HALLO CREATIEVEL-INGE-N Wat doet het toch goed om bezig te zijn voor de kinderen uit de Oekraïne. Gewoon al het denken eraan tijdens het naaien van een zorgknuffel om ze een warm welkom te heten hier. Het is gewoonweg ongelofelijk wat er allemaal gebeurt en zeker nog wat er kan gebeuren, het houdt iedereen toch wel in een lamlendige houding ten opzichte van deze oorlog.
We hebben al heel wat knuffels mogen ontvangen en deze worden hier opgehaald en door Fieke gebracht op de goede plek. Ik zal daar de volgende nieuwsbrief meer over laten weten, ga zeker door met deze warme actie, want er zijn veel kinderen die we hier blij mee willen maken.
 
 SEWINGE WARDROBE: SPIJKERJACKJE APRIL 2022 SEWINGE Januari 2022 
Nu de coronaregels helemaal weg zijn lijken de agenda’s zich weer automatisch vol te proppen. Pas op hè dat je jezelf niet vergeet. Tijd maken en plannen, jezelf even op nummer één zetten, dat doe je met deze SewINGE wardrobe. Stuur een mailtje naar info@ingenaaimachines.nl en we leggen je wat meer hierover uit.
Deze maand mag je een spijkerjackje maken. Of je spijkerjackje pimpen. Haal de manchetten eraf, vernieuw het achterstuk of maak er een blits gepimpt jasje van, met leuk borduurwerk en steentjes.
Hmmm en dat klinkt weer als een leuke workshop! Geregeld! Op 15 en 16 april staat Astrid Thomassen, de goeroe in pimpen voor je klaar en gaat samen met jou, jouw kledingstuk verfraaien. Ze neemt een heel arsenaal aan steentjes, lintjes enzo mee en zal ervoor zorgen dat jouw jasje de sterren van de hemel swingt! Geef je op via de INGEacademy op onze website. 
 GADGETS BIJ INGE
Word jij ook zo wild enthousiast van al onze garens en wat we er allemaal mee kunnen doen? Als je de baby lock Ovation of Gloria hebt mag je jezelf gelukkig prijzen met die heerlijke 8 plekken standaard. Soms stoppen we wel 3 draden tegelijk in de onderlus van deze coversteek, zoooo mooi is dat. Maar ja je moet je klossen wel kwijt kunnen natuurlijk. Voor de Acclaim en Euphoria bezitters is de oplossing om deze garenstandaard los te kopen en achter de machine te klemmen. We hebben ze natuurlijk alweer op voorraad.  
 NIEUWTJES 

Nieuwste lockmachine in aantocht
Naast de mooie Bernina lock 850 en L890 heeft zich een heel mooi exemplaar tussengevoegd en dat is de Bernina L860. Het leuke is dat ik ze al gekocht en ook verkocht heb en nog niet eens gezien. Dat heet vertrouwen en verliefd zijn op het merk Bernina. Deze volautomatisch inrijgbare lockmachine heeft ook een digitaal scherm zoals de L890 en de mogelijkheden van de L850. Een schot in de roos van dit stoere merk. We kunnen niet wachten tot we erachter mogen kruipen. Deze komende week verwacht ik ze binnen. 

Bandapparaat
Heb je een nieuwe covermachine gekocht en past je bandapparaat niet meer goed hierop, dan hebben wij voor jou het goede tussenstuk liggen zodat je al je bijzonder leuke apparaten er weer op kunt schroeven. En voor de prijs hoef je het niet te laten, slechts € 11,-. Mooi toch! 

Software V9
Het staat echt niet stil in onze creatieve naaimachinewereld. Wat dacht je hiervan? Mocht je een borduurmachine hebben en zelf je eigen ontwerpen wilt maken dan is daar hele leuke software voor te koop. Woensdag 30 maart van 9:00 uur tot 9:30 geven Hélène en ik alvast een introductie van de nieuwste software Bernina V9. We vertellen je wat je er allemaal mee kunt, de kosten en de verschillen in programma’s. Echt, je zult helemaal lyrisch worden over deze super gave software/mogelijkheid. Via de INGEacademy kun je je aanmelden, het is online, dus lekker makkelijk en dus Coronaproof. En ook minder gevaarlijk, want je weet het, zodra je dit experience center binnentreedt, word je gewoon zo hebberig. I know it and loveIT! Puffy foam 
Boekjes
Superleuke nieuwe boekjes hebben we weer binnen. Heerlijk om vrij in te neuzen, ideetjes op te doen. Liggen heerlijk voor je klaar op onze fantastische leestafel. Dus kom lezen, je kunt ze natuurlijk ook gewoon lekker mee naar huis nemen als er dingen instaan die je aanspreken. Er wordt hier veel om gevraagd en wij voldoen heel graag aan jullie verzoek. Voor beginners en gevorderden, echt iedereen komt aan zijn trekken met deze goede patronen, uitleg en inspiratie. Puffy foam 
USB
Cadeautip: een leuke usb stick in naaimachine uitvoering (€ 47,50) of een INGEstick (€ 15,-), allebei voor extra geheugen en dat is soms best wel handig! Wel op 8 mei is het al weer moederdag, dus misschien een ideetje? Puffy foam 
Voetje van de maand
In de maand april is de verstelbare vrije voet nummer 73 in de aanbieding. 10% Korting op dit goed bedachte voetje. Wij demonstreren het je graag. Lieve mensen
Dit weekend hebben we even een uurtje gemist, maar wat voor een zon en prachtig hebben we er voor in de plaats teruggekregen. Blauwe lucht, de bloemen ontwaken uit de grond, de vogels zijn al aan het nestelen. Vier seizoenen heeft toch echt wel een heleboel voordelen.
Lieve allemaal, het is lente!
Blijf gezond, geniet van je hobby en houdt het nieuws goed in de gaten.


Inge & mijn i*dream-team