HALLO CREATIEVEL-INGE-N
 
Dag 2021. Je was een bijzonder jaar, een jaar met dubbele gevoelens. Met veel ups maar ook de nodige downs. Gaan we je herinneren? Zeker wel. De hoofdtoon werd gevoerd door COVID en die hield het leven VAN bijna iedereen wel in gijzeling. Waren we net verheugd dat we weer even aan het “normale leven” mochten ruiken, kwam de volgende golf. MAAR, laten we met z’n allen alle positiviteit die we hebben, naar boven halen en gaan voor een nieuw jaar, een nieuw jaar met meer licht in de bijna eindeloze COVID tunnel. Dat LICHT gaat er aan komen, dat gaat gebeuren. Dus met veel hoop en positieve energie, kijken we uit naar een nieuw jaar, een jaar met hopelijk veel nieuwe, fijne gebeurtenissen. Als we even de flashback bekijken van 2021 dan is mijn eerste vraag toch wel, hoe was dit jaar voor jou, mijn lieve klant. Wil je een verhaal met ons delen, dan zouden we dat hartstikke leuk vinden.

Naast het feit dat we allemaal wel een keer ziek zijn geworden, de een heftiger dan de ander, heeft 2021 ook veel upgrades gebracht. De winkel is eventjes uitgebreid van 385m2 naar 500m2. Daar zijn we hartstikke blij mee. Daarnaast hebben ook belangrijke bezoeken en gesprekken gehad met het management van Bernina, Janome en baby lock. En wat denk je van de heropening van INGEnaaimachines op 9 juni door niemand minder dan de Commissaris van de Koning, Ina Adema. Hoe trots kun je zijn! Een jaar vol activiteiten, de reversed sewINGE Marathon, de sewINGE- wardrobe, Sunday en de meest geweldige Catwalk. Vele lessen, workshops, kinderworkshops in de winkel maar zeker ook online. Tof dat we bijna iedereen op deze nieuwe online manier ook enthousiast krijgen, waardoor we gedurende deze rare tijd van thuiszijn het extra kersje op de taart proberen te zijn.

Dit alles is vooral te danken aan jullie, onze lieve klanten, die volledig meegaan en opgezogen worden in onze gedeeltelijke creatieve passie. En 2022 zal hier niet voor onder doen, wij gaan ervoor en maken van elke mogelijkheid een feestje. Creativiteit voedt de ziel en maakt gelukkig. Deze spreuk zouden we zo op een tegeltje kunnen plaatsen!
 
DUS WIJ VERWELKOMEN 2022 MET VEEL WARMTE EN PASSIE
 
De Geldropseweg is eindelijk helemaal klaar dankzij deze grootse aanpak van een jaar bouwen! En………….yes, we kregen zelfs lekker gebak als felicitatie voor de mooiste straat van Mieke Verhees, lijsttrekker PVDA, ja natuurlijk Eindhoven, Eindhoven lichtstad. Kun je nog herinneren dat we het hadden over licht in de Corona tunnel.
SEWINGE WARDROBE: SWEATER/SWEATER DRESS
 
JANUARI 2022
 
SEWINGE Januari 2022
 
Yep, wat volgt er na een vol jaar je kledingkast oppimpen? Natuurlijk: SewINGE wardrobe 2022.
We gaan door in dit nieuwe jaar en dagen je uit om mee te doen elke maand iets voor jezelf te maken. De maand januari staat voor de sweater en/of sweater dress. Je kunt je nu opgeven door een e-mailtje te sturen naar info@ingenaaimachines.nl. Je krijgt dan, samen met de mensen die zich al eerder opgegeven hebben, op 1 januari een uitgebreide uitleg hierover. Kosteloos en geheel corona proof. Wel, dat zou natuurlijk bovenaan je lijstje van goede voornemen kunnen prijken.
REVERSED SEWINGE MARATHON
 

Time flies when you are having fun! Op 29 januari 2022 is de naam INGEnaaimachines maar liefst drie jaar jong. Dit heugelijke feit wil ik graag met jullie vieren met……………… een online naaiweekend waarin we zoveel mogelijk uren in elkaars (virtuele) omgeving creatief in de weer zijn met onze naaimachines. De uren zijn van maar liefst zaterdag, 29 januari 20:00 uur tot zondag, 30 januari 20:00 uur. Hiervoor krijgen we ondersteuning en gaan we genieten van de toffe samenwerking met José Veldkamp van het Lutterloh patroontekensysteem voor een sweater. Schrijf je in op onze website of stuur een mailtje naar ons, je krijgt als cadeau een sweater patroon en meer uitleg over dit event! Doen hoor, want het is pas echt leuk als we met een mooie grote groep ons kunnen onderdompelen in dit sweaterfestijn. Maak het jezelf dan ook gezellig en nodig je crea-maatje thuis uit. Alleen of samen, op deze manier ontmoet je online allemaal gepassioneerde naai-fanaten.
ERKEND LEERBEDRIJF

Mijn eerste wens was toen ik begon, om dit naaivirus te verspreiden onder de jeugd. Zo gaaf dat we al zoveel jongere klanten hebben en vanaf 2022 we zelfs een erkend leerbedrijf zijn. Geweldig hè! Zeker weten dat wij deze studenten veel kunnen leren en zeker weten dat onze blik verruimd wordt met de allereerste stagiaire in dit komende jaar. We geven al met regelmaat les op de scholen maar nu komen ze ook voor maanden bij ons in de winkel leren. Het unieke is dat je weet zodra je hier de drempel over bent… wat dat met je kan doen! Love IT
 
Erkend leerbedrijf
 
EVENTS – ER ZIJN ER ZELFS NOG DIT JAAR
Korte demonstraties van een machine of accessoires, die je gewoon vanuit thuis kunt meekijken. We zijn experts aan het worden in het gebruik van alle camera’s en kunnen je op onze nieuwe manier veel (waanzinnig ingezoomd) laten zien en natuurlijk gaan we hier heel veel over vertellen. Je vindt ze regelmatig op de INGEacademy, onze ludiek website, mooi tussen alle workshops in.

Sluit je aan bij het DesignWorks event donderdag 30 december van 17:15 – 17:45? We gaan je dan leren hoe je met deze amazing tools kunt werken. Ken je het nog niet maar heb je wel een moderne Bernina borduurmodule, dan is het misschien ook wel heel interessant voor jou omdat je hiermee je borduurpatroon ook kunt snijden (cutwork), oppimpen met textielstift (paintwork) of laten shinen met het Crystalwork. Het enige wat je moet doen is je inschrijven op de website of ons een e-mailtje sturen en je krijgt direct een uitnodiging van ons.
 
Events
 
PRIJSVERHOGING VANAF JANUARI 2022

Er zijn allerlei prijsverhogingen van machines en accessoires op komst. Helaas onvermijdelijk door alle verhoogde componentkosten en additionele duurdere transportkosten.

MAAR

Dit gaat nog NIET in januari gebeuren. We geven iedereen nu nog de kans om voor de oude prijs te bestellen. Voorbeeld: de Euphoria van baby lock gaat met 300 euro omhoog en de Sashiko gaat met 200 euro omhoog. Wacht dus niet tot je weer live kunt winkelen maar maak met ons een online shopmoment oftewel een digidate en scoor zo alsnog jouw favoriete machine of product voor de mooiste prijs. Niet denken dat je de machine niet mag uitproberen voordat je deze koopt, als je ons al een beetje kent dan weet je dat ook daar een oplossing voor is! Op onze homepage vind je een formulier om een afspraak te maken voor een digidate, je kunt ons ook een mailtje sturen.
 
Sashiko
 
 
NIEUWTJES
Trolley voor de grote machine – sinds nu ook verkrijgbaar in onze winkel
Janome heeft met de Skyline serie een waanzinnig mooie machine voor rond de €1000,-. De machine heeft meer ruimte en is een stuk sterker en groter dan de gewone maatmachines. Heel erg welkom is dan deze trolley waardoor je de machine mooi op kunt bergen en gemakkelijk mee kunt nemen.
 
Trolley
 
Accessoires van de maand Bernina
De meest gezellige accessoirescase (€123,99) voor al je geweldige Bernina voetjes, is deze maand in de aanbieding met maar liefst 10% korting.

Puffy foam
Joepie, we hebben eindelijk de goede puffie foam weer te pakken. Superleuk om onder teksten te leggen als je die borduurt met je borduurmachine. Ook fantastisch onder je stof om zo reliëf/ trapunto te creëren. Pakketjes van 10 stuks voor €11,50 en € 12,50 afhankelijk van de dikte.


 
Puffy foam
 
Wel allemaal, dit is de laatste nieuwsbrief van 2021. Met een glimlach op mijn gezicht typ ik de laatste woorden en bedenk dan dat ik jullie allemaal, een voor een, bedank. Wat een jaar, een leerzaam jaar, en ik hoop dat ook jullie echt zin hebben om (het) verschil (weer) te gaan maken in 2022. Maar ik wens jullie dat vooral toe in goede gezondheid, met veel lieve mensen om je heen waarbij je te maken krijgt met vleugjes tevredenheid, positiviteit, energie en natuurlijk geluk.

Liefs Inge & mijn i*dream-team