Hallo Creatievel-inge-n

29-02-2019
Ben jij zo een gelukspersoontje die op 29 februari jarig is? Iemand die veel minder verjaardagen heeft dan zou moeten en zodoende de eeuwige jeugd bezit?
Ik post de nieuwsbrief altijd op de 29ste en ineens lijk ik over een extra dag te beschikken omdat ik onze maandelijkse nieuwsbrief nu pas op 1 maart verstuur. Altijd zo bijzonder zo’n schrikkeljaar.
En een schrikkeljaar voelt emotioneel gewoon veel lekkerder dan weer een corona jaar. We zijn allemaal Corona moe. Niet mogen, niet kunnen, afstand, elkaar niet kunnen zien, niet heel even kunnen knuffelen. We houden toch allemaal meer van warmte dan dit koude, afstandelijke dat gepaard gaat met zoveel ellende.  Lisa zei laatst nog; “iedereen wordt zo afstandelijk, het lijkt haast een gewoonte te worden”. Kortom het duurt te lang!

Tijd voor GOED nieuws:
Ondernemer van het jaar Eindhoven en jaaaahhhhhh wij zijn genomineerd.
Het balletje is gaan rollen toen Mieke Weekers ons heeft aangemeld hiervoor en wij zodoende een kans hebben gekregen.
Daarna alle stemmen en waarschijnlijk ook die van jou, heeft het ertoe geleid dat we deze prominente plek hebben gekregen in Eindhoven. En dat binnen 2 jaar! Wauw ik kan het haast niet geloven!

Stem op INGEnaaimachines
Genomineerd voor ondernemer van Eindhoven. We horen bij de eerste 3 en hopen op jouw support, op jouw stem. Het zou geweldig zijn als jij nog eens gaat stemmen en ……….dit deelt met iedereen. En dan bedoel ik ook echt iedereen. We hebben stemmen nodig, veel stemmen om dit te bereiken en ja, dat een naaimachines zaak, cq experience center deze top top top bereikt is natuurlijk waanzinnig. Maar daarvoor heb ik je hulp echt nodig.
Ik gun dit mijn i*dream team. We hebben zo hard gewerkt, samen. Dit is de super kers op de taart, hun harde werk, want in deze lock-down tijd hebben we eigenlijk nog veel harder gewerkt dan je in een lock-down tijd zou verwachten.
Alles gaat bij ons om persoonlijke aandacht. Door onze reparatie service, online verkoop, de webshop, het online lesgeven, klanten helpen met beeldbellen waar we echt velen mee over de drempel van techniek hebben geholpen, dat alles kost heel veel aandacht en tijd. En als het werk zogezegd “klaar was”, dan gingen we alles nog eens rondbrengen. Geen dag was kort en geen enkele moeite te veel. De passie spat eraf en ik ben daar zo trots op! Daardoor konden we ondanks Corona nog steeds groeien. We hebben onze zaak uitgebreid door de muur van de buurman eruit te halen en onze zaak tot een kleine 500M2 walhalla paleis om te toveren. Echt, dit is amper te bevatten. Ik kom haast niet meer thuis, zo gaaf is het hier!  Maar maak je geen zorgen om MIJN Bart, mijn schatje. Wel, hij is een fantastische grote schat want hij ondersteunt me echt in alles en is naast mijn soul mate ook nog eens mijn onnavolgbare strategist en rechterhand. We zijn samen zo’n winning team. Het is een unieke, bevlogen tijd. Maar ik realiseer me elke dag toch weer hoe druk het in de ziekenhuizen is en hoe ontwricht onze maatschappij is.  

STEM STEM STEM STEM STEM
Check indebuurt Eindhoven!
Super spannend is dit. En hoe gaaf zou het zijn dat een naaimachinezaak nummer 1 wordt. Ons imago is HIP, we doen fantastisch leuke creatieve dingen SAMEN en dat zet onze passie en mega-top-lock-down hobby op ongekende hoogte.
Spoor iedereen aan om te stemmen: INDEBUURT.NL en ga voor INGEnaaimachines!!

Onze fashion kreet vertalen we van Ready to Wear naar Ready to WIN :).
En geloof me het team is SOOOOO ready to win.

PostNL
Door onze aanpak om online veel klanten te helpen, hebben we uitgebreid met een expeditie centrum waar we alles super efficiënt kunnen regelen. Dat houdt ook in dat de bezorgkosten omlaaggaan. We hebben echt super goede afspraken kunnen maken waardoor het voor jou ook fijn is om op deze manier aan je spulletjes te kunnen komen. Maar ook hier geven we je altijd graag DIE extra aandacht. Denk hierbij bijvoorbeeld aan dat we met ons mobieltje langs de garenkast lopen om jou zo je kleur te laten kiezen. Of een filmpje maken over het voetje wat je wilt kopen, dat alles is echt waarom je bij ons koopt en dat houden we er online dus ook gewoon in.

Nieuwe coronaregels
Vanaf 3 maart mag je eindelijk in de winkel komen nadat je ruim 4 uur daarvoor al je afspraak had gepland met ons. Je mag aangeven hoelang je er wilt blijven en we helpen je natuurlijk op gepaste afstand. Dus plan je moment en wordt helemaal happy in ons mega ongelofelijke mooie pand.
Voor een reparatie is de achterdeur altijd al opengebleven en daar hoef je ook geen afspraak voor je maken. Hooguit als je op de reparatie wilt wachten.

SewInge Wardrope 2021 
Als je je aanmeldt voor de SewInge wardrobe 2021, heb je toegang tot filmpjes met tips en tricks over het kledingstuk van de maand. Ook komen er MUST-HAVES filmpjes voorbij, allemaal om je te inspireren en enthousiasmeren. Inmiddels tellen we alweer 234 leden. En velen zijn lekker actief bezig met het maken van het kledingstuk van de maand maar het allerleukste is wel alle informatie en de klets met elkaar. We hebben een ware passie samen om gewoonweg mee te doen, beginner of gevorderde
naaister, het maakt niets uit. Super leuk als ook jij mee doet en diegene om je heen hiervoor ook kunt enthousiasmeren.

De maand maart wordt een broek naaien.
Voor meer informatie hierover en over stof en patronen; meld je aan op https://ingenaaimachines.nl/sewinge-wardrobe/
Schrijf je ook meteen in voor de workshop die Reini geeft deze maand geïnspireerd door de broek.
Deze vindt je op de INGEacademy.   https://ingenaaimachines.nl/ingeacademy/
Want natuurlijk is een heerlijke baggy broek een goede keuze om te naaien, maar heb je al eens een echte gulp op een mooie manier in een broek gezet? Zou je dat niet eens willen leren? Dit is je kans! Dinsdagavond 2 maart, 19.00, zoom event
Dan speelt INGEnaaimachines een bijzondere rol in een Zoom event voor modestudenten. Fashion student Iris Bambacht interviewde voor haar masteronderzoek aan de Nyenrode Business Universiteit top-modeontwerpster Conny Groenewegen over creatieve vermogens en artificial intelligence. Gelijktijdig voert ons Inge-team in de winkel op ons naaimachine park een bijzondere ontwerpopdracht van Conny uit. Jij kunt dinsdagavond meekijken via een ZOOM meeting. Student of niet, het is natuurlijk hartstikke interessant om eens te kijken hoe dit gaat, ben vrij om mee in te loggen en van huis uit mee te kijken naar wat hier ontstaat. Dus deze link mag iedereen gebruiken om eens mee te kijken. Dinsdagavond om 19.00 uur, wees welkom.
Activeer om 7 uur hier de ZOOM en kijk mee.

Nieuwtjes:

MLY meets Harrie Bosch
Vanaf 2021 heeft Harrie Bosch, de modestoffenzaak op de gedeelde parkeerplaats achter onze winkel een ware TOP opvolgster gekregen. In plaats van rustig aan verder is er een ware frisse BOOST door deze pracht couture stoffenzaak gekomen. Emmely en haar partner Mark hebben de scepter over genomen en wat een kanon is zij, echt niet zomaar een opvolgster. MLY heeft ruim 15 jaar een dameskleding zaak gehad op Strijp S in Eindhoven. Zij ontwerpt ZELF stoffen en liet daar de mooiste jurken van maken. Dat is zo kicken. Ik ken haar al meer dan 10 jaar en heb haar toen al gevraagd wat stoffen te ontwerpen. We delen dus een passie.  Zij creëert stoffen, wij helpen mensen unieke creaties te maken van die stoffen.  Hoe blij kan ik hier van worden. Die fantastische stoffenzaak achter mijn winkel is een ware up class up, ze levert unieke stoffen. Combineer dit met onze creativiteit en dan kun je alleen maar tot de conclusie komen: if you can dream it, we can make it.  Check ze eens op facebook en zie wat een heerlijke wervelwind er door die zaak is gegaan. Haar openingstijden van de winkel heeft ze aangepast aan de dagen die wij ook open zijn. Harrie Bosch is dus voortaan open van di t/m zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. Wat een te gekke achterburen heb ik toch weer, loveIt!

Lutterloh
Vergeet niet je ook alvast in te schrijven voor de Lutterloh patroon teken systeem, demonstratie online, van Jose Veldkamp op 19 maart. Met het Lutterloh patroon tekensysteem kun je met een paar handige tools en een paar maten van jezelf heel gemakkelijk je eigen passende patroon tekenen. Superleuk boekje, met mega veel inspiratie. Misschien wel echt perfect voor jou. Nieuwsgierig? Meld je aan op de INGEacademy op onze website.  

Ritsen
Sinds deze week staat er een heuse ritsen kast in onze winkel. De fournituren zijn verplaatst en er is wat meer kleinvak aan toegevoegd. Er was toch regelmatig vraag naar deze ritsen en al wil ik geen kleinvak winkel zijn, (want daar hebben we t Smitje in Eindhoven voor), zijn er wel een paar belangrijke items niet weg te denken uit onze winkel. Dus scoor je maat & kleur en rits die rits erin.

Bernette
Nieuw in ons assortiment is de Bernette lockmachine. Een waanzinnig veel te mooie, veel te gemakkelijke lockmachine staat vanaf deze week fysiek voor je klaar om uitgeprobeerd te worden. € 1199,- Maak je afspraak en kom na ruim 4 uur onze winkel binnen om deze kanjer in prijs en mogelijkheden te bewonderen. Want dit zou wel eens goed jouw perfecte match kunnen zijn!

Bernina 15% korting op het rode spoelhuis
Alleen voor de kleur al top om in je collectie te hebben. Dit spoelhuis heeft een perfecte lage spanning voor het gebruik van dik garen op de spoel. Normaal € 95.99 en nu met 15% korting.

Accessoires Set van Babylock
Voor de covermachines van Babylock en de combimachines, is er voor de verkoop een prachtige mooie accessoires box binnen gekomen. Een geleider, een roller, een biezer, een bandapparaat en een riemlusvouwer. Fantastisch.
Maar ……je kunt ze ook op naaimachines gebruiken. YES!. Dus schroom niet om deze  prachtige verrassingsdoos voor jezelf aan te schaffen. Je vindt deze op onze webshop en natuurlijk ook in onze winkel voor € 279,-

Lieve allemaal, ik wil jullie allemaal zo graag een hart onder jullie riem steken. De tijden zijn nog steeds zwaar en daardoor moeilijker om het leven te vieren. Gelukkig helpt moedertje natuur op een verrassende manier. Het weer was op z’n minst opmerkelijk te noemen en daarom des te meer welkom in februari. Hoe gaaf was het weer om te schaatsen en hoe gaaf de 20 graden hoger een week later. De warmte maakt veel mensen weer vrolijk en een stuk blijer.
Ik hoop dat we de aandacht aan elkaar willen blijven geven, al is het op corona-afstand. Vergeet vooral het oogcontact niet, zo belangrijk.
Een lieve knipoog van ons met een warme virtuele hug.
Inge & my  i*DreamTeam

Oh ja,  had ik al verteld hoe fijn ik het vind dat je de moeite wilt nemen om op ons te stemmen?  Niet vergeten, dit is het grootste cadeau dat je ons kunt geven!
Check indebuurt.nl , Eindhoven, INGEnaaimahcines
Lief.