De nieuwe INGEDinge KLAAR VOOR DE (HER)OPENING  Yes, daar zijn we weer! En dit keer in een geheel nieuw jasje. Wat tof toch?  
 HOE GAAT HET MET JULLIE? Hallo Creatievel-inge-n 

We hebben jullie gemist maar hopelijk komt hier snel een einde aan en mogen we snel MEER. Er is licht in deze Corona tunnel. We hebben onze hoop gevestigd op 5 juni. We komen met z’n allen uit ons isolement en mogen weer LEVEN. Yes! 

Vorige maand waren we ondernemer van het jaar en het houdt maar niet op. Er gebeurt zoveel dat ik maar eerst begin met het grootste nieuws.

9 JUNI: HEROPENING VAN ONS EXPERIENCE CENTER DOOR DE COMMISSARIS VAN DE KONING Dit had ik twee jaar geleden echt niet kunnen bedenken. Mijn team en ik, we werken hard. Maar bij mij thuis zit iemand ook niet stil. Dat is mijn schatje: Bart en deze ras-echte ondernemer werkt achter de schermen rete-hard voor ons. Nou kan hij met zijn ADHD ook niet echt stil zitten maar wow, wat krijgt hij altijd weer enorm veel voor elkaar. Zo heeft hij een heel bijzonder iemand gevraagd om onze vernieuwde experience center officieel te heropenen. Niemand minder dan Ina Adema, commissaris van de Koning, was meteen enthousiast en gaat het graag voor ons officieel openen. Hoe bijzonder is dit!

We gaan dit event streamen zodat je het thuis kunt volgen, want heel graag blijf ik ons nog goed houden aan de corona regels. Een mooie opname van de winkel krijg je te zien, alsof je er zelf bij bent. Ook de start van een nieuwe wedstrijd met mooie prijzen wordt die dag bekend gemaakt. Dus we zijn druk met de puntjes op de i te zetten en jullie een goed compleet plaatje te geven.
OMG wat heb ik hier weer zin in. 
 SEWINGE WARDROBE JUNI 2021 Doe je al mee met deze super uitdaging? Elke maand iets maken voor jezelf in samenwerking met ons. Je zult geïnspireerd worden door elkaar en wij geven je ideetjes en tips voor het onderwerp. Je leert, je creëert en je zult super trots zijn dat je jezelf wederom verwent met een nieuw kledingstuk. Voor beginners en gevorderden, iedereen is welkom. Inmiddels al 333 leden en groeiende. Hoe gaaf is het om met zovelen deze super challenge aan te gaan. 
Hier krijgen we zo veel energie van. Het voedt ons en we kunnen er zo intens van genieten, zo geweldig! Je vindt alles op onze website bij de sewInge wardrobe 2021
Ga de challenge met jezelf aan en DOE MEE!

Thema voor de maand juni is een t-shirt maken
T-shirts heb je nooit genoeg en hoe heerlijk zit een zelfgemaakt shirt. Ik was afgelopen weekend in Amsterdam en zag zoveel fast-fashion dat ik trots tegen mijn man zei: “Ik kan hier gewoon 3 shirts kopen, maar als ik een week mezelf creatief uitdaag en het zelf maak ben ik 1000x trotser en blijer!” Dus wat ik graag koop zijn schoenen en daar maak ik weer kleding bij. Amsterdam en vooral de schoenenzaken waren zeker blij met me! Maar terug naar het zelf te maken t-shirt. We hebben leuke ideeën voor je om jouw onderwerp bijzonder te maken. Een ieder die zich heeft opgegeven krijgt dinsdag 1 juni, meer informatie per mail.

BABY LOCK
 
Een geweldig merk van lock en cover machines genaamd baby lock. Met deze machine heb je alle gemak van inrijgen, echt iedereen kan het. En de steek is werkelijk altijd goed. Mijn vertrouwen in dit merk is zo groot dat ik er veel van op voorraad heb en daardoor ook tijdens de te korte in corona-tijd deze je gewoon aan kan bieden. Dus heb je al eens gehoord van Miss-Gloria of van de amazing Ovation? In Eindhoven zijn ze gewoon op voorraad.
INGENAAIMACHINES VOOR STUDENTEN 

Clodagh Read maakt haar project voor haar graduation van de Design Academy bij INGEnaaimachines
QUILT FESTIVAL NOORD GRONINGEN: 
VIRTUELE STAND
 
11, 12 EN 13 JUNI 2021
 
11-12 en 13 juni zijn wij ook virtueel aanwezig op dit unieke festijn. Gekozen is voor een coronaproof versie van dit geweldige quilt festival. We hebben hier onze prachtige virtuele stand. Wat kun je zoal verwachten? Je kunt verschillende terreinen bezoeken waaronder een bioscooptent waar je unieke filmpjes kunt bekijken, kerkjes waar de wedstrijdquilts te zien zijn en natuurlijk de virtuele standhouders waaronder INGEnaaimachines. Op quilt gebied hebben wij ook veel te bieden qua workshops, machines en accessoires en graag maken we voor jou een leuke aanbieding die alleen geldt op dit event. Open de site hieronder, koop je toegangskaart en geniet dit Quiltfestival. Om je bekend te maken in deze nieuwe wereld van quilten is er een quiltworkshop op onze INGEacademy op 2 juni.
NIEUWTJES
 
Bernina L890 en L850 
revolutionair zijn deze twee aller nieuwste lockmachines van Bernina Zo vreselijk mooi, zo goed bedacht, zo heerlijk om mee te werken, zo uitdagend in de mogelijkheden. Een waanzinnig stukje perfectie in cover- en lockmachines, zeker een medaille waard èn jouw aandacht. We hebben beide modellen paraat in de winkel om uit te proberen. Kom gezellig!

Voetje van de maand juni door Bernina 
schelp- en tricotzoomvoet 69. Rolzomen met deze voet is een makkie. Precies 4mm zoom voor al je mooie zomer rokken, sjaals en randen van tricot. Deze maand 15% korting! 

INGEacademy 
Quiltworskhop op woensdag middag 2 juni van 14-17 uur. Deze workshop is voor iedereen interessant, we benutten al je steken van je machine en leren je ook vrij borduren. Superleuke technieken om je machine goed te leren kennen en je restjes stof te gebruiken. Want het quilten dat vroeger uit zuinigheid is ontstaan, is weer hip deze tijd en draagt bij aan een creatieve en duurzame wereld. 

T-shirt hals afwerking workshop 
10 juni leer je een prachtige V-hals te maken voor in je T-shirt. Deze workshop is super leerzaam en geweldig goed te volgen dankzij de rust en eeuwig geduld hebbende Reini. Zij geeft vaak online les en dat gaat echt ongelofelijk goed. 

INGEnaaimachines sinds 15-5-2019 
dit vieren we uitgebreid met een Reversed SewInge Marathon. Dat wil zeggen, een marathon is 42 km, draai het om en je hebt 24 uur. De start is zaterdag 12 juni om 20.00 uur met koffie en gebak en dan naaien we zoveel mogelijk uurtjes tot aan zondag avond 20.00 uur. Slapen, eten, kletsen alles is geoorloofd. Lekker thuis online meedoen, dit weekend is er voor jou omdat we vieren dat Inge en Eindhoven helemaal goed is. Geef je op per e-mail en ik nodig je hiervoor uit met Zoom. Superleuk als je meedoet, mijn matrasje ligt al klaar. Ik kan niet wachten om weer in mijn unieke winkel te mogen slapen. Natuurlijk tussen alle naai-uren door. 

Feest maand juni 
Dat klinkt als cadeaus! Bij elke besteding deze maand gaan we je een passend cadeautje geven of we laten je uitkiezen. Zo blij met de stap die ik gemaakt heb en zo blij met iedereen om me heen die dat alleen maar groter hebben gemaakt. Deze maand uit ik mijn dank je wels in cadeaus! Ik hou ervan. 

Geniet je ook zo van deze ‘lente’? Of toch liever meer zon? Deze lente is een ware kers op onze naai-wereld. Het is heerlijk als de zon schijnt terwijl moedertje natuur het ook weer fantastisch vindt als het regent. Zon, regen, we hebben een prachthobby, wij zullen ons nooit vervelen! Geniet lieve mensen van de komende tijd want het kan niet anders dan dat het weer beter gaat worden, slechter is gewoon niet mogelijk. Ik heb zin in een zonnige dag lekker buiten op het terras. En mocht het regenen dan kruipen we tussen de regenbuien door, weer lekker achter onze naaimachine. Allemaal goed. 

Liefs Inge
En mijn i*Dream-Team