld en naald zitten weer strak in het vel! Ook zijn deze macarons magnetisch, dus je gevallen speld pik je zo weer van de grond, echt handig. Ben je verkocht? BESTEL ZE HIER! 
Voetje van de maand 
Open voet 2020C en 20D zijn de komende maand februari met 15 % korting te verkrijgen. Ze kunnen heel goed over dikkere naden stikken en geleiden je super langs de rand van de stof. Ook zo fijn met het bandapparaat en het allerfijnste om al je siersteken te naaien met goed overzicht en fijne doorvoer. Voetje van de maand 
 
Koffie Keuten
Tegenover onze winkel is vanaf deze week een authentieke koffiebar: Koffie Keuten geopend. Yvonne Goossens runt deze prachtige relax-plek met heerlijke thee koffie, gebak, ontbijt en lunch mogelijkheden. Echt zooooo lekker en gezellig. Wij hebben meteen deze plek bestempeld voor de lunches tijden de stoffenroutes en zeker weten dat jij daar ook eens te vinden zult zijn voor een gepast plekje rust op de dag. Wat een droom dat deze zaak zo dicht bij ons zit! Koffie Keuten 
Stoffenroute
Plan jij ook je reisje naar het textieldistrict in Eindhoven? We hebben nieuwe datums en opstapplaatsen voor je. Kijk voor meer info op de site van de STOFFENROUTE.

Kaffe Fasset producten
Dit is KUNST met een hoofdletter K. Hoe mooi, creatief maar vooral gezellig zijn deze etuis en doosjes met de zo unieke opdruk van deze textielkunstenaar. Prachtig, net zo mooi als de naam: Kaffe Fasset, dat rolt als muziek uit mijn mond. 
Ook de machines hebben we nog staan voor de verkoop, de Bernina 475KF en de prachtige Bernina 770KF. Bekijk de KAFFE FASSET producten maar eens, en ja als je het echt niet kunt laten …… wij snappen dat, kom maar snel langs 🙂
 Kaffe Fasset Produkten 

Brother borduurmachines
Doordat de Brother nieuwe borduurmachines heeft met de mogelijkheid om op je telefoon een tekening te maken en deze zo door te sturen met wifi naar je machine, hebben we 3 oudere modellen in de uitverkoop gezet. Het door ons plaats maken voor de nieuwe lichting kan jou een mooi voordeel opleveren.

Het jaar van borduren……en de software is gratis
Bij aanschaf van een Bernina 700 of 590/790 met module, zit nu de software Creator 9 er gratis bij, van maar liefst een waarde van € 599,-. Uitgebreide lessen volg je gratis bij ons, we gaan je echt alles leren! 

Janome machine-draagtassen
Leuk hè, die kleine Janome naaimachientjes. Ze zijn er al van maar 5 kg, superhandig om overal mee naar toe te nemen en ja daar heb je een tas voor nodig. Mooi! Die hebben ze alvast gemaakt voor je en wij hebben ze op voorraad in de winkel. € 40,- en deze is van jou. Janome machine-draagtassen  

Valentijn
14 februari is de dag van de liefde. Blijft toch altijd weer speciaal. 
We gaan weer mooie pakketjes maken voor jouw lieffie om voor jou te kopen. 
MAAR, kom je zelf iets kopen op 14 februari dan gaan wij jou verwennen met cadeautjes. Lieve mensen, het is een echte winterkou, lekker naaiweer, en hopelijk is jouw eigen energie hoger dan de prijs die je er nu voor betaald. Geniet van de kachel en de wintermaanden.
Voor diegenen die gaan carnavallen, ALLLLAAAFFF, hopelijk heb je en prachtig pak gemaakt waardoor je er helemaal uitspringt. Hoe doller, hoe unieker, des te leuker. Voor degene die gaan wintersporten of thuisblijven, hang zelf de slingers op. Want het feestje moet je meestal toch zelf maken. Ik wens je dan ook een toffe februari maand toe. 

Liefs Inge en i*dream-team