Hallo Creatievel-inge-n

Euforisch!

Krijg je ook wel eens het gevoel van: wat heb ik toch een fantastisch mooi leven en wat is het allemaal leuk! Ineens barst je van de energie en heb je gewoon kriebels in je buik. Gewoon een beetje verliefdheidsgevoel. Alsof je de hele wereld aankan. En dat kan al door een groot compliment!
En dat kregen we, een fantastische opsteker en energy booster en van niemand minder dan van onze Baby Lock partner. Plotseling werd het hele team van INGEnaaimachines verblijd met de Benelux CHAMPION 2020 PLUIM. Wauw, daar werd ik en het team even helemaal hyper van!

“INGEnaaimachines heeft zich ontwikkeld als een experience centre met een totaalconcept; een bedrijf dat de hele Baby Lock productlijn vertegenwoordigt. Alle 11 machines staan in de winkel en staan aan. Klanten mogen en kunnen alles uitproberen en worden terzijde gestaan door Inge en haar team met het juiste advies. Daarnaast geven ze geweldige training. Ze zijn kundig, geduldig, ervaren en bezitten zoveel kennis. Verkoop en passie gaan hier hand in hand. De liefde voor het vak spat er bij INGEnaaimachines van af en het is dan ook geweldig om met ze samen te mogen werken, aldus Desiree Dietz, Manager Benelux Baby Lock. Het zal je maar gebeuren. We waren hier niet echt van in “verwachting”. We zijn in januari dit jaar met dit merk gestart en om 9 maanden later verblijd te worden met deze PLUIM, is echt een fantastische kers op de taart die we van Baby Lock (heerlijk slagroom met alles er op en er aan) dan ook nog eens toegestuurd kregen. Het team EN de klanten die dag hebben er heerlijk van gesmuld.

Nieuwe medewerkers
Het team blijft groeien. Twee nieuwe krachten komen er in de winkel bij om jullie het advies, service en aandacht te kunnen blijven geven die jullie verdienen. Eileen als zeer enthousiaste, super snelle leerling en gezelligerd voor 2 dagen per week. Inmiddels is ze alweer 2 maanden bij ons en gewoon niet meer weg te denken, zo fijn.
En dan zijn we nu wel in blijde verwachting van de komst van …………Bjorn Hij komt als echte fulltimer erbij die mij in alles gaat assisteren. Kun je je voorstellen, een tweede Inge maar dan Bjorn! Hij is een rasechte couturier, creatief, kent de machines, en die zo……… inspirerend is. Kundig en mega passievol. Hij heeft mij op al heel wat ideetjes geattendeerd. Dit wordt wederom een feest hoe dan ook. Oh, hoe heerlijk is dit toch! Ik kan niet wachten. We hebben dit nieuws even voor ons moeten houden MAAR op dinsdag 1 september gaat hij toch echt bij ons aan de slag. Whoohoo. INGEnaaimachines bij Plezier & Passie op RTL 4 We komen op TV. Het moet natuurlijk niet gekker worden.

Wanneer          zaterdag 5 September 10.30 uur en 
                          zondag 6 September om 14.30 uur Heel eerlijk, het is hartstikke spannend om met onze zaak in dit superleuke, inspirerende programma “Plezier & Passie” te komen. Maar naast spannend vinden we het vooral ontzettend gaaf om zo’n TV opname eens mee te mogen maken. Ja toch! 
DAAROM KIJKEN KIJKEN KIJKEN!!!!! Restyle SewINGE Catwalk
En het houdt maar niet op. We hebben natuurlijk ook onze eigen fantastische catwalk. Wanneer            zondag 13 september
Tijd                     13.00 – 16.00 uur Dit unieke gebeuren dat we eigenlijk georganiseerd hadden voor ons eenjarig jubileum maar door alle Corona uitdagingen moesten uitstellen, wordt nu compleet gestreamd. Dat houdt in dat je gewoon gezellig thuis met een lekker bakkie koffie of thee, mee kunt kijken via ons YouTube-kanaal of via Facebook. Een geweldig team is hier mee bezig dat ervoor zorgt dat wij ons niet klein laten krijgen door COVID19. Die catwalk willen we echt organiseren, dus……waar een wil is, is een weg. Wil je meer weten, bel ons dan even.
Maar nog leuker, wil je nog meedoen, dan geef je op. Stuur een e-mailtje naar info@ingenaaimachines.nl en laat je creativiteit GAAN.
De prijzen zijn echt fenomenaal.  Ben je er klaar voor?
Had je altijd al een Bernina 480 willen hebben, dan schaar je in de rij. Ik heb deze zelf nog niet eens gezien en wij mogen deze aller-allernieuwste Bernina als hoofdprijs uitreiken. Verbazingwekkend gaaf.
We hebben inmiddels vijf meer dan fantastische prijzen voor de leukste, mafste, creatiefste, mooiste, meest inspirerende outfit op de Restyle SewINGE Catwalk. Ik kan hier gewoon van dromen, zo een feest om dit te mogen doen en het zo ook te kunnen delen met jullie!
Noteer de zondagmiddag 13 september van 13-16 uur. Virtueel ontmoeten we elkaar dan op Facebook of YouTube. Ik zal de dag ervoor nog even alle details helder uiteenzetten. Webshop
En daar is die dan eindelijk: onze eigen WEBSHOP. Ik ben hier zo vreselijk blij mee en deze site vind ik zo vet goed! Zo trots op Lisa die samen met Joep prachtige machineshots weten te presenteren. Daarnaast is mij aansturen in deze hectische dagen ook best een prestatie en dat hebben ze perfect gedaan. Ik moest de teksten schrijven en daar hebben zij de meest prachtige beelden bijgemaakt. Ik kan dit allemaal wel schrijven maar seeing is believing. Bekijk even de website, dan snap je hoe gaaf de Bernina naaimachines gedisplayed worden. Nu snap ik dat  je ook graag al je spoeltjes en andere accessoires  op onze webshop wilt kopen, maar dat komt zeker in een volgende fase. Ik laat eerste even die kanjer van een Lisa bijkomen van deze mega inzet en gun haar van harte een heerlijke zwangerschapsverlof. Letterlijk DIK verdiend!
Nieuwtjes:

Baby Lock productlijn uitgebreid
Het Japanse merk Baby Lock bracht in 1993 de eerste unieke overlockmachine op de markt waarbij met lucht alle draden via buisjes door het systeem worden geblazen. Dit systeem is nu standaard aanwezig in alle machines van Baby Lock waardoor inrijgen nu meer dan gemakkelijk is geworden. Sinds augustus is EUPHORIA, een high end lockmachine toegevoegd aan hun familielijn. Vanzelfsprekend staat deze al in onze winkel en nodigen we jullie uit om deze lekker te komen uitproberen. Disney borduurgaren van Brother
Naar verwachting komen de Disney kleuren in borduurgaren, de huidskleuren EN metallic borduurgarens van Brother volgende week al binnen. Prachtig garen dat sterk en iets voller is waardoor je ook met het metallic garen fantastisch kunt werken. Altijd al willen hebben, de kast is nu nog leeg maar staat al klaar.

Voetje van de maand: Bernina
voet 24 is de open vrije borduur en stofvoet die deze maand met 15% korting de deur uit mag. Super leuk en makkelijk voetje voor creatief en nuttig werk. We laten het je graag even zien.

Workshops 
Kijk regelmatig op onze site voor de leukste workshops, de lijst wordt steeds ververst met nieuwe inspiratie. Schroom niet om je in te schrijven!

Occasion
Natuurlijk staat onze outlet er ook om nieuwe klanten aan te moedigen om voor een kleiner budget deze hobby te starten. Maar je mag ook je eigen machine inruilen om zo deze machine weer een nieuwe kans te geven bij iemand anders. En ga jij zelf lekker voor een nieuwe weer! Feestje en Dubbel winst!


Het virus is en blijft onzichtbaar en het duurt al zo lang. MAAR lieve mensen, blijf alert. Respecteer elkaar, houd afstand want dat brengt ons uiteindelijk dichter bij elkaar.
Liefs team Inge