HALLO CREATIEVEL-INGE-N Een nieuw jaar – een nieuwe start met een positieve blik op wat 2022 gaat brengen.
We zijn weer open: wat een heerlijke start in dit nieuwe jaar. Zo zaten we afgelopen maand nog met gesloten deuren en mocht er nog maar bar weinig vanwege al hoge besmettingen… zo stoer wordt nu een groot gedeelte losgegooid en gaan we voor een goed bedacht samenzijn en samenleven met COVID 19. We kunnen dit, met z’n allen en heb er veel zin in om weer iedereen in de winkel te mogen begroeten. We hebben natuurlijk mazzel dat de winkel onnoemelijk groot is en dat we goed afstand kunnen houden! Alle keuzes vallen gewoon goed op zijn plek in ons experience centre op de Geldropseweg in Eindhoven.
 GOING BACK IN TIME 
29 januari 3 jaar geleden werd INGEnaaimachines een feit. Dat vieren we met een heuse Omgedraaide Marathon. Geen 42 km rennen, maar 24 uur zo veel mogelijk achter de naaimachine, lekker creatief bezig zijn, Deze zaterdag om 20:00 uur starten we samen en ruim 70 personen doen eraan mee! Waanzinnig compliment dat onze hobby zo fantastisch is dat we mainstream gaan! En dat gewoon allemaal online, zo veilig als wat. Als ik eraan denk, dat wij samen een digi-feestje gaan vieren en ons zo heerlijk gaan verbinden, dat is toch helemaal te gek. Daar kan ik echt zo van smilen!
 VALENTIJN  Erkend leerbedrijf 
14 februari, hartjesdag, is de dag waarop je je geliefde extra aandacht geeft. Facebook of Instagram liefhebbers daag ik uit om op deze dag een foto met je naaimachine te maken en tag daarin INGEnaaimachines. De 10 leukste, origineelste of gezelligste belonen we met een waar Valentijns cadeautje! Heb je geen Facebook of Instagram dan stuur je de foto naar info@ingenaaimachines.nl. Natuurlijk hebben we ook leuke cadeaupakketjes voor je gemaakt om aan te (laten) schaffen voor Valentijn. Stuur je lieffie naar ons en wij gaan je verrassen. Deze love-actie loopt t/m 14 februari.
 
NIEUW OP DE GELDROPSEWEG:
ECO FASHION FABRICS 
Linda stelt zich even voor:
Hoi!
Mijn naam is Linda Meuwissen en ik ben de eigenaar van Eco Fashion Fabrics.

Wat begon een aantal jaren geleden met mijn eigen (lange) zoektocht naar ecostoffen om zelf kleding van te maken, mondde ruim 1,5 jaar geleden uit in de lancering van mijn webshop www.ecofashionfabrics.com. En sinds december is er dus ook een echte winkellocatie bij gekomen!

Gecertificeerde, biologische, gerecyclede en nieuwe innovatieve stoffen zoals Tencel, EcoVero en Bamboe allemaal op 1 plek verzameld. Om het voor de milieubewuste naaister makkelijker te maken een duurzamere keuze te maken.

Kom gezellig langs om de stoffen te bekijken, te voelen en om inspiratie op te doen aan de Geldropseweg 84a in Eindhoven, schuin tegenover de Jumbo. Met INGEnaaimachines, Van der Heiden stoffen én Harrie Bosch Modestoffen op een steenworp afstand! Erkend leerbedrijf 
 SEWINGE WARDROBE: ONDERGOED FEBRUARI 2022 SEWINGE Januari 2022 “Wat als je een ongeluk krijgt en je belandt in het ziekenhuis”, zou mijn moeder zeggen… “dan moet je wel mooi ondergoed aan hebben en niet zo’n oud vodje”
Dat is natuurlijk waar en ook het feit dat je je al heerlijk voelt wetende dat je leuk ondergoed aanhebt. Dus laten we starten met een goede basis en naai deze maand mee met de sewINGE wardrobe. Diegene die zich opgeeft of al meedoet krijgt op 1 februari meer uitleg en inspiratie hierover.
ps.: een goede aansluiting op de hierboven genoemde stoffenzaak waar ik superzachte bamboo jersey heb gekocht. Echt, dat wil je als hemdje dragen: nooitmeeruitdoen GA NAAR ONZE WEBSITE 
 COLLEGA EN MAATJE VOOR ONZE ALLESKUNNER EN TECHNEUT TED
We gaan uitbreiden, we willen jullie nog beter kunnen bedienen. We zoeken niet alleen een allrounder op de werkvloer over naaimachines en lekker lesgeven, we zoeken daarnaast ook iemand met gouden handjes om onze naaimachines weer snel te kunnen repareren. Heb je een gouden tip, weet je iemand die goed bij ons zou passen, dan LAAT HET ONS WETEN. We komen natuurlijk met een uniek cadeau voor die gouden tip…. Erkend leerbedrijf 
 NIEUWTJES 

Rulervoetje Berinina
Rulervoetje 72 van Bernina is de komende maand februari met 10% korting te koop. Leuk om eens uit te komen proberen. Met dit voetje kun je gemakkelijk rulerwork maken. Dat is vrij stikken langs linialen. Een uitdaging voor creatievel-inge-n en vooral quilters.

 Trolley 
Linkshandige applicatiescharen
Je gelooft het niet he, maar we hebben ze in de winkel en jaaah heel fijn, als je linkshandig bent!

 Puffy foam 
Trolley brother
Het merk Brother heeft echt een hele mooie trolley voor je machine om te vervoeren. Ze bestaan al langer maar stonden gewoon nog niet in onze winkel. Maar nu ik ze heb wil ik dat iedereen ze ziet. Qua prijs goed, qua looks goed en qua gemak een must have!

 Puffy foam 
Carnaval
We zijn optimistisch en hopen echt dat we dit jaar een lekker feestje kunnen bouwen. Dus carnaval, here we come, natuurlijk in de juiste outfit. In onze winkel staan 2 etalagepoppen mooi uitgedost door Astrid Thomasse, de ultieme creatieve dame in Eindhoven. Bij haar kun je op les en maak je een super uniek pak voor het mooiste feest van het jaar. Kom kijken, laat je inspireren, en maak jouw eigen feestkostuum.

 Lieve allemaal, geniet van de gepaste vrijheid in dit hopelijk bijna after coronatijdperk. Blijf goed voor jezelf maar ook voor elkaar zorgen. Dit maakt de wereld zeker een stukje mooier en gezelliger. En weet als jij straalt, jij zeker iemand anders met je positieve uitstraling bijmaakt en zelfs aansteekt. Lieve creatieve groet,


Inge & mijn i*dream-team