Hallo Creatievel-inge-n

Een december maand als nooit tevoren
Had je ooit bedacht dat je de kerstboom al voor sinterklaas zou zetten? Dat was toch eigenlijk … not done. En nu, alles voor de gezelligheid en warmte. We hebben al zo’n 9 maanden minimaal sociaal contact. Zo jammer en voor velen echt een aderlating. En dan blijft december en de feestdagen ook nog een onzekere factor hoe we die dagen kunnen vieren. Tja, ik herinner me dat ik wel eens droomde van een rustige kerst in plaats van druk druk druk met alle sociale en gezellige afspraken. Zo heb ik altijd de feestdagen vol met afspraken. Maar niet in 2020, dit jaar wordt bijzonder en weet je daar heb ik ook zo heel veel zin in! 
Wat doe jij deze dagen?

Toelaten van creativiteit in uitdagende tijden
We hebben dit jaar zoveel extremen gehad waarvan we veel geleerd hebben. Hopelijk jullie ook, wij zeker. Niet alleen commercieel; hoe face to face het beste met onze klanten om te gaan maar ook hoe we je vooral op afstand (lees virtueel) konden helpen.  Die versnelde leerschool was…..onbetaalbaar. Maar ik heb tegelijkertijd ook een echt gevoel van gemis! Ken jij dat, een beetje drukkend gevoel.

Wel, jullie hebben mij ondertussen een beetje leren kennen. Ik hou van nieuwe mogelijkheden, ik omarm die en bekijk wat de mogelijkheden zijn. Het leven is kort, ik doe graag dingen die me blij maken. Daarom betrap ik mezelf er vaak op dat ik beter in de winkel (of erboven) kan gaan wonen, zoveel uren als ik doorbreng in de winkel. Maar alle gekheid op een stokje, je doet die dingen waar je hart ligt. Ik heb het geluk dat mijn passie en hobby ook mijn baan is. Waar ligt jouw passie?

Ik heb in de afgelopen maanden wel gezien dat iedereen tijd maakt voor zichzelf. Hoe mooi is dat!  Je tijd te gebruiken, dingen te maken, voor je kinderen, je partner of voor jezelf. Daarom is het ook zo fantastisch om met deze uitdagingen je creativiteit toe te laten. Met mooiere machines te kunnen werken of …..vooral met fijne en handige tools te kunnen werken. Gun het jezelf,hier wordt je echt blij van!

Online lessen
De lessen zijn vooral online, ook weer deze maand. Ook al zijn er verschillende klanten die toch liever wachten op betere tijden om weer in de winkel les te krijgen, ben ik zo trots op jullie, ja jullie. Diegene die we hebben kunnen overtuigen om met ons dit nieuwe digitale tijdperk in te gaan. Weet dat ook wij hierin een weg proberen te vinden en dus…..blijven we ons evolueren.

Telkens als ik in de winkel loop en Hélène, Bjorn, Rianne of Reini met de camera pal voor de machine, online professioneel zie demonstreren, dan heb ik zo de neiging om foto’s te blijven maken. Elke leerling zit zeker  op de eerste rang, krijgt een super les en dan zegt mijn onderbuikgevoel…. dit is bijzonder. We zetten iets geweldigs neer. Ik ben dan ook altijd blij als de leerlingen dit ook bevestigen. Het maakt me trots. Eigenlijk meer dan trots.

Workshops 
De workshops zijn momenteel hoofdzakelijk online op onze kinderworkshop uitgezonderd. Ik zou dit ZOOOOOOO graag anders doen maar door de COVID19 situatie kunnen we niet anders. Kinderen blijven toch iets minder ontvankelijk voor dit vervelende virus en daarom gaan we aan de slag met workshop in de winkel met……kinderen, en dus geen ouders. Sorry papa’s en mama’s – maar hartelijk welkom kinderen.

We gaan leuke dingetjes maken voor de boom dit jaar – blijvende herinneringen voor het leven. We hopen dat je het voor de kosten niet hoeft te laten: € 7,50 inclusief het materiaal. Wil je dat je kleintje hierbij is, dan mail ons op info@ingenaaimachines.nl en schrijf je kleine creatieveling in voor dinsdag 22 december.

Q16 en BSR quiltmachine – ga uit je dak!
Deze kanjer van een vrije quiltmachine staat HEERLIJK in onze winkel te pronken. Zo trots dat ook onze zaak is uitgekozen om deze machine te mogen leveren, begeleiden en onderhouden. Inmiddels hebben we de eerste volledige demonstratie dag al achter de rug en zijn we zelf helemaal verliefd.
En met ons de cursisten van dit eerste uur, wat een topper van een machine.
MAAR, weet ook dat we je alle tijd geven en gunnen om deze machine te ontdekken.
Kom naar de winkel – kruip achter de machine en ga op ontdekkingstocht.
Ga uit je dak – ondervind – voel – en vooral DOE.
We zullen uitleg geven waarna jezelf lekker zonder ons los kunt gaan met deze Bernina Steek Regelaar.
De komende maand december is het BSR-voetje in de aanbieding, dus we dagen je uit voordat je dit voetje koopt voor je Bernina, eerst eens achter de Q16 te kruipen. Wie durft?

Comming up in december de INGEverlenger voor de kniehevel van je Gloria, Ovation of Euphoria van babylock. Ontworpen door onze eigen “Mechanical Designer” HELENE
Nieuwtjes:

De verlenger voor je kniebeugel van babylock
TopTopTop wat is Hélène weer goed aan het brainstormen geweestWaar de fabrikant subliem mooie machines maakt, daar ontstaat een mega interessante toevoeging van onze aller creatieve collega. Deze toevoeging is echt groots, het verlengt je kniebeugel zodat je machine verder op de tafel kan staan. Verkrijgbaar alleen bij INGEnaaimachines!
Volg meteen de online workshop trashcatcher met Reini op dinsdag 1 december en je lock is klaar voor de feestdagen! (check de INGEacademy)

BSR voetje Bernina december aanbieding
Yep, 15 % korting. De BSR kan misschien wel op jouw Bernina, vraag hiernaar en kom dit gezellig eens uit proberen. Zeker weten dat we jouw talent naar boven halen. We hebben gediscussieerd over woorden zoals uitmuntend, subliem maar uiteindelijk is het zoveel meer dan een geweldig voetje voor Quilters, tekenaars en creatievelingen met de vrije voet.

Brother borduurgaren
Joepie, de hele collectie Brother borduurgaren staat te springen om met jou mee naar huis te mogen. Het is een wat voller borduurgaren, er zit flink wat meer op de klos (300mtr) en heeft prachtige vernieuwende kleuren (zeker de metallic garens, echt zo vet!). Buiten mijn meters borduurgaren, wat ik al in de winkel had, voel ik me nu pas echt compleet met deze toevoeging. Ik miste mijn mooie Brother borduurgaren toch erg. Dus, actie. Terwijl ik de aankoop deed had ik meer dan een brede glimlach op mijn gezicht. Ik wist gewoon, dit moet. Tja, wat kan ik hier nog aan toevoegen!

Uitbreiding winkel
In juni 2019 begon ik met een passie die mensen verraste en eigenlijk ook weer niet. Veel kennis maar ……….niemand is te oud om (meer) te leren. Ik geef me elke dag dan ook de uitdaging EN  kans om nog meer te groeien. Ik heb nog zo veel mooie plannen voor elke creatieveling die zichzelf wil uiten en laten zien. We zijn allemaal zo uniek. Daarom, jeetje, jullie dagen me uit, vragen om meer en ik geef daar heel graag gehoor aan. Wie had gedacht dat ik na een jaar uit mijn prachtige experience center voegen ben gebarsten? De opzet en ruimte die we hebben voor de verkoop van machines, reparaties en lessen bevallen zo goed dat ik door wil. En ik Reach For The Stars!  Vanaf januari gaat het gebeuren en ik vertel de volgende nieuwsbrief graag meer over onze plannen met deze extra 165 meters.
Magisch dat wordt het. Kriebels in mijn buik. Ik kan niet wachten! 1-1-2021 en tot die tijd gaan we verder schrijven en brainstormen met het i-DreamTeam.

Decembermaand
Maar ondanks mijn nooit aflatende enthousiasme, realiseer ik me heel erg goed dat we de laatste maand ingaan van een erg bijzonder jaar. Een uitdagend en ook verdrietig jaar, want het virus heeft genadeloos gewoekerd en veel pijn en zorgen veroorzaakt. We snakken naar verbetering. Mijn hoop is dat mijn team en ik, je op een kleine manier hebben kunnen helpen, om dit jaar simpelweg dag voor dag, opnieuw aan te gaan. Hopelijk heb jij dit jaar iets nieuws geleerd wat je nu kan en wat je nooit verwacht had van jezelf.  

Extra en andere openingstijden in december
donderdag en vrijdag 3-4 dec. extra koopavond: open tot 20.00 uur
donderdag 24 en 31 dec. open tot 17.00 uur
gesloten op 25-26 dec en op 1-1-2021Liefs
Inge en natuurlijk mijn I-DreamTeam