De nieuwe INGEDinge ZOMERGOUD  
  HALLO CREATIEVEL-INGE-N Hoe bijzonder is deze zomer 2021!
We zijn zo verwend met alle mooie zomers van de laatste jaren, dat we haast niet kunnen geloven dat er zoveel water tegelijk kan vallen. Bizarre beelden over de wateroverlast op TV en in de krant. Wat een geluk als er ook bij jou niets heftigs is gebeurd.  Maar ons creatief hart gaat uit naar al die gezinnen die hier zo’n last van gehad hebben. Moeder Natuur geeft nu toch wel heel duidelijk aan hoe krachtig ze is.
Ik zit dan achter mijn naaimachine, omdat deze zomer 2021 me ook uitnodigt om binnen te zijn, en besef ik hoe heerlijk ik ook dit moment weer vind. Wat een fantastische hobby hebben we toch maar weer hè!

Hoog bezoek van de directeur van baby lock de heer Maik Jäckel, en manager van de Benelux: Desirée Dietz. Ruim een jaar geleden kwamen zij voor het eerst in onze winkel en waren zeer verrast over onze werkwijze en grootse aanpak. Heel graag wilde ook zij hun merk baby lock in onze winkel vertegenwoordigd hebben. Ruim een jaar later, waarin we inmiddels een mega grote verkoop van alle soorten baby locks groot en klein hebben gerealiseerd, werden we uitgeroepen tot kampioen babylock 2020 van de Benelux. Wat een kers op de taart was dit. Weer een jaar later hebben we de muur tussen de buren en onze winkel eruit gehaald om zodoende het baby lock assortiment een fantastische focus te geven.
Ze vertelden uitgebreid rondom de start van hun merk en kwamen met prachtige verhalen. Het allerleukste om nu alvast te vertellen is dat de allereerste lockmachine voor huishoudelijk gebruik, door baby lock gemaakt is. Al in 1963 ontwikkeld door ingenieurs die voorheen altijd met de grote industriele lockmachines werkten en daardoor deze naam, baby lock, een passende naam vonden voor de consumenten markt. Een mooie kleine vertaling van de industriele perfectie. Er werd met zoveel trots verteld dat het fascinerend is om hiernaar te luisteren en dit te horen. Stiekem had dit merk gewoon MEGA lock mogen heten natuurlijk, want zo stoer en knetter GOED zijn ze!
In onze winkel staat de complete collectie van maar liefst 11 modellen inclusief de Sashiko Quilt en Embellischer klaar voor demonstraties en nog beter, om zelf uit te proberen. Iedereen kan achter elke machine kruipen inclusief achter de Miss Gloria. Fantastisch gewoon. 

FREESTYLE SEWINGE CATWALK
 
19-9-2021 Tijd: 13.00-16.00 
Zondagmiddag 19 september gaan we weer een feestje bouwen. De band is geregeld en het podium zal weer een mooie plek binnen of buiten krijgen. En natuurlijk willen we jou op deze rode loper zien stralen om je zo ook een kans te geven één van de 5 fantastische machines te kunnen winnen. Je hoeft niet goed te kunnen naaien. We houden het super laagdrempelig om zo echt iedereen een kans te geven. Dus schroom niet en mail ons dat je erbij bent. Dan geven we je meteen wat meer informatie hierover. 
info@ingenaaimachines.nl
Daag jezelf uit en overbluf ons, maar vooral jezelf, met deze catwalk! Doen hoor!
 
 
SEWINGE WARDROBE: FREESTYLE DRESS
 
AUGUSTUS 2021
Aha, misschien doe je niet mee met de catwalk, maar wil je wel in een nieuwe outfit komen kijken? Maak voor jezelf een super jurk.
Dit is tevens de opdracht voor augustus. Een DRESS TO KILL zodat onze rode loper aan alle zijkanten een waar plaatje wordt, hoe gaaf zou dat zijn? Een overdressed publiek, ik hou ervan. En het mag op 19 september.
Dus lekker deze maand augustus even jezelf op de kaart zetten. Geef ook aan in de mail als je ook komt kijken op 19 september. De leden van de sewINGE wardrobe hebben een voorsprong en doen mee met “de omgekeerde publieksprijs”. Dan gaan wij één van jullie heerlijk in de watten leggen.
TIME TO SHINE
De corona heeft zijn sporen wel nagelaten en ook jij zult er verhalen over kunnen vertellen. Ook in de naaimachine wereld is er een tekort aan sommige onderdelen waardoor de machines soms wat vertraging oplopen. Gelukkig bedachten we dit al ruim van te voren en hebben wij erg groot ingekocht waardoor we nog steeds Up running zijn! 

Ook bijzondere machines worden gemaakt om onszelf vreselijk te verwennen. Check eens de Crystal Edition modellen van Bernina.
De grootste TOP machines en dan in een geweldig mooie outfit voor de echte liefhebber! Daar word je toch wild van!

Dus genoeg redenen om weer te komen kijken en proberen. Wat zeg je van een zomer-uitstapje naar HET Eindhovens Experience center? Inmiddels hebben we al meerdere malen zo creatievel-inge-n van verre mogen verwelkomen in onze zaak. Wat voor een Mega – Ongelofelijk – Groots- Compliment – is dit! Vandaag nog heeft Hélène internationale les gegeven. Iemand uit Duitsland, uit België en iemand uit het zuiden van Nederland. Zij waren allemaal naar de winkel gekomen en diegene die dichterbij woonde volgde tegelijkertijd de les online. Hoe gaaf is dat! Ik ben dan Ooo zo trots! Maar ik moet ook zeggen dat het elke dag een feestje is om hier te zijn en hier te mogen werken. Ik rij dan ook zingend van Veghel naar Eindhoven!

Wat komt er op ons laatste bordje? 
 NIEUWTJES
Madeira glamour garen dikte 8 
Joepie, we hebben deze dikke glamour garen ook in ons assortiment Amazing wat je met dat garen kunt. Mooi op de spoel van je naaimachine of door de grijper van je lock of cover. Prachtige mooie steken die echt opvallen. Bling Bling en mooi in prijs. Per klos € 4,80 en zeker het tienvoudige waard!

Bernina voet 37 
Deze patchworkvoet is een geweldige voet om exact 6mm van de rand door te stikken. Ook heerlijk voor een gewone rechte naad, want je ziet precies waar de naald naait. Dus echt niet alleen heerlijk voor patchwork gebruikers, maar deze voet is een fantastische rechtstikvoet voor iedereen. € 38,99 De maand augustus met 15% korting.

SewINGE sunday is 22 augustus 
Meerdere activiteiten zie je op de INGEacademy. Wat denk je om stap voor stap een blouse mee te maken? Of eens leren wat quilten is?
Zeker leuk dat ik je daar eens zie.

Janome 3000 
Eind augustus komt de nieuwste Janome cover met bovenlus uit. Heb je interesse of ben je gewoon nieuwsgierig, je kunt vrijblijvend een machine reserveren bij ons. Dan hoor je meteen wanneer deze er is en kun je die heerlijk door en door uitproberen. We kijken uit naar je komst.

De zomer spoort me ook altijd aan om lekker wat simpele items te maken. Een heerlijk rokje, een hemdje, een leuke sjaal, het hoeft deze zomertijd niet veel te zijn aan stof om jezelf in het nieuw te steken. Misschien mag het best eens een duurder bijzonder stofje zijn nu omdat je misschien toch maar een meter koopt? Hmmm daar straal je van hè?

Wat vliegt de tijd. Over twee dagen is het alweer augustus. Hopelijk krijgen we ook een prachtige nazomer zonder te veel natuurgeweld. Geniet van deze heerlijke vakantietijd. 

liefs
Inge en ‘t i*dream-team