Hallo creatievel-inge-n

Zo blij en trots dat de winkel gewoon open is gebleven in al deze bijzondere tijden van coronacrisis. Het is vreselijk wat er allemaal om ons heen gebeurt. Maar het leven is net als een medaille, er zijn natuurlijk twee kanten.
Wat ons er doorheen sleurt zijn de waanzinnige fijne, lieve, mooie en dus positieve initiatieven die ontstaan en de creativiteit die door menigeen wordt aangeboord.

Het is zo dubbel, vind je niet?
Aan de ene kant verdriet voor onze naasten die we op een vreselijke manier kwijtraken. Mijn hart gaat dan ook uit naar jullie die door dit vreselijke virus geraakt zijn.  Aan de andere kant zien we ook unieke initiatieven, positieve energie, en ongebreidelde ideeën die de Corona afstand juist heel “dichtbij” maken. 

Afgelopen donderdagavond hebben we met 15 personen samen een een heel erg uniek t-shirt gemaakt. Ieder vanuit zijn eigen naaiplekje thuis, aangestuurd door onze topper Reini. De gevorderden onder ons hebben leuke kunstjes geleerd en de beginnelingen hebben hun start in het naaien gemaakt. Ik werd er in mijn lijf zo blij van dat mijn hart een sprongetje maakte. We versloegen even de ellende met onze passie!
Deze evenementen gaan we blijvend geven, want zelfs na de corona-tijd zal het fijn zijn om ook vanuit je huis mee te kunnen doen. Niet iedereen woont dichtbij en het digital tijdperk zorgt er juist voor dat dit ook kan. Afstand gaat ons dan ook niet meer in de “weg staan”.

Catwalk 14 juni
15 juni bruist de winkel alweer een jaar in Eindhoven. Echt vanaf dag 1 is het gewoon feest in dit prachtige pand. We gaan het dan ook zeker vieren, maar de ReStyl-SewINGE-catwalk is nog een twijfelgeval of die op 14 juni door kan gaan. Ik gun de deelnemers een rode loper en zoals het er nu uit ziet zal er geen publiek kunnen zijn. Ik neem mijn besluit of het een online wordt of dat ik het ga verzetten. Mijn nachten zijn vol van ideeën hierover en ik ga de knoop deze maand doorhakken. Je kunt je dus gerust nog aanmelden om mee te doen. De prijzen zijn er en mijn catwalk komt er! Al kan het op een later moment zijn of op een andere manier.

INGEacademy
Check regelmatig de INGEacademy op onze website zodat je onze evenementen bij kunt wonen. Helemaal mooi zou zijn als je je abonneert op ons INGEnaaimachines kanaal op You Tube, zodat je de laatste filmpjes meteen kunt zien. We proberen je op deze manier up-to-date te houden over onze activiteiten en ideeën.

Nieuwtjes:
•      Seraflex, rekbaar garen, is een top product en heeft Eindhoven op de kaart gezet. Het is zo fantastisch dat het de deur uit vliegt. Dankzij Mettler hebben we de aanbieding ruimschoots kunnen verlengen en bieden we je wat er nog is, voor een speciale prijs. 3 Verschillende kleuren garens “halen”  en 2 betalen. Leuk filmpje op You Tube: https://youtu.be/j32o7vI8tu4
Het garen is geen 200mtr wat ik in het filmpje vermeld maar iets minder, excuus.
•    Voetje van de maand is nummer 54 van Bernina. Het is de teflon ritsvoet voor alle moeilijke plakkende stoffen. In de maand mei geven we maar liefst 15% korting hierop.

  • We hebben een nieuwe kleine lady paspop in de winkel voor de smallere dames en meiden. Prachtige aanvulling op onze paspoppen.
  • Het wollen garen wat supermooi is op de lock-, cover-, naai- en borduurmachines hebben we ook voortaan in multicolor.

•        Onze website wordt heel regelmatig ge-update en ververst met evenementen, occasions, workshops en over niet te lange tijd zelfs een webshop! Zo blij hiermee! Tip: volg dit en overweeg wat je nodig hebt en straks misschien online bij ons kunt kopen!

Lieve allemaal, blijf gezond, houdt afstand en vergeet niet goed voor jezelf en elkaar te zorgen.
Digitaal groet,
Inge