HALLO CREATIEVEL-INGE-N 

Let it rain – let it rain!!!! Of Toch liever…….zachtjes tikt de regen tegen mijn zolderraam!!!! 
We hadden het nodig, neen, correctie. Moedertje Natuur had het echt nodig. Onze rivieren stonden erggggg laag. Wel, dat probleem is nu wel opgelost. En wij? Wij zitten weer lekker binnen in onze hobbykamer! Echt elk jaargetijden heeft zo haar charme, vind je ook niet? Gordijnen lekker dicht om wat energie te besparen, houtkacheltje aan of toch maar voor die extra dikke trui en zachte knuffelsokken gekozen? Want ja de energierekening is niet meer wat het was hè! Ik hoop van harte dat de hoge energiekosten te handlen zijn en je niet helemaal de stuipen op je lijf jagen. De thermostaat slimmer zetten, de boiler twee graadjes lager, alle kleine beetjes helpen! Maar simpelweg een extra laagje over je lichaam, houd je lekker en maakt je de winnaar in het beheren van je kosten!
Wij hebben nog een andere winnaar in ons team: Couture Meester Bjorn Kersten heeft een geweldige, fantastische, en dus winnende outfit gemaakt voor Bridget Maasland in het programma “Heb ik wat van jou aan?. Dit programma kun je nog steeds volgen op NET 5 elke woensdagavond. Hoe trots kunnen wij zijn op onze fantastische, creatieve collega? Je raadt het al, erg trots. We hebben heel wat overwinningskreten geslaakt toen we zagen hoe hij – heel terecht – WON met zijn unieke creatie. Echt klasse gedaan. Dit sluit weer zo heerlijk aan op het meesterlijke team wat er al staat en zo naadloos bij onze drive past! We hebben Bjorn met de rode loper en champagne ontvangen als een ware held. But of course 🙂 

 
DEMO-DAG JANOME M17 1 OKTOBER
Zaterdag 1 oktober komt Marie-Louise, demonstratrice van Janome, jullie de allermooiste Janome laten zien. Ben je nieuwsgierig wat deze allemaal kan en wil je weten hoe gaaf dat deze machine wel niet is, wip dan gezellig binnen deze dag. Deze dag ook een spectaculaire aanbieding met de bandapparaten van de Janome covermachines. 

Vanderheidenstoffen 
STOFFENROUTE
De kick-off van de eerste stoffenroute is afgelopen zaterdag geweest en wat een gezelligheid was het in de winkels. Het leek wel één grote vriendengroep die de bus na deze geweldige dag weer instapte. Zit er een reisje voor jou bij of heb je graag een volgende keer dat we jouw stad aandoen? Laat het ons weten en check de website: www.stoffenrouteeindhoven.nl 

 Vanderheidenstoffen  
 QUILTFESTIVAL EINDHOVEN 13 EN 14 OKTOBER

Ben je misschien geïnteresseerd in quilten? 
Wil je wel eens weten of het iets voor jou kan zijn? 
Of ben je al gevorderd en zou je wel eens op een ware quiltframe willen werken waarbij je met de machine over je stof danst? 
We hebben voor jou op 13 en 14 oktober heerlijk de hele middag van 14:00 tot 17:00 uur alles, maar dan ook werkelijk alles wat te maken heeft met quilten, uitgestald. Als kers op de taart hebben we the one and only Anne Lillholm, Wendy Vosters en zelfs de Quiltpuzzel uitgenodigd om jou te inspireren. Noteer een of misschien beide middagen in je agenda en kom ons verblijden met je aanwezigheid op dit unieke Quiltfestival. 

Vanderheidenstoffen 
 DEMO-DAG BROTHER 18 OKTOBER

Hélène en ik waren uitgenodigd op een prachtige “Brother”reis ter introductie van de allermooiste, grootste en nieuwste naai- en borduurmachine van dit waanzinnig mooie merk. We hebben natuurlijk goed gebruik gemaakt van de gelegenheid en goed gespard met de directie vanuit Japan. Hoe bijzonder en inspirerend was dit! Dank je wel Brother voor een ongelofelijk mooie trip en bijzondere tijd. Zeker gaan we deze opgedane inspiratie vermenigvuldigen en delen met jullie lieve klanten, om jullie net zo enthousiast te maken als wij! Ik nodig je dan ook van ganser harte uit om op dinsdag 18 oktober naar Eindhoven, ons experience center te komen, waar wij alle nieuwtjes van de grootste en ook van de kleinere Brothers gaan laten zien. Ingrid Los, de meest creatievel-inge op Brother gebied zal er deze dag ook zijn. Mis haar niet, ik ben al groot fan van haar! En de oudere modellen naai-en borduurmachines doen we meteen voor een heel mooi prijsje de deur uit …. dus echt voor elk wat wils. Joepie. Wat een bedrijvigheid en activiteiten allemaal. Echt geen tijd om stil te zitten. 

TIP: Er komt een automatisch inrijgbare, voordelige lockmachine uit: de Brother Airflow 3000…..voor en nu hoor je heus tromgeroffel………..een prachtige prijs van € 999,- . En hier houdt het niet op. Diegene die deze al vrijblijvend bij ons reserveert, krijgt, zolang de voorraad strekt, er een gratis verlengtafel bij ter waarde van € 199,-. We hebben zelf al op deze lockmachine gewerkt en we kunnen je er alles over vertellen. Op de foto zie je de lockmachine al met de mooie verlengtafel. Wil je een folder? Mail me en ik stuur je deze toe. Of veel beter nog, kom deze de 18de halen. 
Vanderheidenstoffen 
 WEDSTRIJD

Jaaaaahhhhh, wie doet er mee en gaat de ongelofelijk mooie trolley winnen voor je Gloria, Ovation of Euphoria van baby lock twv € 459,- ? Of win jij een geweldig handige en grote garen-box ter waarde van € 285,-? Of ga jij met een eigen, gepersonaliseerde Kai schaar naar huis. Oh ja, ook niet onbelangrijk: wat moet je hiervoor doen? Heel simpel. Je maakt een kledingstuk voor onze mannelijke paspop. Natuurlijk iets waar onze mannelijke paspop helemaal blij van wordt en van gaat stralen. Het mag een blazer, blouse, broek maar ook gewoon een leuk shirt zijn. De gehele maand oktober staat in het teken van deze wedstrijd. Doe jij ook mee met deze wedstrijd? Geef je dan bij ons op via info@ingenaaimachines.nl, dat zou ik top vinden. 

Vanderheidenstoffen 
 SEWINGE WARDROBE: MEN-LY OUTFIT OKTOBER 2022 SEWINGE Augustus 2022 
Deze maand mag je een “Men-ly outfit” gaan maken. Lekker stoer shirt voor jezelf of een toffe blazer? Misschien vind je een blouse of kostuum in de kast van je partner wat je voor jezelf gaat her-designen zoals hier op de foto, hoe gaaf is dat! Meer informatie over deze challenge voor jezelf ontvang je op 1 oktober als je meedoet of je opgeeft via info@ingenaaimachines.nl GA NAAR ONZE WEBSITE 
 WORD JIJ ONZE TIJDELIJKE NIEUWE COLLEGA?

Wat een happiness. Lisa is zwanger en dat is natuurlijk een feest op zich. Nummer 3 in dit gezin en ze hebben al zo’n prachtig gezin. Lisa brengt haar jongens al vroeg kennis maken met de naaimachines, hier op de foto heeft Thijm zijn broertje Joes instructie gegeven over mama’s beautiful naai- en borduurmachine. Met deze nieuwe spruit erbij zijn ze dadelijk helemaal de koning en koningin te rijk en wij genieten natuurlijk net zo hard met ze mee. Ze gaat hier heerlijk van genieten. Mocht je haar willen vervangen en ons door haar zwangerschapsverlof heen helpen (het gaat over zo’n 30 uur per week in het eerste half jaar van 2023), neem dan zeker contact met me op info@ingenaaimachines.nl. Gewoon doen! 

SEWINGE Augustus 2022 
NIEUWTJES 

Voetje van de maand Bernina
Ja natuurlijk bestel je deze voet meteen mocht je deze nog niet hebben, want een blinde ritsvoet is een ware must have. Normaal gesproken € 50,99 maar alleen deze maand met 15% korting voor jou. 

BEKIJK DIT VOETJE OP ONZE WEBSITE 

Nieuwe upgrade voor de Brother Luminaire XP bezitters. OPGELET
Er is een upgrade, een nieuwe upgrade waarmee je jouw Queen kunt opwaarderen naar de allernieuwste versie XP3 (hmmmm van Queen naar Empress). Wel deze upgrade geeft je ongelooflijke mooie nieuwe mogelijkheden en is beschikbaar ….voor maar € 599,-. Tevens is er ook een nieuwe magneetring verkrijgbaar met de fantastische maat 25×25 cm voor € 499,-. Allemaal op voorraad leverbaar. 

Workshops op de INGEacademy
Nieuwe workshops worden regematig aangevuld op onze website. Zeker weten dat er wat voor je bij zit om zo je herfstdagen creatief te vullen. Er zijn nog een drie plaatsen vrij voor het Lutterloh patroontekensysteem op 11 en 12 oktober. Ook is er voor de grote buste patroontekenles plek op 6 en 7 december. BEKIJK DE WORKSHOPS OP ONZE WEBSITE 

Adventskalender
Leuk, leuker, allerleukst….voor jouw kerst dit jaar. Scoor bij ons je adventskalender van Prym. Voor alle schaarjongleurs, naalddansers en draadacrobaten. Allemaal cadeautjes voor elke dag aftellend naar de magische kerstdagen. Feestje voor jezelf of een giga cadeau voor je naaimaatje! Vanderheidenstoffen 

Lieve mensen, zon of regen, het maakt niet uit. Belangrijk is om van elke dag lekker te genieten waarbij het belangrijk is dat je creativiteit in vrij banen kunt laten open. Er zijn super veel mooie creatieve dagen bij ons, daarom EAT YOUR HEART OUT EN KOM ERBIJ. Geef je op, we zien je zo graag verschijnen. 


Inge & mijn i*dream-team