Hallo creatievel-inge-n

Iedereen beleeft deze periode op haar eigen manier. Ondertussen kijken we hoopvol uit wanneer we deze leerzame les kunnen afsluiten. We weten het niet maar laten we hopen dat veel testen en social distancing hierbij een belangrijke, positieve rol gaat spelen. In de tussentijd kunnen we van de tijd die ons nu gegeven wordt, ook iets heel bijzonders van maken, want die ruimte, begrip en compassie voor elkaar is groots en proeft naar vele nieuwe mogelijkheden. Dus laten we vooral denken in half volle glazen en in opportuneiten!

NIEUWE ENERGIE
Het zal je niet ontgaan dat elk bedrijf van alles probeert om zijn of haar klant, actief te houden en te maken. En dat is eigenlijk, nu we zoveel uurtjes per dag tussen zoveel muren zitten, nodig om de spirit hoog te houden en structuur aan te brengen in “dagen thuis”, Dus twijfel je om iets wel of niet aan te schaffen, doe het gewoon! Het voegt een stuk positiviteit toe, geeft nieuwe energie. Het werkt verfrissend en is ook nog eens ontzettend leuk.
Heb je inmiddels al je oude machine tevoorschijn gehaald en merk je al hoe leuk en fijn het is hiermee te werken? Ik heb al vele machines gerepareerd die weer tevoorschijn zijn getoverd. Lockdown of niet, dit vak; het repareren en het onderhoud van je naaimachine zal altijd blijven doorgaan. Want mocht je niet willen komen, dan halen we die gewoon bij je op, houden daarbij 100% rekening met social distancing.  Gewoon even afspreken met ons.

NIEUWE MACHINE?
Denk je misschien aan het aanschaffen van een nieuwe naai-, lock-, cover-, snij- of borduurmachine om zo je tijd achter de machine nog leuker te maken?
MAAR
Vind het niet fijn om naar de winkel te komen. Heel begrijpelijk maar dan brengen we de winkel gewoon naar jou.  We maken een afspraak en laten we jou via ons digibord meekijken en kunnen we alles demonstreren wat je maar wilt.  We hebben al een start gemaakt met online evenementen. Kijk even op onze website op INGEacademy en laat ons gewoon even weten waar je aan deel wilt nemen. Heel bijzonder, heel vernieuwend en superveilig. Dit geeft niet alleen mij maar ook alle cursisten heel veel inspiratiekriebels en hoop ik dat we dit monster virus, even kunnen vergeten. Elke week zullen we er weer een paar nieuwe evenementen bijgevoegd worden. Natuurlijk kun je ook laten weten waar je interesse ligt dan spelen we daar weer op in. Dus check elke week even; https://ingenaaimachines.nl/ingeacademy/
omdat de volgende nieuwsbrief waarschijnlijk pas over een maand is en tussendoor er veel veranderd en aangepast wordt.
De gewone lessen en workshops deze komende maand gaan we veelal verplaatsen naar een betere tijd. Want we beseffen dat alles even anders is nu!

Zin in een nieuwe lockmachine? Ons eerste online evenement is dinsdag 7, woensdag 8 en vrijdag 10 april van 09.00-09.45. Meld je aan via je e-mailadres en we nemen contact met je op.

Benieuwd naar de borduurmodule van de Bernina 5 serie? Join dit creatieve evenement op 14 of 17 april. Meld je aan via je e-mailadres en we nemen contact met je op.

OF

Ben je benieuwd naar de brede lijn van mogelijkheden voor de babylock? Laat het ons weten en we maken een online afspraak met je.

Nieuwtjes:
•    https://studio040.nl/nieuws/artikel/naaisters-beginnen-aan-productie-mondkapjes.
Dit filmpje gemaakt tijdens de goede acties die allemaal ontstaan door het coronavirus.
•    Voetje van de maand is nummer 20-20C en 20D van Bernina. Het is een open voetje waardoor je heerlijk over randen en biesjes kunt naaien en een perfect zicht geeft voor applicatie- en borduurwerk. In de maand April geven we maar liefst 15% korting hierop. We laten je graag de meerwaarde zien in INGEONSCREEN, de winkel op afstand, of via beeldbellen.
•    Start je liever met een occasion? Het aanbod is weer aangepast en er staan een aantal geweldige machines te popelen voor een nieuw “baasje”.

Lieve allemaal, het is een onrustige wereld. Ik hoop van harte dat je je eigen wereld zo rustig mogelijk kunt houden waarbij het thuisblijven een positieve spanningsboog geeft door al je (verborgen) inspiratie nu breed in te zetten Ik help je hier ontzettend graag bij.

Een lieve groet,
Stay safe
Stay wise
Stay healthy

INGE