HALLO CREATIEVEL-INGE-N Wauw wauw wauw wat een mega kick was deze afgelopen maand. 
Ben je ook zo blij geweest met de nazomer in deze maand september? Wat een heerlijkheid toch dat zachte weer en af en toe dat zonnetje tegen je aan! Hmmmmm we hebben er het stoffenspektakel en de fabuleuze catwalk terecht zo van genoten. Want deze spektakels waren outdoor en extra heerlijk door dit mooie weer. 

Feest 2 jarig bestaan met een heuse catwalk
61 Toppers liepen op de catwalk op 19 september, van leeftijden 7 tot 90 jaar en echt in alle categorieën qua kennis en uitvoering. Een jurk gemaakt van een vergeten lap stof en oude fietsbanden tot een galajurk gemaakt van 30 geredde spijkerbroeken uit de vuilnis. Wat bijna vuilnis werd is een ware after GLOW geworden. Flabbergasted waren wij toen Nicole Plender haar jurk liet showen door haar prachtige model Nala! Een ware eerste prijs. Zoveel lof ook voor alle deelnemers, zeker weten dat je het allemaal eens goed wilt bekijken. En dat kan, want op dit moment wordt de film ge-edit en …when ready… te zien via onze site. Houdt de site in de gaten en kijk straks mee wie jouw favoriete zou zijn geweest. Petje af voor de jury, want geef toe, dit is natuurlijk niet te doen.
Want echt: IEDEREEN WAS WINNAAR 
 
 MYSTERY WORKSHOP 20-10-2021 & 3-11-2021 
Doe mee met onze mystery workshop op 20-10 en 3-11 in de avonduren! Mag in de winkel of online. Hoe leuk kan het zijn! Een aanrader voor iedereen en superleuk als je meedoet. De avonden worden langer en daar gaan we zeker gebruik van maken met onze toffe hobby. Kijk je meteen op onze INGEacademy naar de andere workshops en naailessen? Wat denk ervan om in de herfstvakantie op 28 oktober je kind een t-shirt te laten maken? Of voor jezelf eens die supermooie tas te maken op 30 oktober? De sewINGE Sunday wordt in de maand oktober een sewINGE swingSunday omdat we aansluitend naar een optreden van Reini en haar band gaan, hoe leuk kan het toch zijn! 
We maken regelmatig weer nieuwe planningen en vinden het gaaf je te zien dan. Online of in de winkel! 

SEWINGE WARDROBE: JAS MAKEN
 
OKTOBER 2021
Deze challenge is er om je klerenkast op te pimpen en jezelf de tijd te gunnen. Er is een super leuke inspirerende facebookgroep waar ik je graag voor uitnodig. Inmiddels alweer bijna 400 leden. Zo top!! Mail je me even?
 
DUTCH DESIGNWEEK
 

Media Metic organiseert in het Natlab te Eindhoven een groot kostuum-naai-festijn. Tijdens Dutch Design Week is er een kostuumlaboratorium waar ze modeontwerpers, kunstenaars en ook jou uitnodigen om kostuums te maken van bijzondere soorten uit ons ecosysteem. Een week lang is er ruimte voor experiment en ontwerp-onderzoek om diverse soorten na te bootsen in stof en andere (duurzame)materialen. Ook zullen we een doorlopend programma hosten van masterclasses, workshops, lezingen en exposities rondom biodiversiteit en ontwerp. 
Machines van INGEnaaimachines staan daar en mocht je interesse hebben om mee te helpen om dit in goede banen te leiden dan mag je contact opnemen met ze via deze link.
BABY-LOCK MAAND
 
Heel trots zijn we dat we alle modellen van baby-lock in onze winkel hebben. Alle lockmachines, alle lock- en covermachines, de embellischer: punchmachine en de sashiko oftwel doorstik-quiltmachine staan gereed om achter te kruipen en zelf eens te proberen. De hele maand oktober roepen we uit tot baby-lock maand en nodigen jou uit om een afspraak te maken en vrijblijvend je te laten informeren. We hebben o.a. prachtige unieke garen dozen van baby-lock die we je deze maand oktober gratis geven bij aanschaf van een baby-lock machine. Hier word je echt blij van! 
Extra demonstratiedagen waarin elk heel uur een nieuwe demotour start zijn op 6 en 16 oktober. Zeker even binnenlopen dan!

In onze winkel blinkt het van de Swarovski Crystals, wat een waanzinnige tijd maken we mee met deze blingbling gepimpte machines. De grote 8-serie is zo goed als helemaal besproken, de 590 en de 790 Crystal zijn nog leverbaar. Amazing toch, maar ik snap het wel! Als je het allermooiste wilt hebben en deze is dan ook nog in de allermooiste uitvoering, ja, dan is het liefde op het eerste gezicht!

NIEUWTJES
 
Brother heeft weer gloedje nieuwe producten. Oo wat hou ik van die goed bedachte ontwikkelingen. Check de site op deze leuke items. 
Dankzij deze nieuwe producten hebben we de serie die we nu nog hebben in een aantrekkelijk jasje gestoken. Een perfecte tijd om nu van te profiteren. Het gaat over de borduur en snijmachines! Kom je eens kijken?

Nieuw mesje om stof te snijden met de scanNcut 
Evenement volgt zodra de mesjes binnen zijn, zodat je online mee kunt kijken met het nieuwe mesje speciaal voor stof, waanzinnig! Even een mailtje sturen en we nodigen je daarvoor uit.

Magnetische hoops 
We hebben ze al meteen besteld, deze geweldig makkelijke inspanramen van de borduurmachines. Ze komen in november, maar goed om alvast de jouwe te reserveren. Ja je hoort het goed, magnetische ringen (10×10 en 13×18) voor de gewone huishoud borduurmachine van Brother èn voor de PR en VR. Vraag even na of het voor jouw machine ook kan en maak je order!

Tula Pink
Heerlijk gereedschap in fantastische outfit, designed by Tula Pink in ons assortiment. Zeker weten dat je nog niet alles hiervan kent! Mooi cadeau voor jezelf hè! 

Tekenpotlood vulling
Zo fijn dat wij net zo gek zijn op naaien als jij en daardoor ook allerlei items ontdekken die we anders zouden willen. Zo hebben we nieuwe vullingen laten komen voor ons geweldig tekenpotlood. Deze vullingen zijn zachter en daardoor ook geschikt voor tricot. Hoor ik je al juichen? Ik wist het 🙂

100 jaar Janome
Ons geweldig merk Janome bestaat 100 jaar en we hebben daardoor leuke cadeautjes voor je bij aanschaf van deze machine. Want bij een feest horen cadeautjes! En Janome mag wat mij betreft nog duizend jaar doorgaan met deze geweldige machines. 5 jaar garantie en wij geven nog eens 3 jaar gratis onderhoud en les(sen) erbij. WOW.

Accessoires van de maand oktober
Bernina geeft 15% korting op het jeansvoetje nr 8-8D. Het is een rechtstikvoet waardoor je veel steun hebt aan vrijwel alle kanten van de naald. Een heerlijke voet voor o.a. jeans, maar zelf gebruik ik hem ook bij andere stoffen, nl bij elke rechte steek omdat je precies de gang van de naald kunt volgen. Zo lekker!

Lieve allemaal, ik dacht na deze maand bomvol van al onze activiteiten dat ik even wat rust nodig zou hebben… wanneer wordt ik nou eens moe? Maar nee hoor, na het zien van alle creativiteit op de catwalk en na mijn dagje naaien op de sewINGE Sunday barst ik weer van de ideeën en kan niet wachten om jullie weer enthousiast te maken. 

Laat ons genieten van deze herfst! I LOVE IT

Liefs Inge & mijn i*dream-team