HALLO CREATIEVEL-INGE-N 

Het lijkt soms alsof de wereld gewoon weer vreedzaam doordraait en BAM wordt je weer eens op de feiten gedrukt dat het ook een vreselijke puinhoop is slechts twee landen verder. Blijft moeilijk te bevatten. Laatst liep een dame afkomstig uit de Oekraïne onze winkel binnen. Ze is ondergebracht in een mooi landhuis op onze Geldropseweg. Thuis zat ze ook vaak achter een naaimachine en ze wilde heel graag ook hier nuttig zijn. Ik werd werkelijk zo blij van haar, omdat ze zo verrast was over het feit dat wij haar graag willen helpen hiermee. Ondertussen heb ik ook vele mooie stoffen gekregen via Patchwork Promotion om met Oekraïense moeders te gaan naaien, leuke projecten op te starten om zo deze vreselijk onwezenlijke moeilijke en rare tijd voor ze zo dragelijk mogelijk te maken. 

 Puffy foam 
 NIEUW INITIATIEF: STOFFENROUTE EINDHOVEN

4 jonge bedrijven slaan de handen ineen. Is het nou niet het allerbeste idee ever, dat je vanuit de Benelux een dagje Geldropseweg te Eindhoven kunt boeken! Het is intussen echt een uniek concept wat hier is ontstaan. 3 Stoffenzaken samen met ons walhalla /Experience Center op korte loopafstand van elkaar, helemaal klaar voor jouw bezoek aan ons. Linda van Ecofashionfabrics; ecologische stoffen, Roy en Jeffrey van vanderHeidenstoffen, mega mooie basis stoffen, Mark en Emily van Harrie Bosch, couture modestoffen en wij met onze naaimachinezaak staan te poppelen om je hier te ontmoeten. Wij zijn rete-blij met dit concept en hopen dat je het verder vertelt aan je vrienden, familie en zeker ook de naaischolen zodat iedereen het weet en de bussen vol naar Eindhoven komen rijden. Voor meer informatie: https://stoffenrouteeindhoven.squarespace.com/. Jullie zijn van harte welkom.  
 FEESTMAAND JUNI

3 jaar gesetteld in Eindhoven, van een grote sprong in het diepe naar een groots vaststaand mega superstore INGEnaaimachines gebracht. Dit dankzij het team waarvan echt iedereen zijn eigen expertises heeft en tot de top behoort in de hele Benelux, ons Experience Center waardoor het gewoon een feestje is om hier te zijn en het allerbelangrijkste; dankzij jullie, onze klanten! 

Dat gaan we de hele maand vieren met mooie cadeaus en mooie prijzen. Wat denk je van een Bernina borduurmodule of een trolleyset voor een waanzinnig lage prijs? Wil je altijd nog een Brother machine? Dan is dit de goede maand want alles wat we nog hebben mag voor de oude prijs de deur uit. Bijvoorbeeld de Disney naai-en borduurmachine nu nog voor € 999,- straks officieel € 1299,-. Altijd nog een babylock willen kopen? Dan is deze maand voor jou, want we hebben ze allemaal op voorraad en zeker weten dat wij jouw aanschaf het aller-aantrekkelijkst kunnen maken. Maar echt voor iedere klant, gaat er een cadeautje mee, maakt niet uit hoe klein of groot jouw uitgave is. We zien je graag in onze feestmaand juni. 
 TESTDRIVES

Bij een echte feestmaand hoort veel aandacht en daar wordt voor gezorgd. De demonstratrices van Bernina komen: 
15 juni voor de 880 
17 juni voor de Q16 en 
18 juni voor de nieuwste lockmachines. 

Tijdens een testdrive kun je 45 minuten zelf spelen op de machine en wordt je begeleid door de demonstratrices van Bernina. Gewoon om eens te kijken of deze machine iets voor je zou kunnen zijn. Je kunt je voor deze prive sessie inschrijven via onze website op de INGEacademy. 
 SEWINGE WARDROBE: ROK JUNI 2022 SEWINGE Juni 2022 
Bijna 600 leden tellende naaimanie; de SewINGE Wardrobe is de ultieme kans voor wat ME TIME, even jezelf centraal zetten. Deze komende maand gaan we een rok maken. Het kan van eenvoudig recht stretchlapje met twee naden tot een rok waar van alles op geborduurd en genaaid is. Misschien maak je van je kapotte favoriete spijkerbroek wel een leuke rok. We laten je graag weer filmpjes met ideeën zien om je te inspireren. Mail naar info@ingenaaimachines.nl en jij krijgt ook net zoals iedereen die al meedoet op 1 juni de volledigere uitleg hierover.
 SPONSOR KORFBALCLUB MARIAHEIDE
Hélène heeft heel hard gewerkt om alle logo’s er super strak op de shirtjes te zetten. Zelf is ze al jaren fanatiek lid van deze sportieve club en het is dan ook logisch dat wij dit heel graag willen sponsoren. Meiden: het staat jullie prachtig en trots ben ik dat mijn logo er zo op mag staan. Ivon 
 NIEUWTJES Opendeurendagen van der Heiden stoffen
Tijdens onze eigen feestdag op 18 juni kun je ook meteen even doorlopen naar van der Heiden stoffen, waar je maar liefst 20% krijgt.. Ik denk; moet ik
even vermelden want dit is natuurlijk FANTASTISCH. 


Vanderheidenstoffen

Rolzoomvoetje Bernina voetje van de maand
Deze maand juni is het rolzoomvoetje 69 met 15% korting. Met deze voet kun je ook heel mooi schulpzomen maken en rolzomen van 4mm. We demonstreren je het graag. 

Rulerwork

Brother Prijzen stijgen
Helaas, we proberen dit zo veel mogelijk te vermijden maar het kan helaas niet anders. In de maand juni worden de prijzen van Brother weer een stukje hoger. Vanwege onze juni feestmaand en de oude prijzen die we nog kunnen leveren, is het werkelijk heel interessant om nu eens te informeren hiernaar. 

Mooie cadeaus
Altijd zijn er weer een paar nieuwe items in onze winkel, prachtige nieuwe scharen van Tula pink met een fantastische nieuwe zwarte snijmat. Hoe chique! 

voetje van de maand
Boekjes
Zomer 2022 vraagt weer om lekkere jurkjes en outfits, waar krijg je nu betere inspiratie dan het nieuwe boekje over jurkjes nr 3 alweer. We hebben er weer veel binnen gekregen en zien jou graag bij ons inspiratie opdoen. Bakkie koffie erbij, gezellig. voetje van de maand 

Ik ben reuze dankbaar, blij en ongelooflijk trots. Sinds 2019 zitten we al weer in dit prachtige pand. En dat trekt aan. Mooie zaken hebben zich om ons heen genesteld en we gaan, met heel veel passie, onverdroten door. Ik gun je een heerlijke tijd deze lente en zie je graag een dansje maken van blijdschap in onze winkel. Ik doe mee. Beloofd! 
Liefs 


Inge & mijn i*dream-team