HALLO CREATIEVEL-INGE-N 

Herinner je het nummer van John Lennon en Paul Mc Cartney `’give peace a chance`’ dat op 4 juli 1969 werd gereleased. Ja ongelooflijk, al weer 53 jaar geleden. Het is inmiddels alweer 126 dagen van raket aanvallen, verwoesting en menselijk leed in Oekraïne. De vrede is inmiddels ver weg en haast ondenkbaar hoe dat goed moet komen. Krijgt vrede überhaupt een kans? Wat dat betreft leren we van het verleden dat we er ook niet van leren. Aan de andere kant zien we ook saamhorigheid, medeleven en hulp uit alle hoeken van de wereld. Het houdt me gewoon altijd bezig. 

 
GROOT GROTER GROOTS

OMG wat een ongelofelijkmegafantastischgave machine is deze allernieuwste kanjer van Janome de M17. Voor de quilter, de borduurder, de creatieveling, de naaister, couturier en natuurlijk voor diegene die liefde heeft voor klasse! Je weet het, bij ons mag je er ook zelf achter kruipen om dit te ervaren. Sinds twee dagen heeft deze stoere machine een plek verovert in ons experience center. Wij kunnen er al niet vanaf blijven en zijn ook benieuwd naar jouw reactie. Kom je snel eens kijken?
Het bedrijf Janome is in 1921 opgericht in Japan, inmiddels verkrijgbaar in 100 landen waarvan in Nederland sinds 1999. Ze zijn leider op de markt van huishoudelijke naaimachines en worden steeds bekender hier in Eindhoven, omdat het gewoonweg een TOPmerk is en zich echt bewijst met goede producten en geweldige service, ook voor ons als dealer. Ik ben hartstikke blij met ome Jan oftewel Janoome of Janomé. Hoe je het ook uitspreekt, het is gewoon een feestje deze machine die jouw aandacht verdient. Vanaf € 199,- tot aan € 14.999,- (wow hè) een scala aan Janome machines, allemaal te zien en te testen in onze winkel. Kriebelt het ook zo in jouw buik?

Janome M17 demonstratie dag 8 oktober
Plan alvast in je agenda, zaterdag 8 oktober komt Marie-Louise, demonstratrice van Janome speciaal hiervoor naar ons toe. voetje van de maand 
 ELSEVIER WEEKBLAD
Ruud Deijkers van het weekblad Elseviers Weekblad belde me op of ik misschien een klant had die iets zou kunnen vertellen over haar hobby c.q. passie met een naaimachine. Liefst een enthousiast verhaal van iemand die vanuit een gewone start ineens een grote sprong maakte. Nicole Bloks zat net die ochtend op les en alsof het zo moest zijn, was de match alweer gemaakt! Helemaal te gek dit paginagrote verhaal, geschreven over haar wat maar liefst in een oplage van 64.000 oplages verspreid is door heel Nederland. Whoopwhoop. Vanderheidenstoffen 
GA NAAR HET ARTIKEL 
 REPARATIE SERVICE
Wist je dat je ook in Someren, op Half elfje nr 11, bij Fred en Simone Wijnen je naaimachine af kunt geven of laten ophalen voor onderhoud c.q. reparatie? Waar je tevens ook leuke stofjes kunt scoren en naailes kunt volgen. Een topadres met een geweldig gezellige vakvrouw Simone. Dus woon je daar in de buurt, maak lekker gebruik van hun service. Elke week rijden ze op en neer naar onze winkel om de machines te brengen en te halen. Vanderheidenstoffen 
 EXPERIENCE CENTER
Twee toppers hebben weer goed gebruik gemaakt van onze prachtige machines en onze kennis. 
Lotte Wondergem, student van de TU op crafting wearable senses, maakt haar bachelor eindproject over het verstellen van kleding op een hippe manier. Ze heeft leuke doosjes met reparatietools, precies genoeg voor je project om op deze manier je favoriete kleding een langere levensduur te gunnen. Ik heb het al met haar gehad om leuke workshops hier te geven Maar eerst iedereen even voor haar duimen, half juli moet ze nog even slagen en dan gaan we haar zeker veel vaker hier zien! Fan was ik al meteen van haar creatief inspiratieboekje vol borduurwerkjes gemaakt op onze Luminaire, de Brother borduurmachine met projector waar echt iedereen mee kan werken. Zo verschrikkelijk makkelijk en toegankelijk is deze naai- en borduurmachine! Dan hebben we Mees, die nog nooit had genaaid. Hij heeft voor een schoolproject een eigen tas gemaakt voor tussen de stangen van zijn fiets. Lastige stof maar vol moed en creatieve spirit, hop meteen achter de Bernina. Met een beetje tender love and care van hem en van ons is het een zeer geslaagd project geworden. Wat een feestje toch telkens weer, zeker met de ijsjes die hij voor ons haalde als dank je wel! 
Vanderheidenstoffen 
SEWINGE WARDROBE: SKORT JULI 2022  

SEWINGE Juni 2022
Summertime! Joepie, deze tijd gaan we benutten met een heerlijke skort. Elke eerste dag van de maand krijg je een opdracht per mail en/of in de leukste facebookgroep van deze SewINGE Wardrobe 2022, als je meedoet met deze ultieme uitdaging voor jezelf. Je bent niets verplicht, maar je zult zeker geprikkeld en geïnspireerd worden door elkaar, om de tijd te nemen voor jezelf en achter die naaimachine te springen. Mail ons op info@ingenaaimachines.nl als je nog niet meedoet en maak die sprong! 
 NIEUWTJES Rulervoetje in combinatie met de basis liniaal

Vanderheidenstoffen

Geschikt voor vrijwel elk merk naaimachine. Dit is een geweldige startset voor iedereen die het eens wil proberen. Wil je er een workshop van? Kijk op de INGEacademy of vraag ernaar bij ons.  

Workshops en events
Er zijn weer vele workshops en events toegevoegd aan de INGEacademy op onze site. Je kunt via de e-mail je aanmelden hiervoor. Kijk je mee met de scanNcut demo online op 30 juni of wil je een keer leren hoe je met rulerwork kunt werken? De sewINGE Sunday meedoen of het gave Pattern transformation eens leren? Check de INGEacademy en mail ons: info@ingenaaimachines.nl 

Bernina testdrive 23 juli
Zaterdag 23 juli wordt onze dag van de Bernina testdrive op de nieuwste lockmachines: de Bernina 850, 860 en 890. Deze maand wordt spectaculair met een aanbod om niet te kunnen weerstaan. Dus let op; leg je vakantiegeld even apart en plan je uurtje privé aandacht bij ons. 

Baby lock dagen 23 en 24 september
Deze 2 dagen gaan we weer ouderwets los met een demonstratie informatiedag van het merk baby lock. Gewoon lekker binnen lopen en je laten inspireren door de vele mogelijkheden van deze prachtige lock-, cover-, combinatie, punchmachines en de mooie Sashiko . 

Wedstrijd SewINGE Double 2022
Kies je partner in jouw naaimanie en geef je op om in de komende herfst een outfit te maken voor onze etalagepoppen; the SewING Guy’s. Er zijn verschillende thema’s en er is vooraf een selectieronde. Deze wedstrijden zijn bedoeld voor aspiranten, amateurs en professionals. Dus met je vriend, mams met dochter, studentenmaatjes, buren, welke combinatie je ook kiest, alles is goed! Bel of mail ons voor meer informatie hierover. Dit wordt een te gekke unieke wedstrijd waar jij aan mee kunt doen! Voetje van de maand Bernina
Komende maand juli is het rimpelvoetje nr 16 met 15% korting te verkrijgen. Op voorraad en we kunnen je het meteen leren goed te gebruiken.
Voor diegene die lekker met vakantie gaan of al zijn, geniet ervan. Voor diegene waarvan de dochter of zoon voor zijn of haar examen geslaagd is, dat is toch weer wat stress minder en ook heerlijk genieten. Nu Oekraïne nog! 

Fijne zomermaand 
Liefs 


Inge & mijn i*dream-team
SewINGE Catwalk 2023
De beruchte en favoriete SewINGE catwalk gaan we houden op de mooiste tijd van het jaar en wel op 25 juni 2023. Plan alvast die datum in je agenda als publiek of als deelnemer. Op 29 januari 2023 hoor je wat het thema is en welke prijzen er zullen zijn. Even nog nagenieten van afgelopen jaar: