Hallo creatievel-inge-n

Vakantiemomentje
Hoe gaat het met je? Heb je nog een beetje vakantie kunnen vieren? In Tuinesië , Hintergarten of Rundumhausen? Ga je lekker even genieten van deze tijd door simpelweg niets te MOETEN doen? Alleen maar leuke doen! Het is een aanrader voor iedereen en de buitenlucht zal je zeker goed doen! Even je gedachte op nul, op de 1 1/2 meter na dan, want dat moeten we nog echt volhouden. In de winkel blijf ik stimuleren dat we een lege stoel tussen ons en jou, de klant, in zetten. Ook benutten we graag de HELE winkel door royaal om te lopen naar de andere kant, gewoon omdat het kan en het ziet er hartstikke galant uit als je zo je best doet om ruimte te maken voor elkaar. Een demonstratietafel is weggehaald om de doorstroming te vergemakkelijken bij de achteringang en we hebben mondkapjes stof besteld om lekker hip mee te doen met deze nieuwe (noodzakelijke) rage zal ik maar zeggen. Ik voel al een wedstrijdje opborrelen en een workshop om samen UNIEKE-mondkapjes te gaan maken. Want willen we maar iets over de grens of van het openbaar vervoer gebruik maken, dan heb je het al nodig. Zou toch gaaf zijn als iemand flabbergasted is van jouw zelfgemaakte mondkapje?
Hou dus de INGEacademy in de gaten……

Onze hobby is een hype geworden
Doordat we veel thuis zijn en vooralsnog weinig afspraken hebben, wordt er veel gehobbyd en ja wat is nou leuker dan iets te creëren op je naaimachine. Ik word altijd erg blij als ik er weer achter kruip. Het zal niemand verbazen dat ik oprecht gelukkig ben met mijn sewInge sunday’s zodat ik mezelf er tenminste toe dwing er ook tijd voor te nemen. Want ja mijn fantastische onderneming INGEnaaimachines (heel eerlijk vind ik het een hele Experience Store geworden) slokt wel wat mega-uurtjes van me op.
Veel contact hebben we inmiddels nu ook met o.a. fashion- en design studenten. Doordat de scholen dicht waren en ze dus niet de naaimachines van school kunnen gebruiken, hebben we ze een goede oplossing kunnen bieden. Ik heb al les gegeven aan verschillende klassen d.m.v. onze digitale demonstratie en zo de hele winkel en het concept laten zien. INGE als lerares, is echt weer een nieuwe dimensie en heerlijk kicken.
En voor deze coole generatie ook weer topvoorstellen zoals occasions onder de € 250,- met 2 jaar garantie waarvan ze het geld retour krijgen mits  ze binnen deze 2 jaar tijd, mocht toch een nieuwe machine kopen. Top toch?
En wat ook helemaal te gek is speciaal voor de studenten die al bedacht hadden om toch een nieuwe Bernina te kopen……………………….:
1.    tot aan de € 2000,- met een INGEway (inclusief alle service, lessen, onderhoud, aandacht en nietsaflatende passie) of
2.    met een DIGIway (DIGIway = standaard garantie met 10% korting)
Op allebei de manieren geeft Bernina ook nog eens 5% korting.
Waanzinnig toch die samenwerking?

Website aanpassing
De INGEoutlet staat weer lekker vol met prachtige machines. Leuke machines voor een sper aantrekkelijke prijs. Super als je bijvoorbeeld wilt starten met deze prachtige hobby! Check maar eens of er wat voor je bij staat.
Ook zijn de lessen, workshops en evenementen weer aangevuld op onze site. Wat een geweldige techniek is zo’n website toch, wat we inmiddels misschien zo gewoon vinden. Maar ik kan hier telkens alle informatie op kwijt waar je op welk moment dan ook even door kunt scrollen, hoe gaaf en gemakkelijk is dat!

Restyle SewInge Catwalk
De volgende maand is het al zover, mocht je nog mee willen doen dan kan dat. Ik ben nog op zoek naar een paar additionele gemotiveerde kandidaten. Mijn goody-bag voor elke deelnemer is al erg bijzonder aan het worden. Maar daar houdt het niet. De hoofdprijzen zijn ongelooflijk:
•    een Janome S3, dat wisten jullie al
•    een babylock Enlighten, JAAAAH. Maar
•    nu ook nog een Brother A16, JOEPIEEE, ennnnn, het houdt nog niet op,
•    ook nog eens een scanNcut SDX1200. WHOOHOOO…………..
Het is toch waanzinnig deze aandacht en gunfactor van mijn leveranciers. Ik hou ook zo van feestjes en daar horen gewoon cadeautjes bij. De Restyle SewInge Catwalk ter ere van ons één jarig bestaan is zeker een groot feest,  dus fantastische cadeaus! BAM

Goed resultaat met goed materiaal!
Extra dik Wooly garen, prachtig resultaat,zo flexibel dat het zelfs door de naald van je lockmachine fantastisch werkt!
Nieuwtjes en leuke zomeraanbiedingen:
•    Check regelmatig onze site op de INGEacademy voor je workshops, naailessen en onze evenementen, want daar blijven we steeds in vernieuwen om je te blijven inspireren.
•    NIEUW. 8 kleuren super dik Wooly garens in onze brede collectie. Prachtig zacht volumineus garen dat zelfs door de naald van je lockmachine (weliswaar met onze naaldenvimmer) een extreem mooie naad voor je eruit kan laten rollen.
•    Goedkope voetjes zijn niet altijd ok en vaak jammer van je aanschaf. Goed voorbeeld zie je in dit filmpje, dat de nepversie de stof gewoon niet naait terwijl je met het goede voetje echt blij kunt worden omdat die doet waar je het voor hebt gekocht. Ik zeg: koop goed of koop niet! En het liefst gewoon in een winkel zodat je waar krijgt voor je geld. Ik weet een leuke winkel op de Geldropse weg in Eindhoven.:)
•    Bernina teflon rechtstikvoetje 53, deze maand met 15 % korting.
•    SewInge Sunday op 9 augustus, gezellig samen naaien
             thuis met Zoom (gratis) of
            gezellig hier in de winkel (15,- met lunch).
      Meld je aan via de e-mail: info@ingenaaimachines.nl
•    De nadenrol van vorige maand is een giga succes en bieden we met een nieuwe voorraad weer aan voor een speciale prijs: van € 30,- voor € 25,-, (zie het filmpje op het YouTube, INGEnaaimachines kanaal, https://www.youtube.com/watch?v=nvP7USKMogQ
•    Vol verwachting klopt ons hart. Echt helemaal nieuw en komt deze week binnen: YES, de speciale stoffen met leuke afbeeldingen en patronen voor mondkapjes. Erg leuk, deze zullen je meteen inspireren er meerdere te maken, en je gaat ze met trots dragen!

Tot slot. We gaan helemaal niet sluiten. De winkel blijft deze hele zomer gewoon open want we willen je gewoon ALTIJD blijven helpen, face2face of online.

Daarom – creatievel-inge-n – heb allemaal een hele fijne tijd en neem lekker overdreven de 1,5 m afstand van elkaar. Daar kun je best lachmomentjes door creëren en het zal altijd zeer gewaardeerd worden. Want weet je lachen is gezond en gezondheid maakt ons allemaal rijk.
 
Zomerse lieve groet

Inge en team