ZORGVRIENDJES 

Tegenstellingen volgen elkaar in een rap tempo op. Oorlog, wat een naar woord….. 
Hierdoor wordt er zo’n verdriet en ellende veroorzaakt.
Maar gelukkig zien we ook aan alle kant hulp in de vorm van geld, voeding, medicijnen en natuurlijk niet alleen in Oekraïne maar ook voor de vele vluchtelingen. Het blijft onwezenlijk. Slechts twee landen verder woedt een vreselijke oorlog. Het enige positieve dat ik me hierbij kan bedenken is dat “het gevoel van willen helpen” bij iedereen boven komt drijven. Onze 1ste lichting zorgvriendjes (fantastische knuffeltjes) zijn inmiddels opgehaald door Fieke Pouls en bezorgd aan de vele ontheemde kinderen. Wat een mooi en fijn gebaar is dit toch weer. Mocht je nog wat zorgvriendjes mee willen naaien dan nodig ik je uit om even op onze website het patroon te downloaden en lekker aan de gang te gaan. Het voelt gewoon goed om een glimlach los te maken bij ouders en kinderen die in hele korte tijd hun huis en soms ook familie achter moesten laten en moesten vluchten. We laten ze simpelweg weten dat we meeleven. Een klein maar zo warm gebaar waarbij we meteen aangeven dat ze er toe doen. Allemaal! 
 Zorgvriendjes 
 OFFICIEEL DEALERSCHAP VAN PFAFF EN SINGER

De heren Loek van de Wielen, Jeroen van den Hout en Koen Evers waren al eens binnen gewandeld in ons mega experience centre en wilden heel graag dat hun merken ook door INGEnaaimachines vertegenwoordigd zouden worden. Ik snap dat he-le-maal. Ik ben zelf altijd zo vreselijk trots op wat we in zo’n ongelooflijk korte tijd hebben neergezet. Meerdere met mij zelfs, want in ons bijna 3 jarig bestaan in Eindhoven tellen we al ruim 5000 geregistreerde klanten. Amazing toch! 
Dat vieren we met een geweldige actie voor de eerste 10 klanten die een nieuwe Singer komen kopen bij ons. We verwachten deze week de machines in de winkel en de eerste 10 die we mogen noteren krijgen het waanzinnig leuke boek: Vraag het aan Singer, vol met tips en t.w.v. € 29,95 En voor de eerste 10 klanten die een Pfaff’s bestellen geven we een garenset erbij t.w.v. € 26,85 Puffy foam 
 UITBREIDING I-DREAM TEAM

De naam begint met een I en bestaat uit slechts 4 Letters:):):):) 
Jaaaah, het is gelukt. We hebben haar, de perfecte match. Onze lange zoektocht naar het volgende stukje in onze personeelspuzzel hebben we kunnen invullen. 
Ivon Schenkels 

Over twee dagen gaat ze beginnen op de dag van de arbeid…… 1 mei. Beste timing ever. Zij is technisch opgeleid, een ware spring in het veld, goedlachs, geïnteresseerd in mensen, naait zelf ook veel op haar naaimachine en het allerliefst wat ze zou willen doen is naaimachines repareren. Zij is onze ware MUST HAVE, ik droomde dat er zo iemand bestond en heb wederom enorm geluk met haar. Zij wordt de rechterhand van Ted die haar gaat opleiden in dit machtig mooie vak. 
Ivon 
 LEVERTIJDEN EN ONDERDELEN MACHINES

Het is superleuk om lekker te spelen met de mogelijkheden van een naaimachine. Je kunt alles uitproberen hier en zo je juiste keuze maken welke naaimachine het beste bij jou past. Doordat sommige componenten moeilijk te verkrijgen zijn en materiaal- en vervoerskosten veel duurder zijn geworden, ontkomen we niet aan prijsverhogingen van de machines. Brother heeft aangegeven dat vanaf juni de prijzen verhoogd worden. Dus overweeg je de aanschaf van een nieuwe machine dan zou ik nu, in mei komen, en je keuze maken. Probeer b.v. eens de allermooiste borduurmachine, de Stellaire XE, uit. We maken in de maand mei de borduurmachines voor jou extra aantrekkelijk met een mooi startpakket.  
 SEWINGE WARDROBE: NACHTKLEDING MEI 2022 
SEWINGE Mei 2022 
Het is wel heel speciaal om voor moederdag mooie nachtkleding voor jezelf of je moeder te maken Lekker luxe en uniek mooi. Zeker in deze tijd waarbij veel mensen griep krijgen. Dan is het toch fijner om in een mooie outfit de griep te hebben, laten we nu eerlijk wezen. Te meer als je het cadeau gekregen hebt voor moederdag. Dus doe mee met de sewINGE wardrobe en meld je aan op info@ingenaaimachines.nl, op 1 mei krijgt iedereen die meedoet hier meer informatie over. GA NAAR ONZE WEBSITE 
 NIEUWTJES 

Voetje van de maand
Het Bernina koordvoetje 46 is de komende maand mei met 15% korting verkrijgbaar. Door de sensor kan deze voet 9mm breed borduren en dus heel leuk te gebruiken om koordjes creatief vast te naaien. Ook kun je er altijd mooie ribbels mee maken met een dubbele naald van 2,5 mm. We hebben ze op voorraad en het spreekt voor zich dat je dit voetje in de winkel lekker kunt uitproberen. Ze liggen klaar……. voetje van de maand 
Workshop rulerwork door een heuse kampioene
Anne Lillholm, Europees kampioen quilten wil graag 9 juni een kennismakingsworkshop geven over rulerwork. Van haar wil je echt leren, zij is zo inspirerend. Je geeft je op via onze site op de INGEacademy. Heb je hiervoor nog geen accessoires dan is dat geen enkel problemen. Wij hebben meer dan genoeg wat jij gewoon kunt lenen en gebruiken. Laat je inspireren!

 
Rulerwork

Evenement scanNcut

19 mei kun je meekijken wat je eigenlijk met een scanNcut kunt doen. Met dit apparaat kun je vormen snijden uit o.a. papier, stickervellen en flexfolie. En ja wat je daar allemaal mee kunt doen? Het is interessant voor elke creatieveling. Laat je verrassen door dit waanzinnig mooie product van Brother. Reini en Lisa gaan je van alles vertellen tussen 9:00 en 9:30 uur. Dus early birds, geef je op via de INGEacademy of stuur ons een mailtje. Testdrives Bernina 880, Q16 en de nieuwste 860 lock
Noteer alvast in je agenda en maak plaats vrij op 15, 17 en of 18 juni. Dan gaan we weer testdriven. Je krijgt dan een uur lang ongebreidelde persoonlijke aandacht waarbij je zelf deze machine mag uitproberen onder begeleiding van een Bernina demonstratrice. 2 daagse workshop van José Veldkamp
Een heleboel herkennen dit wel. De een heeft wat bredere heupen, de ander wat meer gevormde bovenbenen en dan heb je natuurlijk ook degene met net iets meer bovenwijdte. Bloezen die nooit echt lekker zitten of passen.? Of een broek die nooit eens echt GOED past? Maak de perfecte broek of maak de perfecte blouse in een tweedaagse workshop van Jose Veldkamp. Laat me even weten of je interesse hebt, dan plannen we de datum samen in. Dunne knipvlies Mesh
Ik was er al lang naar op zoek en heb het eindelijk gevonden. In het zwart en in het wit, een hele mooie niet beweegbare dunne knipvlies. Prachtig om borduurwerk stabiel te houden en zelfs ook voor verstelwerk een perfecte ondergrond. Verkrijgbaar in onze winkel. Je mag het ook bestellen (nu nog even per mail, later in onze webshop) en we sturen het je toe. Stoffenspektakel
Onze evenementen en workshops gaan als een speer en worden in de winkel en online goed bezocht. Het stoffenspektakel komt er weer aan en hier kun je een workshop winnen bij onze stand. Meet us op 29 mei op het ijssportcentrum te Eindhoven van 10:00 tot 17:00 uur. Alle moeders wens ik deze 2e zondag een heerlijke dag met veel aandacht, knuffels en leuke cadeaus (het liefst natuurlijk van INGEnaaimachines:):):):)). Zeker weten dat we iets leuks voor je hebben.

Geniet van deze heerlijke lente 

Liefs 

Inge & mijn i*dream-team