WINNAAR FD GAZELLEN AWARD 2022  

What a feeling, we feel like dancing on the ceiling!!! Wooohooo
Je nomineert je voor de Gazellen-award en denkt het zou toch niet. Maar stiekem, heel stiekem hoop je toch dat je erbij hoort. En YES, het verlossende emailtje kwam met de mededeling: “ INGEnaaimachines B.V. is één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland in de regio Zuid en categorie klein. Daarmee bent u FD Gazellen 2022! De FD Gazellen Awards worden dit jaar op 22 november voor de negentiende keer uitgereikt aan Nederlandse ondernemingen. Criteria zijn onder meer een omzetgroei in de voorgaande drie jaar van minimaal 25%, met een winstgevend afgesloten laatste jaar. Bij de feestelijke uitreiking maken we ook de allersnelste groeiers per regio bekend. Aan hen worden de gouden, zilveren en bronzen FD Gazellen Awards uitgereikt.” 

YES, YES, YES. We zijn omvergeblazen. Hoe ongelooflijk vet is dit; de FD Gazellen award! Wat een eer! Het voelt alsof we gisteren begonnen zijn in onze huiskamer en in no time weer uit een veel te groot pand gegroeid zijn. “Changing the way of Sewing “ is vanaf het eerste begin en vooral tijdens COVID onze slogan en zijn we echt trendy geworden. Deze prestigieuze award toont aan dat we op de juiste weg zitten met onze strategie. Het is simpelweg erg fijn om te weten dat we goed bezig zijn. Niet alleen voor mij maar vooral voor jullie onze lieve klanten, onze gepassioneerde medewerkers en fantastische toeleveranciers. Toen we dit nieuws te horen kregen hebben we dezelfde dag nog taart gehaald en bubbeltjes. Als het feest is moet je ook de slingers durven op te hangen. 
 FD Gazellen Award 
De laatste 3 jaar zijn voorbijgevlogen en waren geweldig, ondanks de zware COVID belasting op de Nederlandse gemeenschap. Een ding is zeker, onze plannen waren ambitieus en blijven ambitieus. Naaien is meer dan leuk, het geeft een andere dimensie aan uniek zijn en creatief het uiterste uit jezelf halen. We weten het dan ook zeker, 2023 wordt zeer zeker ook weer een prachtig jaar gezien de plannen en ideeën die wie nog voor jullie in petto hebben. Onze creativiteit blijft lekker bubbelen en hoogtijdagen vieren. 

Maar ik hoor jullie wel denken, de Gazellen-award. Het is maar een award!
Wel het allermooiste compliment is dit. Om in aanmerking te komen voor de FD Gazellen Award moet je dus alle financiële- en bedrijfsgegevens voorleggen. De groei van mijn i*dream-team en alle stappen die we gezet hebben verklaren, uiteenzetten. Ze kijken naar hoe je omgaat met uitdagingen en met ontwikkelingen die zich voordoen in de markt. Die hadden we natuurlijk genoeg met een COVID die plots zo snel de kop opstak. Het blijkt dat onze denkwijze gewoon goed is, dat we snappen wat jullie lieve klanten willen en dat we daar goed gehoor aan geven. Dat maakt ons een bedrijf dat gezond en klaar is voor mooie nieuwe ontwikkelingen. Weet dat bij alles wat we doen, jullie voor ogen hebben. Wat kunnen we voor jullie doen en betekenen! Want jullie zijn natuurlijk onze creatieve levensader waar we ongelooflijk blij en dankbaar voor zijn. INGEnaaimachines staat als concept als een huis, neen als een wolkenkrabber zo sterk. Op 22 november gaan we de award halen en krijgen jullie een mooi relaas van dit officiële gebeuren in onze volgende newsletter. Dit geeft zo veel energie en daar heb ik eerlijk gezegd al geen gebrek aan. Weet dat ik jullie ALLEMAAL bedank voor jullie support, feedback en natuurlijk klandizie. 
 
WEDSTRIJD SEWINGE GUY 

De komende maand kun je meedoen met een kledingstuk maken voor onze mannelijke paspoppen. Begin december mag je het inleveren in de winkel waar het tentoongesteld zal worden zodat ook iedereen een stem kan uitbrengen. Uiteindelijk worden aan het einde van het jaar de winnaars bekend gemaakt. Doe mee en uit je creativiteit in een stoer kledingstuk door simpelweg een mailtje te sturen naar info@ingenaaimachines.nl.  Wedstrijd SewINGE Guy 
 SEWINGE WARDROBE: FEESTJURK  NOVEMBER 2022  
SEWINGE November 2022 

De ultieme uitdaging voor jezelf uit je in deze sewINGE wardrobe: Elke maand een kledingstuk maken en elkaar inspireren met ideeën. Zeker weten dat jij en je kledingkast hier heel gelukkig van worden. Mocht je nog niet meedoen, stuur ons een mailtje, dan krijg je de eerste van de maand de uitgebreide uitleg over hoe en wat te doen voor het komende werkstuk. Deze november wordt jouw feestjurk gemaakt voor de komende december feestmaand. Altijd fijn om een goed item in je kast te hebben hangen. Tof idee. En….het ziet er naar uit dat ik de mijne al op 22 november aan ga doen met het ontvangstgala van de FD Gazellen award. Zin IN!
ENERGIE TEKORT OF TEVEEL? 

Zeker met deze extreem hoge kosten die velen al moeten betalen aan de energierekening is het fijn dat we ook hier graag met je meedenken. Mocht je een goede instapmachine willen hebben, weet dat we een ruime keuze aan occasions hebben waarvoor we met liefde een mooi prijsje voor jou kunnen en willen maken. Neem ook een kijkje op onze website bij de INGEoutlet.
NIEUWTJES  Artspira App

De nieuwe creatieve app van Brother: Artspira, is sinds 20 oktober toegankelijk voor alle borduurmachines met een draadloze functie! 
Met de unieke ontwerpfunctie maak je simpel en snel een eenvoudig ontwerp, direct te verzenden naar de borduurmachine en………borduren maar! 
Artspira biedt ongelofelijk veel creativiteit, dankzij de 100 gratis borduurpatronen, 100 gratis snijpatronen, een digitaal tijdschrift met regelmatig 5 nieuwe projecten. 
Download de app via Google Play of App Store
 
Artspira App 

Bernina accessoire van de maand

15% korting bij bestelling van de transporthulp voor knoopsgaten naaien (adviesprijs: € 50,99) 
Ooit zei een kleermaker tegen mij: “Er bestaat geen huishoudmachine die perfect knoopsgaten kan maken.”
Maar de goede man kende natuurlijk deze knoopsgaten geleider van Bernina niet, want met deze geleider wordt je stof tussen de twee metalen delen vastgehouden en krijg je op de meest onmogelijke plekken een goed knoopsgat. Echt een ware must-have voor diegene met een Bernina naaimachine. Ultiem goed!   BEKIJK DEZE AANBIEDING OP ONZE WEBSITE 

Mettler combinatie doosjes garen
We hebben leuke garendoosjes opgekocht bij Mettler en kunnen je het aanbieden met 20% korting. Super cadeautje voor jezelf! Je kunt ze bij ons in de winkel halen en bestellen via de mail of bel ons op +3140 25 75 963


Vanderheidenstoffen 
Ultiem december cadeau

Aanvulling op de Quilt-, borduur-, voeten- en lock boeken van Bernina is er het book of stitches bij gekomen. Precies op tijd voor jouw december cadeau! Ook voor dit mooie cadeau kun je naar de winkel komen of kun je bestellen via de mail of telefoon (+3140 25 75 963). 
Vanderheidenstoffen 

INGEacademy
We zoeken nog een paar deelnemers voor de kerstquilt workshop op 10 en 19 november. Doe jij mee? Of zie jij een andere workshop die je wilt volgen? Check de INGEacademy op onze website 
INGEacademy 

Bernina 3 en 4 serie actie
Bij aanschaf van een nieuwe 3 serie zit t/m einde november een boventransportvoet en de kniehevel er gratis bij TWV € 197,-. Twee items die je zeker weten erbij wilt hebben en een welkom groots cadeau is als je het op deze manier krijgt.

Nog een leuke actie en dan op de 4 serie van Bernina:

Tot einde dit jaar zit er een hippe naaikit bij voor een prachtige tas van Vegan leer en de niet te missen leervoet 51. Samen TWV € 156,-. Ooooo ga ik je snel zien hier? Wat een heerlijk eerste naaiproject wordt dat op je nieuwe machine! Bekijk de Bernina 435Bernina 475 en Bernina 480 op onze website.  INGEacademy 

Het weer is gelukkig nog fantastisch. De zon schijnt, de herfstkleuren bieden een pallet aan warme herfstkleuren. Gelukkig kunnen we de verwarming nog een tandje lager zetten omdat moedertje natuur ons in oktober een handje helpt. Combineer dit met de heerlijke energie die je krijgt van mooie dingen maken achter je naaimachine in deze herfstvakantie/bijna halloween gebeuren, en dan kan ik alleen maar met een warme lach in mijn hart de maand oktober afsluiten. Hopelijk tot heel snel. 


Inge & mijn i*dream-team