Hallo creatievel-inge-n

Hoe gaat het met jullie in deze vreemde tijden van Covid19 en Corona?
Niets is wat het was en de regulering heeft alles en iedereen erg op scherp gezet. Het geweldige is dan ook weer dat bij veel mensen creativiteit een borrelende factor gaat spelen. Zoals ook bij mij en mijn team.
Ongelofelijk als ik me bedenk dat we vorig jaar in de startblokken stonden van een magisch avontuur. Dat onze passie en drive in een overdrive is gegaan en vertaald is toch wel in deze prachtige winkel te Eindhoven: INGEnaaimachines.
Een klant zei zelfs tegen me dat dit de allermooiste zaak is en de energie zo weergaloos fijn, nou dan straal ik. Wat een super compliment en in mijn hart ben ik het hier ook wel mee eens. Vrijheid, zo voelt het en vrijheid, zo beleef ik het!

Ik wil en bedenk altijd veel en als ik er dan bijna ben dan streef ik alweer verder naar een opkomend nieuw idee. We werken ons een slag in de rondte, vooral in deze uitdagende tijden en ik voel dat we ontzettend groeien, ook al loop ik me soms even voorbij. Dan sta ik stil en denk, oh ja even rustig aan. Maar dat is maar een momentje hoor en snel ga ik weer door!

Jubileum: één jaar INGEnaaimachines in Eindhoven
De ultieme droom die alweer een jaar jong is. Dat we op de Geldropseweg mogen zitten is een cadeautje, met onze winkel en locatie zijn we bijzonder blij.
MAAR, de geplande Restyle SewINGE Catwalk gaan we toch uitstellen. Neen, het wordt geen afstel. We hebben daarom meteen een nieuwe datum geprikt: zondagmiddag 13 september. Hopelijk zijn we dan weer een beetje terug naar normaal en kunnen we dit jubileum feestelijk vieren met aandacht voor al het werk en creativiteit van de deelnemers.
We hebben fantastische prijzen en er bestaat dus nog steeds een mogelijkheid om je nog in te schrijven. Alle informatie vind je op onze site. Meedoen, doen!
Is echt superleuk.

Gedurende de gehele maand juni vieren we het jubileum en kun je profiteren van mega leuke aanbiedingen en geven we diverse cadeautjes weg.

Tijdens deze corona-periode hebben we grote stappen gemaakt op het digitaal-internet niveau. Het thuis zijn en achter je naaimachine kruipen, dan in combinatie met een workshop van de INGEacademy, volgend live achter je computer is een ware ontdekkingsreis geworden. Check altijd even de INGEacademy hiervoor.

Hierdoor ontstaan de leukste ideeën weer:

Het weekend 13-14 juni wil ik een online naaimarathon houden: the Reversed SewInge Marathon. We draaien de 42 km marathon om en maken er 24 naai-uren van. Aanvang zaterdagavond 20.00 uur en eindigt zondag avond 20.00 uur. Iedereen kan meedoen, we gaan leuke kleding maken om bv te dragen als toeschouwers bij de catwalk op 13 september.
Patroon wordt gesponsord en stof kan ik je aanbieden. Ik werk hiermee samen met o.a. Harrie Bosch modestoffen, Studio Spatz ecologische stoffen, stoffenzaak het Weverke in Someren en met Jose Veldkamp van het Lutterloh patroontekensysteem. Top Top Top
Ik ga weer als een speer en bruis van alle ideeën. Dus stel ik voor dat je gewoon gezellig mee gaat naaien op dit te gek Reversed SewInge Marathon weekend, laat me weten en we informeren je wat meer hierover.
Nieuwtjes:
– Je blijft goed op de hoogte als je je abonneert op ons kanaal op you tube. Daar zetten we regelmatig een nieuw filmpje op met een nieuw idee of toepassing.
– Wekelijks maken we een online evenement waardoor je mee kunt kijken dmv onze camera. We demonstreren je een nieuw accessoires, een nieuwe machine of een leuke toepassing die je misschien nog niet kende. We zetten de datum van het evenement telkens op instagram, facebook en op onze website op de INGEacademy. Vaak gratis en soms tegen kleine betaling die je weer retour krijgt bij een aanschaf. Ideeën of wensen over een evenement zijn altijd welkom.
– Zo bedenk ik me nu een kleine reparatie cursus online door Ted van Iperen, onze ervaren service manager, om zo de gewone standaard problemen zelf op te kunnen lossen. Fantastisch toch!
– We hebben nieuwe interessante boekjes in de winkel over naaitechnieken en patroontjes. Super cadeautje en het leukst voor jezelf.
– Het fantastische rekbare garen superaanbieding Seraflex is bijna op! De kast wordt deze maand weer compleet gevuld en dan kun je 6 verschillend gekleurde klossen krijgen en er maar 5 gaan betalen!
– Ook de SewInge Sundag gaat weer van start vanaf juli elke maand rond de 15de. Gedeeltelijk in de winkel en natuurlijk ook hip online zodat je veilig ook thuis kunt blijven en toch mee kunt doen.
– Het voetje van de maand met 15 procent korting is de knoopaanzetvoet. Heel gemakkelijk en de knoop zit dan ook zeer goed vastgenaaid, wij leren je de kneepjes erbij.

Lieve allemaal, het blijft een bijzondere tijd; deze coronacrisis. Houd moed, houd afstand en zorg goed voor elkaar. Het is niet altijd gemakkelijk maar er ontstaan ook mooie momenten en daar waren we ook zeker aan toe.
Liefs Inge