HALLO CREATIEVEL-INGE-N 

Zit je al in je relax-modus of heb je je vakantie nog in het verschiet? 
De tijd van “voorgenieten” is ook zo heerlijk, het alleen al ernaartoe leven hè! 
Mijn man Bart en ik zijn net terug uit het prachtige Turkije en hebben heerlijk genoten van elkaar, rust, zon en al het moois met allemaal gezellige dingen om ons heen. Ik kan het zo waarderen wat ze allemaal voor ons doen om het ons naar ons zin te maken. In het hotel waren dansers, acts, heerlijke muziek, fantastisch gewoon. Een oase van emotie- en lachmomenten. Zomerprikkels en geluksmomentjes in ultieme vorm. En dan die kleding, een zo belangrijke vorm van uiting van deze unieke entertainers. Dan denk ik meteen aan onze eigen Reini, zij is ook zo’n natuurtalent op het podium. Misschien heb je haar wel eens zien optreden, waanzinnig mooi. Combineer dat dan met haar prachtige uitzonderlijke zangstem, EN haar kleding, dan zie je de ULTIEME uiting van een compleet perfect plaatje. Dan Bjorn, onze couturier, die met zijn passie in het kleding maken, zoveel mooie emotie teweeg kan brengen, werkelijk subliem. Ik zag hier op mijn vakantieplek een prachtige kant van waar wij hier ook zo blij van kunnen worden: je eigen creatieve outfit maken wat jouw unieke IK maakt. 

 
Heb ik wat van je aan? Onze eigen celebrity!
Eindelijk mogen wij het van de daken schreeuwen: Bjorn is 1 van de designers in het nieuwe tv-programma; Heb ik wat van je aan? Het programma start 24 augustus 20.30 uur op Net 5. Bjorn’s deelname is meteen de week erop, op 31 augustus te zien op de buis. Noteer en kijk met ons mee. OOOOHHH hoe gaaf is dit dan! De opnames zijn al geweest maar alles is natuurlijk nog een groot geheim, dus ik kan niet wachten tot de uitzendingen zijn geweest, want ik ben o zo benieuwd. Oh Bjorn, 
wie heb je aan mogen kleden? 
wie deden er nog meer mee? 
wat heeft je creatieve geest allemaal ontworpen? 
hoe is het allemaal gegaan? 
vond je het niet te spannend? 
of kan je goed tegen die stress? 
was je tevreden? 
wie heeft er gewonnen? 
en blijf je nog gewoon bij ons werken? Echt, een heuse celebrity op onze eigen werkvloer. Denk eraan Bjorn, WE SIMPLY LIKE YOU too much! 
WEDSTRIJD SEWINGE DOUBLE

Wil je zelf ook eens stralen in een designer wedstrijd? Dat kan, dat kan bij INGEnaaimachines. Doe mee met onze oktober-naai-maand sewINGE Double. Je hoeft geen designer te zijn, je mag het ook gewoon willen zijn maar nog niet kunnen. Daar houd ik namelijk ook van. Deze wedstrijd is voor elke rang bedoeld, beginners en ook voor gevorderden, want ik wil in onze winkel echt iedereen kunnen enthousiasmeren hiermee. Jong en oud. Je gaat samen met iemand die jij kiest, een mannenpak maken voor onze sewING guy. Mail ons voor meer informatie hierover, de eindinschrijving en begin van de wedstrijd is eind september. Vanderheidenstoffen 
 STOFFENROUTE
4 busreizen zijn er besproken vanaf verschillende plekken in Nederland op zaterdag 24 september en op 1, 8 en 15 oktober. De 3 stoffenzaken dicht bij onze winkel en wijzelf staan te popelen om jullie op deze manier te mogen ontvangen. Kijk je even mee op de site of er iets voor je bij zit of dat je iemand hierop attent kunt maken? Dat zou ik TOP vinden. We gaan er een hele speciale dag van maken! www.stoffenroute.nl 
Vanderheidenstoffen 


 SEWINGE Augustus 2022 
SEWINGE WARDROBE: SCHORT AUGUSTUS 2022

Doe jij ook al mee met deze uitdaging voor jezelf? Nog niet, dan geef je snel op via de e-mail en je krijgt op de eerste van de maand de uitgebreide uitleg wat de bedoeling is om te gaan maken de komende maand augustus. We hebben voor jou bijzonder interessante filmpjes over wat we gaan maken, waarmee we je telkens wat willen leren en jou natuurlijk uitdagen. Deze maand maken een schort. Alles kan en alles mag: een mooie nieuwe lap stof, of van een verloren lapje stof nog in je kast, misschien wel een bestaand kledingstuk dat om heel veel redenen niet weg mocht. Zoals mijn oude spijkerbroeken die net niet meer ok waren om nog te dragen. Hup de schaar erin en een stoer schort is het resultaat. Even pimpen en hartstikke blij met het resultaat. Mij zie je er elke dag in 🙂 Hoe handig is dit kledingstuk! Aansluitend hierop hebben we een schorten workshop geregeld op zaterdag 20 augustus. Doe je mee? Online of in de winkel. Kijk op de INGEacademy en geef je op.
 CAMPAGNE BERNETTE BACK TO SCHOOL

Even een boost van dit merk voor de maanden augustus en september. Een 6-tal Bernette machines worden aangeboden met maar liefst 15% korting. Wat een goede start van het schooljaar! Kom je kijken wat er voor jou bij zit? Zeker weten dat we een passend maatje voor je vinden/hebben. Vanderheidenstoffen 
 JUKI INDUSTRIE

Whoops we gaan alweer een stap verder. Waarom ook niet. Een gewaagde stap in de richting van de industrie naai- en covermachines. Heel blij met de toekenning dat wij de distributeur mogen zijn van deze zware kanjers voor de plus naaister. Een strakke rechtstikker en een perfecte covermachine met bovenlus van het mooie merk Juki. Dus ook dit merk heeft onze passie gevoeld en is binnen! Vanaf de eerste week van augustus uit te proberen in onze winkel. Zelf ik heb kriebels nu, lekker uitdagend, zo spannend! Vanderheidenstoffen 
 NIEUWTJES Vrije arm borduur-ring en magneet-ring Bernina
Ja dit is een waar toppertje. Deze vrije arm ring kan met de bevestiging boven je stof ingeklemd worden, geen gestoei dat je twee uitgangen nodig hebt in je te borduren object. Dus hup die tas kan gewoon geborduurd worden en ook geen moeite meer met inspannen, want met deze magneten klem je alles er zo strak op zonder enige kracht van jezelf. Ik heb ze meteen in grote aantallen besteld en heb ze waarschijnlijk met het uitgaan van deze nieuwe INGEdinge alweer in de winkel. Natuurlijk plaats ik dan meteen een filmpje voor je op FB en YouTube. OMG niet te geloven hoe goed ze bezig zijn bij Bernina! Vanderheidenstoffen Voetje van de maand Bernina met 15% korting
In de maand augustus geldt dit voor het kantvoetje 10-10C en 10D. Dit is ongetwijfeld ons meest verkochte voetje, omdat het altijd van pas komt om perfect recht te stikken. In the ditch, of netjes aan de rand, of durf je zelfs buiten het randje te borduren hiermee? Zullen wij jou daar eens wegwijs mee maken? Ik voel al een filmpje opkomen! Abonneer je op YouTube: INGEnaaimachines en blijf zo op de hoogte. INGEacademy
Het is gewoon een feestje in de winkel met al onze leuke workshops, plan je momentje bij ons of online via de INGEacademy op onze site. Wat vind je van de quiltworkshop op 16 augustus of de MustDO Movalo-tas workshop op 10 september, of de mooie Canadian smock-tas op 27 september. Deze en nog meer TOPACTIVITEITEN voor in- of na je vakantie. 


Demo-dagen voor iedereen om mee te maken DUS niet vergeten:
• baby lock dagen 23 en 24 september
• Janome M17 op zaterdag 8 oktober  Crazy for Bernina
Dat is mooi, want dat zijn wij ook en hebben daarom allerlei leuke gadgets voor je gekocht. Cadeautje voor jezelf of koffie cadeautje voor je naaimaatje. Superleuk en niet duur. Kom je snel? Vario plus tang
Sinds kort bij ons verkrijgbaar deze gemakkelijke set voor al je drukkers en ringetjes… hoe fijn is zo’n compleet pakket. Voor € 50,- is deze stoere combinatie van jou. Vanderheidenstoffen 

Struin over het strand, paradeer door de steegjes, installeer je lekker op een relaxt terrasje, creëer je momentjes deze zomer en vooral niet vergeten om heerlijk te genieten!
We kijken er naar uit om je in onze “snoepwinkel voor naaimachines en attributen” te mogen begroeten en al je vakantieverhalen en avonturen te mogen horen. 
Voor iedereen een hele fijne vakantie en denk eraan gezond weer terug.
Liefs 


Inge & mijn i*dream-team