Hallo creatievel-inge-n

GOED NIEUWS – EINDELIJK!
Eindelijk het goede nieuws waar we zolang met z’n allen op gewacht hebben: versoepelingen. We krijgen onze vrijheid weer terug en jeetje, dat voelt lekker. Zomer 2020 en het is nog nooit zo raar geweest. Toch snel een vakantie geboekt of blijf je lekker in TUINesië of Playa del Balconia? Voor iedereen een ongewone tijd, of je nu wel of niet door het corona gegrepen bent, je hebt er zeker mee te doen. Zelf bleef ik ook even thuis. Voelde me niet lekker, en dan neem je toch het zekere voor het onzekere, dus thuisblijven. Eerst zeker weten dat ik 24 uur gezond ben en dan pas weer los. Dus mijn motto: zorg goed voor elkaar maar ook zeker voor jezelf.

NAAIMACHINES ZIJN HIP
Maar ook sta ik stil bij de geluksmomentjes in 2020. Want die zijn er meer dan genoeg. Wat een geweldig team en wat een mazzel dat onze winkel open is gebleven. We hebben daardoor iedereen in deze tijd extra kunnen helpen en dat geeft een boost. Jullie thuis lekker bezig zijn en wij op onze manier dus ook. En het heerlijke is dat we zien dat naaimachines gewoonweg HIP zijn. Eenieder die dacht er ooit eens eentje aan te schaffen heeft het denken omgezet in actie en is aan de slag gegaan. Nu was er bij sommigen ook iets meer tijd voor en hoe heerlijk is het dan om je gedachten even te verzetten van al het negatieve nieuws dat we om onze oren hebben gekregen. Het is toch lekker om in je eigen creatieve wereld bezig te zijn en de rest even uit te sluiten, ook al is het maar voor een paar uurtjes. Quality time voor jezelf. Zouden meer mensen moeten doen!
Maar we kunnen met z’n allen concluderen: alles is anders deze zomer en dat omarm ik.

(Online) naailessen
De naailessen gaan deze komende maand weer van start in de winkel en we krijgen ook veel vragen over online lessen. Ik kan je niet vertellen hoe trots ik ben op ons digibord en hoe we de quarantine periode om hebben kunnen draaien tot iets magisch in onze winkel. Telkens als er een online les is en ik zie al die mensen gewoon van thuis uit meedoen, dan pink ik hem nog even weg, die traan van geluk! Zo gaaf en zo vrolijk kan ik hiervan worden.

Reversed SewInge Marathon
Wat een feestje! Het is super gaaf geworden met een resultaat waar ik stiekem van droomde. Zeker een GO om nog eens te ondernemen: zo veel mogelijk naaien in 24 uur. Zelfs een paar kinderen deden mee, die altijd ook wel eens een naai-weekend mee wilde en nu lekker af en toe inhaakten om mee te mogen en te kunnen doen. Samen met mama een vet cadeau voor vaderdag gemaakt of helemaal alleen een shirt. Roselie, Ieke en Sanne, echt top dat jullie erbij waren. ZOOM en het digiboard zorgden ervoor dat je alles wat er gemaakt werd, van elkaar konden zien. MAAR, gewoon het gevoel dat je dus niet alleen met je passie bezig bent maar zovelen op je beeldscherm tegelijk, dat is magistraal gebleken!
Uiteindelijk waren we met zeker zo’n 35 mensen actief en ik heb al gehoord dat iemand vanuit Israël en iemand vanuit Afrika de volgende sessie ook graag aan willen sluiten. Dan denk je toch, SUPER, SUPER, wat we hier met z’n allen doen en wat hier ontstaat. Ik stuiter weer!

SewInge Sunday kan op deze manier volledig aansluiten, dus ga ik er weer lekker mee beginnen. De eerste SewInge zondag, een gezellige naai-zondag-momentje met z’n allen, wordt 12 juli van 10.00 tot 15.00 uur. Mail me even of je gezellig meedoet, van thuis uit (gratis met Zoom) of in de winkel (15,- incl lunch). Ik heb er al weer zo zin in!

Restyle SewInge Catwalk op 13-9-2020 wordt ook een muzikaal feestje. Rob, Ria Ronnie en de Zippers, een fantastisch 8 koppige band zal die middag er zijn, hoe gaaf is dat! Voorstel om je aan te melden als toeschouwer voor deze dag, zodat we een optimale organisatie neer kunnen zetten waar we rekening houden met de 1,5 meter afstand! info@ingenaaimachines.nl

Helemaal eigen gemaakt T-shirt door Ieke (11) op de Reversed SewINGE Marathon
Nieuw in onze winkel deze fantastisch nadenrol.

Nieuwtjes:

  • Dinsdag 28 juli van 9.00 tot 10.00 uur: Bernina lock accessoires online demonstratie. Kosten € 15,- die je retour krijgt bij aanschaf van een accessoires.
  • Woensdag 29 juli: babylock cover en lock accessoires online demonstratie. Kosten € 15,- die je weer retour krijgt bij aanschaf van een accessoires
  • Doe je gezellig mee woensdag avond 8 juli samen online een wikkelrok maken? Incl patroon, excl je stof € 20,-
  • Voetje van de maand van Bernina is voet 10, de ideale rechtnaaier en strakke doorstikker. Prachtige opstiksels en geweldig om in the ditch te naaien voor quilters. Laat je verrassen door deze musthave de komende maand met 15% korting.
  • SewInge Sunday op 12 juli, gezellig samen naaien thuis met Zoom of hier in de winkel.
  • Nieuw in onze winkel is de nadenrol zie op het filmpje, introductieprijs is € 25,- (normaal € 30,-)
  • Mis niets: check regelmatig de Academy en ons You Tube kanaal voor je laatste informatie.
  • In deze corona tijd zijn er veel mensen gaan naaien en zijn er vele machines nieuw verkocht. Ook zijn hierdoor echt zo prachtige occasions weer ingekocht door ons, misschien wel een perfecte start voor jou erbij?

Creatievel-inge-n, geniet van deze warme zomer maar blijf voorzichtig. Het virus is nog niet verslagen, dat houden we alleen in de hand door verstandig te blijven.
Blijf je passie volgen, blijf creatief.
Wij houden de winkel open en je kunt ons online bereiken. DUS we zijn er ook tijdens de vakantiedagen mocht je ons nodig hebben.
Tot snel.

Liefs Inge en team