De nieuwe INGEDinge TOE AAN ZOMERVRIJHEID  
  HALLO CREATIEVEL-INGE-N Wat een heerlijke maand is juni toch weer! De langste dag is net achter de rug maar ook het einde van de mondkapjes! Yieeehhhaaaaahhhh. We maken van de overgebleven kapjes een grote slinger en hopen dat ze nog lang daar blijven hangen, simpelweg als luchtversiering. Afgelopen vrijdag had ik al geoefend hoe het was zonder het mondkapje en dat voelde bloot maar ongelooflijk VRIJ. Geniet je ook zo met het zien van die blije gezichten, die heerlijke tanden bloot, ja daar kan mijn dag ook echt goed van stralen. Dus haal die lippenstift weer voor de dag, nu kan het weer!

Deze afgelopen maand juni is een waar podium plek geworden. De heropening van ons experience center met Ina Adema, Commissaris van de Koning, is werkelijk fantastisch en meer dan gehoopt geweest. Ina was oprecht in iedereen geïnteresseerd en werd zelf aangestoken door het enthousiasme van deze heerlijke club collega’s en leveranciers die er op 9 juni waren. En als ik dan door haar ogen kijk, snap ik ook dat zij goed kan zien hoe bijzonder deze club is.

De livestream staat vakkundig gemonteerd op ons YouTube kanaal (dank Christ en Joep), hier kun je ieder van mijn i*dream-team aan het woord zien en meteen kennis maken met al onze leveranciers:
FREESTYLE SEWINGE CATWALK
 
19-9-2021 Tijd: 13.00-16.00 
Voor diegene die graag een naaimachine, snijmachine of super lockmachine wil winnen, die dagen we uit om mee te doen met deze uitdagende catwalk. Als je zelf al voorzien bent van geweldig apparatuur, enthousiasmeer dan je vriendin, buurmeisje, kennis, want deze prijzen mogen echt naar nieuwe creatievel-inge-n gaan.
Je bent nooit te jong, te oud of te onervaren, het is namelijk een FREEstyle SewINGE Catwalk

en dat wil zeggen dat alle vrijheid is geoorloofd. Er wordt niet beoordeeld op kennis en kunde, maar op originaliteit en je totale uitstraling.

We hebben prachtige prijzen zoals de fantastische Janome 780, de heerlijke Bernette 38, meest gemakkelijke Brother A16, superleuke scanNcut 1200 en hoofdprijs het paradepaardje van baby lock de Enlighten.

Opgeven: e-mail naar info@ingenaaimachines.nl

Een feest maken we samen, dus twijfel niet, geef je op, want zeker is dit een super uitdaging voor jezelf maar vooral heel gezellig.
 
 
SEWINGE WARDROBE: VAKANTIE OUTFIT
 
JULI 2021

Ken je dat, je maakt altijd iets voor een ander en veel te weinig voor jezelf! Nu is de tijd om 1x per maand aan jezelf te denken. Doe mee met deze te gekke uitdaging om voor jezelf iets in opdracht te maken. Het zal je kast opfrissen en jezelf tot nieuwe items verrassen die je misschien anders nooit had gemaakt. Op onze website zie je de foto’s van afgelopen maanden met prachtige resultaten. Er is ook een toffe facebook groep waar je vele inspiratiemomenten uit kunt halen. Het is echt bedoeld voor iedereen en wie meedoet kan ook meteen al onze speciale filmpjes bekijken over de tips en tricks over het item van de maand. Als je mee wilt doen, stuur dan een e-mailtje naar info@ingenaaimachines.nl. Aanstaande donderdag, 1 juli, krijg je dan meer uitleg hierover.

INGE BIJ OMROEP BRABANT
 
Dankzij de aandacht van dit korte filmpje, zetten we onze hobby weer in een heerlijk goed daglicht en dus goed op de kaart. Dit heeft blijkbaar een aantal mensen geprikkeld en nieuwsgierig gemaakt om ons experience center zelf te komen bekijken, hoe tof is dat! 
JANOME 3000
 
De allernieuwste cover van Janome komt eind augustus en ik stel voor dat als je interesse hebt in een cover met bovenlus, dat je je snel bij ons inschrijft om er als eerste bij te kunnen zijn. Deze dijk van een machine maakt zo een bijzondere steek voor je tricot, dat wil je gewoon. Voor een mooie prijs van €1099,-

DIGITAL TOUR

Lisa en ik hadden het er eens over, in een hilarische bui, dat we een plattegrond zouden mogen maken van de winkel.
Hahaah nu is het er dan, toch nog ietsie anders geworden dan toen besproken maar echt wel een plattegrond.

Joep heeft met zijn camera alles vastgelegd en ons team erin gepland!
Dus wees welkom en klik even door, pak je eigen koffie en waan je op de Geldropseweg.

Het is alsof of je gewoon binnen komt en onze nieuwe zaak eventjes van voren naar achteren over de parkeerplaats en weer terug kunt lopen.
En dat zonder iets aan te schaffen, dat is dan het enige jammere eraan, dus volgende keer toch maar echt komen hè!

NIEUWTJES
 
Bernina heeft de komende maand juli het garensmeerset met 15% korting in de aanbieding. Deze garensmeerset kun je op alle merken machines gebruiken en verbetert het naaien met dit bijzondere garen. Het geeft een coating aan de draad waardoor het niet zo snel splijt. Van € 58,99 voor € 50,- of voor de Bernina 8-serie van € 31,99 voor € 27,-

Nieuw in ons assortiment is de dubbeldekker doos voor garens van Prym. Deze kost € 29,95 en er kunnen heel veel klossen garens in wat er tevens kek-goed uit ziet en super handig is bovendien.

De workshops zijn wederom weer goed aangevuld. Wat zeg je o.a. ervan om de allermooiste tas te maken op 18 september, of aanstaande zaterdag pattern transformation te leren? Of doe je een xtje gezellig mee met de sewINGE sunday? Kijk op de INGEacademy en schrijf je in.

Juli smaakt naar vakantie en daar wil ik je heel graag een fijne tijd toe wensen. Wat hebben we dit verdient om lekker vrij te zijn! Zeker na dit onzekere en opgesloten jaar voor velen. Blijf safe en bewaar je afstand, de aandacht kan ook door oogcontact en hoeft niet met zoenen, alhoewel ik niet kan wachten tot we echt alles weer mogen.

Dikke digi kus dan bij deze alvast
Inge en ‘t i*dream-team