HARTSTIKKE GEZOND! 
WINNAAR FD GAZELLEN AWARD 2022 

Hieperdepiep hoeraaaahhhhhh, we hebben de FD Gazelle award 2022 opgehaald en zijn ontzettend trots. Nummer 13 van alle 80 gazelle awards uit zuid Nederland. Dat is een geluksgetal. Trots omdat je eigenlijk met deze prijs aangeeft een gezond bedrijf te zijn. Dat we agile handelen in moeilijke tijden en zo het verschil kunnen maken. We omarmen de veranderingen in onze wereld en spelen hier goed op in. Jullie, lieve klanten staan centraal en jullie waarde wordt gemaximaliseerd. Alles klopt! 
Deze tijd met de oorlog in Oekraïne, nieuwe stappen in het coronabeleid en de discussie over ons over-consumptie-gedrag op aarde en de schade die daar ontstaat, is het woord GEZOND omgaan met je keuzes een mooie betekenis.
Na olie en gas zorgt textiel voor de meeste vervuiling, dus alles wat hergebruikt kan worden maakt het verschil. Daar kunnen we mooi met onze kennis op inspelen, want hoe leuk is het om je beschadigde broek op te pimpen met een mooie applicatie of borduursel. Of maak hem zo mooi dat je de beschadiging zelfs niet meer ziet. Diegene die een naaimachine heeft weet dat we heel zuinig kunnen zijn met stof en alles kunnen hergebruiken. Sustainability, milieuvriendelijk! Goed bezig!
De naaimachine is een ongelooflijk duurzaam product. Ruil je deze in, dan wordt ze hersteld en weer doorverkocht. Vaak zelfs meerdere malen. Hele oude machines schrijven we niet af, maar krijgen gewoon nog een kans. Mocht het echt niet meer baten, dan komt er een stempel SLOOP op en worden onderdelen van deze machine hergebruikt voor een andere naaimachine. Uiteindelijk kan het ook nog een meubelstuk worden en beland het op het theekastje als sentiment naar goede oude werktijden! Hoe tof is dit! Heb jij ook een naaimachine? Kijk maar eens goed naar deze beauty en geef haar een handzoen, wat een topper is het toch! 

 
FD GAZELLEN AWARD

Het event begon en INGEnaamachines werd METEEN in een prettig, aangenaam zonlicht gezet door de hoofdredacteur van het financieel dagblad, Perrie Veenstra. De redactie was duidelijk zeer gecharmeerd van onze aanpak en de zaal van 1100 personen gaf ons een daverend applaus. Wat een warm moment. Terwijl ik dit applaus in ontvangst mocht nemen heb ik jullie allemaal bedankt. Zonder jullie was dit niet mogelijk geweest. Dat we zo de naaimachinewereld een daverende boost geven mag meer dan duidelijk zijn. DANK DANK DANK. 

GA NAAR DE WEBSITE VAN HET FD 
INSTAPMODELLEN EN OCCASIONS

Feestmaand december is in aantocht, de avonden zijn al hartstikke donker en alles ruikt al naar warmte en gezelligheid. Misschien kun je iemand die twijfelt om te gaan naaien, blij maken met een top-duurzaam cadeau. Ik heb al een goed idee :). Leuke aanbiedingen en toffe occasions in onze outlet kunnen je zomaar overhalen om hiermee te starten. We gaan het je aantrekkelijk maken hoor. SEWINGE November 2022 
UITREIKING SEWING GUY

Vrijdag 30-12 van 14:00 tot 17:00 maken we een feestje tijdens de uitreiking van de winnaars van onze wedstrijd, een kledingstuk voor onze sewING Guy. Oh, wat heb ik hier zin in. Je bent welkom om te komen kijken, fijn als je doorgeeft op info@ingenaaimachines.nl dat je komt. En we vragen je ook om tussen 8 en 28 december de publieksprijs mede te bepalen. De kledingstukken en foto’s, hoe het op de mannenpop staat, zullen verspreid in de winkel liggen zodat je je eigen top 3 kunt maken. 
SEWINGE November 2022 
REDACTIONEEL STUK INGENAAIMACHINES
Weer een interessant stuk over het mooie en duurzame van onze passie! Woensdag 7 december valt er bij 115.000 huishoudens het blad Groot Eindhoven door de brievenbus. Hierin tref je een geweldig mooi redactioneel stuk aan over INGEnaaimachines. Die FD Gazellen Award 2022 heeft vele journalisten lekker wakker geschud. “Een naaimachine zaak wint een FD Gazellen Award?”. Hoor jij ze het ook al denken? Hoe dan? Kicken toch dit! 

GA NAAR HET ARTIKEL 
 SEWINGE WARDROBE: SJAAL-MUTS-WANTEN DECEMBER 2022 SEWINGE November 2022 
Voor ieder die ook zichzelf niet wil vergeten, doe mee met deze challenge. Gewoon lekker voor jezelf. Elke maand krijg je een opdracht wat je mag maken en deze komende maand december en januari mag je wanten en/of een muts en/of een sjaal maken. Lekker voor de koude tijden een niet-te-moeilijk project en een extra maand de tijd om eraan te werken. Ik sla hiermee gewoon de drempel weg en geef je wat meer ruimte om mee te doen. Goed idee? Mail naar info@ingenaaimachines.nl en je krijgt 1 december meer uitleg hierover. 
ACHTEROM IS KERMIS

Vanaf 12 december is het aan de voorkant van de winkel betaald parkeren. Wil je liever gratis, dan parkeer je aan de achterkant, waar je altijd tot aan de deur kunt komen om sjouwen met je machine overbodig te maken. Op de grote parkeerplaats achter de winkel en in de hele wijk erachter blijft het gratis parkeren. Het is goed om in deze dure tijden toch nog op de kleintjes te letten. 
NIEUWTJES 

Voetje van de maand Bernina
Het cirkel apparaat van Bernina is de komende maand december in actie. Met 15 % korting koop jij het leukste apparaat om rond te gaan. Niet alleen cirkels maar ook met halve cirkels kun je een tof project maken. We helpen je met de ideeën! Normale prijs € 59,99 nu voor € 50,99 Artspira App

Baby lock actie
Deze hele maand zijn de trolley’s van baby lock te koop voor DE HELFT. Een niet–te-bevatten-mega-aanbieding. Voor de Euphoria, Ovation of Gloria kosten ze nu € 229,50 en voor de andere modellen € 224,50. Maak jij al een plek vrij voor onder die dennenboom? Artspira App
Kindermachines
In de december, cadeautjes maand, geven we een extra cadeautje bij aanschaf van een kindermachine en maken we een mooie sticker met de naam van het kind om deze machine te personaliseren. Heerlijk om je (klein)kind lekker creatief bezig te zien. Is weer eens iets anders dan achter een computer of tv. Leuk toch! Hier komt de stoomboot van Sint met super mooie kindernaaimachines weer aan! 

Vanderheidenstoffen Shopview

Het rode bankje heeft een nieuwe plek gekregen in het experience center en staat werkelijk op een fantastische shop-view-plek! Je kunt hier met je kopje thee lekker even alles overzien en bedenken waar je zo meteen weer achter gaat kruipen. 
Vergeet niet regelmatig onze site te bekijken om je workshop te plannen, de laatste nieuwtjes te lezen en zo op de hoogte te blijven van alles. 
In de volgende INGEdinge maken we de nieuwe stoffenroutes bekend voor 2023, spannend weer of we bij jouw voordeur ook een bushalte neerzetten. Vanderheidenstoffen 

December 2022, het klinkt cliché, maar wat gaat het hard. Ik ga jullie bij deze al hele fijne dagen toewensen! Maak bijzondere momenten en omarm je naasten. Het is bijzonder om lieve fijne mensen om je heen te hebben en dat mag je zeker naar ze uiten. 
Daar zijn de feestdagen een prachtig moment voor. 

Liefs aan mijn waanzinnig goede i*dream-team en aan jullie, onze lieve klanten. 
Inge  INGEnaaimachines We laten zien hoe makkelijk en leuk het is om te spelen met je creativiteit. Wij halen meer uit de moderne naaimachine dan wat erin gestopt is en dagen jou uit om meer uit jezelf te halen dan je ooit had bedacht. Het zal je uniek maken en je inspireren om jezelf te ontwikkelen in al deze mogelijkheden. Het uiteindelijke doel is dat INGEnaaimachines HET begrip zal zijn in Nederland en België waarvoor mensen zullen komen om dit te ervaren.