Hallo Creatievel-inge-n

Lentekriebels
We zitten we nog weken, misschien nog wel maanden in deze lastige coronasituatie, maar zeker weten dat je de lente al kunt “proeven” en zo zin hebt om weer lekker naar buiten te gaan. We gaan een mooie tijd tegemoet; meer warmte, voelbaar meer vrijheid en meer daglicht.
In gedachte zie ik mezelf al op een terras zitten, dat zou zomaar eens in de komende maanden kunnen?
Maar………dan wel in mijn nieuwe outfit, want de corona tijd heeft mijn eigen naaimachine ook echt goed gedaan. Maar ja tot die goede tijd komt, doen we het zeker nog even heel rustig aan met onze ontmoetingen. Blijf alert en blijf veilig op afstand. Online trainen voor ons dus. Hup met ons mobieltje en laptop aan de slag en we leren, demonstreren en verkopen alsof we dit al jaren zo doen. Deze wijze voelt al zo vertrouwd en het is gewoon het veiligst om zo met elkaar om te gaan. Zeker weten dat we deze techniek in de toekomst blijven gebruiken. Lekker thuis toch lessen bij ons volgen en online je spulletjes kopen, hoe makkelijk kan het zijn. Het maakt niet uit waar je woont, digitaal zijn we grensloos.  

Shopmomentje
Joepie !! Eindelijk is de winkel nu ook geopend en kun je een fysieke winkelafspraak maken. Jeetje wat hebben we jullie toch gemist! Hoe gaaf onze moderne techniek ook is om jullie op afstand te helpen, er gaat niets boven een HAPPY klant huppelend in onze winkel! Love it!
Door de grote ruimte, een kleine 500m2 (whoopwhoop, hoe gaaf klinkt dat!) kunnen we klanten alle ruimte en afstand bieden en kun je ook echt je tijd pakken om lekker weer eens achter verschillende machines te kruipen in onze winkel. Want ik snap dat je staat te popelen! Eerst even een rondje door de nieuwe winkel en dan hop op de leukste stoel achter je eigen dreammachine.

We are the Champions………………
Donderdag kregen we het meest geweldige compliment EVER. We zijn uitgeroepen tot dat de beste ondernemer van Eindhoven. Daar kun je toch alleen maar van dromen. Zeker weten dat je mijn verraste gil hebt gehoord, wauw hoe ongelofelijk gaaf is dit! Eindhoven, high tech city, door ICF in New York  benoemd tot smartest region in the world.
Daarnaast 5e stad van Nederland, en daar ogen wij ons de beste entrepreneur 2021 van noemen. DAMN GOOD!
Check de site van indebuurt Eindhoven:
https://indebuurt.nl/eindhoven/nieuws/de-uitslag-is-bekend-dit-is-de-beste-ondernemer-van-eindhoven~149139/

En dit kan natuurlijk niet zonder dankwoord. Zonder het harde werken, het lef, de innovatie van mijn i*dream team en natuurlijk JULLIE, was dit nooit gebeurd.
Dank Dank Dank.
Voor jullie stem, voor jullie vertrouwen in ons. Hier doen we het toch voor. Dit maakt ons niet alleen blij maar ook super trots.

100 jaar Het smitje
Afgelopen vrijdag 26 maart heeft het paleis van alle fournituren, ‘t Smitje te Eindhove, de respectabele leeftijd van maar liefst 100 jaar bereikt.  Indrukwekkend.
Een ware mijlpaal en zeker jammer dat we nu net niet met fanfare en veel toeters en bellen konden uitpakken. OK, het kan niet, dan maar thuis erop toosten dat doen we zeker! Harrie en team: van harte gefeliciteerd van ons ALLEMAAL. 100 jaar en GOING STRONG.

Van der Heiden stoffen
Achter de Jumbo op de Geldropseweg is een grote stoffenzaak met echt voor iedereen prachtig leuke stoffen. Geweldig leuke prijsjes en gezellige designs. Kinderstoffen, bandjes, knopen, tricots, badstof, stukken vilt, rolletjes leer, gordijnstoffen, echt een walhalla voor zeker ook diegene die graag kinderkleding naait.
Roy en Jeffrey runnen deze fantastische zaak en gooien vanaf woensdag 7 april de deur los. Dus knoop die datum goed in je oren. Vanaf 7 april gaan alle trossen los.
Voor ons zie ik al de nodige workshops: maak je eigen T-shirt,  je allereerste zelfgemaakte rokje of maak je eigen lederen portemonnee in de INGEacademy verschijnen. Even snel met Reini, onze workshop expert, brainstormen.
Zo verreikend weer! En vergeet niet, deze workshops kunnen gewoon ook online, je zult versteld staan van onze duidelijke technieken en goede voorbereidingen om het je zo op deze veilige manier over te brengen. Ook wij hebben veel geleerd. Dus ga de inhoud van je spaarpotje alvast leeg schudden om vervolgens  op 7 april Roy en Jeffrey  te bellen voor je shopmoment in deze pracht winkel.

SewInge Wardrobe 2021 april
De beste corona-proof lock-down hobby aller tijden!
Lekker zorgen dat je na een jaar minstens 12 nieuwe kledingstukken in je kast ziet hangen.
Even me time!
Even lekker goed voor jezelf zorgen, heerlijk bezig zijn met je hobby en jezelf creatief uit te dagen.
Elke maand is er een thema. je mag natuurlijk afwijken en eens een maand overslaan, maar het leukste is dat je je grens verlegt om elke maand iets te gaan presteren, dit vast te leggen op foto en ons je pronkstuk toe te sturen. Die foto’s gaan we natuurlijk op onze website plaatsen om hiermee ook weer anderen te inspireren. Je vindt alles op onze website bij de sewInge wardrobe 2021
https://ingenaaimachines.nl/sewinge-wardrobe/
Ben je beginner of gevorderde, iedereen is meer dan welkom.
Ga de challenge met jezelf aan en DOE MEE!

Thema voor de maand april is…. een blouse!
Whoops een kraag, knoopsgaten in dezelfde rij, knopen aanzetten (met je naaimachine natuurlijk), wat denk je van een manchet? Is dit genoeg uitdaging voor je? We helpen je met filmpjes en dagen je uit mee te doen met deze challenge. Meer informatie volgt na 1 april (nee is geen grap) voor de deelnemers per e-mail. Dus mensen, geef je op: http://info@ingenaaimachines.nl

Nieuwtjes:

Lekker rollen
Met voetje 63 van Bernina kun je met gemak de mooiste zoompjes perfectioneren. De komende maand april gaat deze met 15% korting jouw kant op. Bel je voor een demofilmpje? Of misschien nog leuker, plan je afspraak in onze prachtige winkel.

Babylock garen
Als groot fan van het merk babylock lock en covermachines, was ik ook zeer geïnteresseerd om hun unieke garen te verkopen. We hebben de garenkast een speciale plek gegeven. Na het lekker uitgeprobeerd te hebben, zijn we unaniem tot de conclusie gekomen dat dit echt heel bijzonder mooi garen is. Rekbaar garen op coon, dus ideaal voor je lockmachine. Het allermooiste vinden we de blingbling draad. Mooi detail in je kledingstuk en ook heerlijk op een coon dus lekker lang veel plezier ervan. En heel belangrijk, het naait en lockt amazing goed!

Workshop Multibox maken
Woensdag 7 april is er ‘s avonds een superleuke workshop: multibox maken. Je vind meer informatie op onze site: INGEacademy. Mail ons en maak mee zo’n geweldig accessoires box. We hebben verschillende leuke stofjes in de winkel hiervoor, maar ben vrij om je eigen stofjes op te maken.

SewInge Sunday 18 april
Pak je moment voor jezelf op deze zondag en doe mee met deze meest leuke lock-down-hobby; samen kleding maken!
Ik ben van 10.00 tot 15.00 uur online, maar je kiest natuurlijk zelf hoe lang jij online bent. En het mooie: het kost NIETS. Alleen maar gezelligheid!
Mail naar http:// info@ingenaaimachines.nl  en ik nodig je de dag ervoor uit via ZOOM. Uitleg voor het programma zoom zit daar ook bij! Erg eenvoudig, je kunt zeggen: een kind doet de was.
LEUL LEUK> We zien je graag virtueel op 18 april.

Shashiko
Deze prachtige doorstikmachine heeft zijn plek veroverd in ons nieuwe gedeelte van de winkel. Eindelijk een mooie plek voor deze trots en zeker voor jou om er eens naar te kijken en mee te werken, je stiksel was nog nooit zo bijzonder. De steek ziet eruit alsof je het met de hand hebt geregen, ze ontzettend speciaal!

Tenslotte lieve allemaal, ik weet dat ik het in het begin al gezegd heb maar HOUD VOL. Bewaar  afstand, was je handen en draag waar nodig mondkapjes, Hoe beter we dit met z’n allen  doen, des te sneller we weer echt dicht bij elkaar kunnen zijn. Want die knuffel, jongens dat is toch wel iets om naar toe te leven toch!

Blije lentegroet,

Inge
En mijn i*dreamteam