HALLO CREATIEVEL-INGE-N
 
Heb je een heerlijke vakantie gehad? Sommige lucky-ones hebben goed de zon gezien, maar de meeste hebben net als ik de oerouderwetse Nederlandse vakantie beleefd, met wind regen en o ja ook heel even het zonnetje. En als DAT zonnetje even je gezicht liefkoost, hmmmm dan krijg je wel liters energie naar binnen. Genoeg om in september weer lekker volop aan de gang te gaan!
Back to work maar degene met kinderen (gelukkig) ook weer back to school.
En daar zijn we dan bijna weer: September 2021 

WE VIEREN IN SEPTEMBER ONS TWEE JARIG BESTAAN MET EEN HEUSE CATWALK 19-9-2021 Tijd: 13.00-16.00 
Je bent natuurlijk meer dan van harte welkom om te komen kijken. Als het goed weer is kunnen 250 personen meegenieten van de catwalk-show, vooraf en aansluitend met gezellige muziek van Rob Ria Ronnie en de Zippers waar onze eigen Reini de show in steelt. Kun je haar ook eens op deze bijzondere manier leren kennen. Wat een heerlijke stem en prachtig performance heeft zij. Het leuke is dat Reini is gaan naaien om zo altijd de show te kunnen stelen op het podium. De meest geweldige fantasierijke kledingstukken zijn van haar hand. Presentator is Monique, mijn vriendin en collega van het allereerste uur van INGEnaaimachines. Het lijkt wel of talenten magnetisch zijn, ze trekken altijd weer ander talent aan. Wat een talent heb ik toch bij elkaar gesprokkeld in die twee jaren. 
Fijn als we je mogen begroeten op 19 september van 13-16 uur en helemaal top als je je ook nog even inschrijft om mee te doen op de rode loper! Je kunt je tot 15 september nog inschrijven. Doen hoor! Het is gewoon vet, hierbij nog eens het emailadres om het super gemakkelijk voor je te maken: info@ingenaaimachines.nl
Het hele i*dreamteam zal er zijn en ook de zaken om ons heen zoals Hairmix en stoffenzaken gaan speciaal voor dit event hun deuren openen.
Waanzinnig Eindhoven, soms knijp ik mezelf om te beseffen dat het allemaal echt waar is, dat we het gewoon allemaal kunnen doen. Zoveel enthousiasme om ons heen, het is zo aanstekelijk! 

BERNINA TEST DRIVE Q16 ZATERDAG
25 SEPTEMBER 
Gabrielle van der Vliet, demonstratrice van Bernina en op en top quiltster komt naar de winkel deze dag en begeleidt jou op de Q16: de sit-down quiltmachine van Bernina. Speciaal voor iedereen die nieuwsgierig is naar deze machine en deze graag eens wil uitproberen hoe deze werkt en wil voelen of de liefde overspringt! We verwennen je met een goodiebag en met de aandacht van Gabrielle. Zij aan je zijde en haar inspiratie, echt dat wil je! Ik ben groot fan van haar en zo blij dat ze weer hier zal zijn. We plannen elk uur voor één deelnemer, dus schrijf je in en verzeker je van een uur spelen. Mail ons op info@ingenaaimachines.nl of maak je afspraak op de Bernina site en maak je droom waarheid. 

SEWINGE WARDROBE: WE-CYCLE
 
SEPTEMBER 2021

Zeker meedoen als je je niet al had opgegeven. Elke maand iets voor jezelf maken. Bewust de tijd even op jou gericht en sparren met medegenieters. Deze maand WE-CYCLE
Er heeft een heel confronterend stuk gestaan in het blad TROUW over het verbranden van niet gebruikte kledingstukken. (Stuk over retour industrie). Nu heeft mijn kast ook wel kledingstukken die ik niet gebruik en in plaats van de verbrandingsoven kiezen we deze maand voor een manier die veel liever voor onze natuur is, en dat is natuurlijk het recyclen. 
Wordt dit ook jouw uitdaging van september? Iedereen die zich opgeeft per mail of al opgegeven heeft krijgt 1 september de uitgebreide uitleg en inspiratie van ons. Doe mee, doe jezelf een groot plezier en maak van NIETS weer IETS, van iets OUDS iets NIEUWS.


DUTCH DESIGNWEEK 2021 16 t/m 24 oktober zullen wij ook ons steentje bijdragen aan dit jaar geweldig creatieve festival van Eindhoven. Gelukkig mag het dit jaar weer een “fysiek” event en hoeft het niet meer online. Wel, wat gaat er gebeuren?
Er komt een groot open kostuumLAB waar niet alleen verschillende kunstenaars, maar ook ontwerpers en makers worden gevraagd, kostuums te ontwerpen van verschillende mooie soorten stoffen en materialen die ons ecosysteem rijk is. Anne Hofstra van Mediamatic leidt dit ambitieuze project en ik zal de volgende nieuwsbrief er meer over uitweiden. Maar, noteer alvast de datum voor dit bijzonder festival. Wij gaan de naaimachines alvast uitzoeken en klaarzetten. 

BEZOEK VAN BERNINA
 

Sparren met de directeur, Board of directors van Bernina uit Zwitserland. 
Herr Christian Haghofer samen met Sylvia en Isabelle van Bernina Benelux. En al zat ik gewoon in de caravan op Duinrell, via ons digibord was ik er gewoon bij en heb op deze innovatieve manier van communiceren veel kunnen regelen en overleggen met deze topmensen. In de winkel zul je zeker al wat items tegenkomen en ik ga nog niet alles vertellen maar wel alvast één ding waar ik rete trots op ben……. tadatadatadaaaaaahhh………

INGEnaaimachines is nu de enige in de Benelux en de eerste in heel Europa die de Bernina 880 Crystal edition verkoopt. Je leest het goed, ik ben EXCLUSIEF door deze topmachine inclusief te maken, toe te voegen aan de hele familielijn. 
Ik verwacht dat deze TOP OF THE LINE elk moment in ons experience center binnen zal denderen. Herr Christian Haghofer maakte een statement, dat de Magical Swarovski Crystal Edition HIER simpelweg thuishoort. Hij bevestigde dat de service en kennis die deze machine tot ongekende mogelijkheden brengt, bij ons in perfecte handen is èn ook de manier waarop hij het liefst wenst en ziet.
Wat een VET compliment is dit toch!
Heel Duinrell (en omstreken) weet al dat de waanzinnige 880 Crystal Edition komt, want mijn vreugdedans ging los over de gehele camping!!!!

NIEUWTJES
 
Bijzonder bijzonder 
De amazing Anne Lillholm komt 4 dagen professioneel lesgeven over machinaal patchwork in ons mooie experience center. 
Er zijn nog 2 plaatsen vrij. Informeer even bij haar op de site: https://www.bylillholm.com/workshop-cursus en geef je op!

De unieke Janome 3000 is binnen gerold en we hebben al heel wal kunnen testen hoe mooi deze covermachine met bovenlus werkt. Allerlei garens en stoffen hebben we er al onder gehad en we dagen jou ook uit om te komen proberen.

Voetje van de maand september met 15% korting van Bernina is voet 6
Een prachtig kort borduurvoetje met een gaatje voorin waar je……
ja en daar kom je even naar kijken toch? Wat wij er allemaal mee doen om jou net zo enthousiast te maken als wij!.

Kom en meet us op het stoffenspektakel op 12 september in het ijssportcentrum in Eindhoven van 10.00 tot 17.00 uur. We nemen de nieuwste machines ook mee om die aan jou daar te laten zien. Samen met al die stoffenkramen wordt dit zeker jouw meest favoriete dag.

SewINGE sunday is 26 september van 10-15 uur. Mocht je liever eens in de winkel mee naaien dan online meedoen dan is dat ook mogelijk. Tot aan 10 personen zijn welkom. Even een berichtje sturen om je aan te melden!

Baby Lock sluit aan met een allermooiste trolley voor je perfecte lockmachine.
lieve allemaal
Geniet nog even deze zomer van het zonnetje dat af en toe schijnt, kruip bij regen gewoon weer achter je naaimachine en bedenk dat alles ok is!
Graag tot zondag 19 september.
ps die catwalk dag zal zeker gefilmd worden en later die week op ons YOUTUBE kanaal te vinden zijn.

Liefs Inge & i*dream-team