Hallo Creatievel-inge-n

Shop Shop Shop
Ik wil een doosje naalden kopen of even een andere machine uitproberen!
Het mag weer, hoe vreemd klinkt dit. Weet je nog hoe dat was? Gewoon de winkel binnen lopen zonder afspraak?
Het kan nu en het is gewoon het grootste cadeau van dit moment.
We worden al verwend met een lekker zonnetje en wat exotischere temperaturen in deze sprankelende lente. Heerlijk buiten kunnen toeven, lekker aan de wandel en dan zo maar, zonder afspraak de winkel binnen wandelen! Heerlijk je laten inspireren.
Halleluja

Welkom
De winkel is groot genoeg voor wel 20 mensen die alle ruimte mogen en kunnen pakken.
We houden ons natuurlijk aan alle Covid-19 voorwaarden en 1.5m is dus een gegeven. Die afstand houden we zeker nog even aan, in ons aller belang. Ik beperk de winkel graag tot max 15 personen. Maar wees spontaan, weet dat je zeer welkom bent en laat me je stralende lach zien, ik hou ervan!
De lessen die wij ook online blijven geven kunnen nu ook met 1 of 2 personen in de winkel bijgewoond worden. Dus klim in je telefoon en maak die afspraak die je misschien even in de koelkast had gezet vanwege de corona maatregelen.

Bijna 2 jaar op de beste plek Eindhoven
In de krant hadden ze het er al over; Eindhoven opnieuw Textielstad? Door de stoere overname door kunstenares stof design Emily en haar partner Mark, van pracht couture stoffenzaak Harrie Bosch, bruist het plotseling weer achter op onze gezamenlijke parkeerplaats. En weet je, je hebt wel gemerkt dat de Geldropseweg extra mooi wordt gemaakt door de gemeente Eindhoven waardoor het extra ideaal is om achter onze winkel te parkeren. Natuurlijk hartstikke gratis. Daar stap je uit en ja wat doe je dan…. kom je eerst bij ons een bakkie doen of ga je eerst de deur van Emily in? Lachen hè! Je kunt dan niet om ons heen, is een “gevaarlijk” hoekje hier bij ons en daar zijn we rete trots op!
Als toetje kun je ook nog even bij de fanatieke jongens Jeffrey en Roy langs die verderop achter de Jumbo een zeer grote stoffenzaak hebben neergezet voor alle leuke en hippe stofjes voor een (h)eerlijk zacht prijsje.
Dan stel ik voor dat je door onze winkel van achter naar voren loopt, bij de voordeur je nog even omdraait en ziet waar ik me elke ochtend even op trakteer, een super prachtig overzicht van ons Walhalla. Vervolgens loop je naar buiten, sla rechtsaf naar het volgende blok waar Van der Heiden stoffen zit.
Maar het kan natuurlijk ook zo maar zijn dat we je in onze winkel vangen en je betoveren waardoor je niet verder komt! Wie zal het zeggen. Maar je merkt het al, we zijn blij, we zijn super enthousiast en hopen je echt snel weer te mogen ZIEN!

SewInge Wardrobe 2021 mei
De beste corona-proof lock-down hobby aller tijden!
Lekker zorgen dat je na een jaar minstens 12 nieuwe kledingstukken in je kast ziet hangen. Even me time! Lekker goed voor jezelf zorgen, heerlijk bezig zijn met je hobby en jezelf creatief uit te dagen.
Elke maand is er een thema. Je mag natuurlijk afwijken en eens een maand overslaan, maar het leukste is dat je je grens verlegt om elke maand iets te gaan presteren, dit vast te leggen op foto en ons je pronkstuk digitaal toe te sturen. Die foto’s gaan we natuurlijk op onze website plaatsen om hiermee ook weer anderen te inspireren.
Je vindt alles op onze website bij de sewInge wardrobe 2021
https://ingenaaimachines.nl/sewinge-wardrobe/
Ben je beginner of gevorderde, dat is niet belangrijk. Iedereen is meer dan welkom.
Ga de challenge met jezelf aan en DOE MEE!
 
Thema voor de maand mei is….een boxershort voor vaderdag!
Hahaaah mooi op tijd om je creativiteit te laten stromen de komende maand voor een waanzinnig cadeau voor je partner, vader, zoon, wie dan ook, met een heuse eigengemaakte boxershort. En geloof me, je kan dit! Het is een superleuke uitdaging, wij zorgen voor een patroon en stof tegen een leuke prijs en helpen je zelfs met een toegespitste workshop door onze mega gezellige Lyanne vd Broek van modevakschool Nationaal. Check haar site voor haar input: www.modevakschoolnationaalschijndel.nl/sewingewardrobe
Iedereen die zich al opgegeven heeft voor deze challenge hoort hier in de komende week meer over.

In the spotlight: Stage platform for students
De aftrap voor ons podium gaat naar de Fontys Pulsed in Eindhoven, waar ze spullen inzamelen voor een goede start in Libanon. Deze spullen kun je tot 8 mei afgeven bij het klokgebouw in Eindhoven of bij ons.
Meer informatie: www.donatewithdignity.nl
Nieuwtjes:

BREAKING NEWS
De nieuwste Bernina lock is onderweg.
Deze week komt de aller, allernieuwste Bernina lock in onze winkel.
We willen je uitnodigen om een uurtje achter deze waanzinnige machine te kruipen en je het gevoel van perfectie te laten beleven.
Geheel vrijblijvend natuurlijk; maak je een afspraak met ons voor jouw LOCK-TIME OF JOY?

Voetje van de maand mei door Bernina
De elastiek voet voor de Bernina lockmachine gaat deze maand met 15% korting over de toonbank. Elastiek naaien met je lockmachine is zo ontzettend makkelijk met dit voetje. Als je interesse hebt, laat het ons weten. We geven je graag wat ideetjes en leuke tips. Dit kan natuurlijk ook online als je liever veilig thuis wilt blijven. Wij maken dan een filmpje voor je of laten het live met beeldbellen zien hoe het werkt. Gemakkelijk, we zijn ondertussen van alle markten thuis.

INGEacademy
Check de INGEacademy en doe mee met een leuke workshop. Er zijn er weer genoeg om van te smullen! Ook kinderworkshops zijn er weer gepland.

Moederdag aanbieding
Leuke aanbieding van de Janome M30A, normaal € 349,- en nu voor € 299,-
Met wel 5 jaar garantie en een leuke les erbij. Het kan niet op! Vol automatisch knoopsgat, een echte stretchsteek, naaien zonder of met voetpedaal, een naald die keurig boven stopt. Echt een zo luxe leuke naaimachine voor een geweldige prijs. Een geweldig cadeau voor de liefste moeder. Deze aanbieding geld tot en met Moederdag, en die is dus op 9 mei.

MINI glamourbox
Fan van de glamourbox ben ik al langer, maar per ongeluk hebben we de kleine glamour box besteld en hoe leuk is die dan!
Deze box bevat 18 verschillende klossen en kost € 82,- Ik denk zeker een blijvertje en aantrekkelijk voor diegene die wel wil shinen!

Multi seraflex
Met rekbaar garen naaien is zo ontzettend ideaal voor al je rekbare stoffen. Je kunt een gewone rechte steek gebruiken en de naad rekt gewoon mee, amazing! We hadden al 36 kleuren en dan denk je: ok best…… maar als ik nou zeg dat we voortaan 72 kleuren hebben en zelfs ook in neon geel, oranje en roze. Hoe leuk wordt je stiksel dan wel niet! Om je naar onze kast toe te trekken maken we een actie: 6 verschillende kleuren halen en 5 betalen. Per klos € 3,65 en er zit 130 mtr op per klos.

En dan is het alweer bijna mei. De vogels fluiten, de natuur ontwaakt, de bloesem ontspringt. Moedertje natuur doet haar uiterste best. Dus laten wij dat ook doen, door zuinig op onszelf te zijn, lief voor een ander en simpelweg blij te zijn met onze herwonnen vrijheden. Het licht aan het einde van de tunnel is in zicht. Laten we ons hieraan vasthouden. We zien je graag, zelfs heel graag in onze winkel onder het genot van een heerlijk bakkie koffie of thee en een gezellig praatje.
yoooooooohoooooooooooooo

Gaaf hè, shoppen!

Inge
En mijn i*Dream-Team