Breaking news:
Hallo creatievel-inge-n

Het coronavirus daagt ons uit om op een nieuwe manier creatief te zijn in deze bizarre periode.
De aanpak in Nederland is ontzettend stoer en we gaan dus voor de moeilijke maar hoogstwaarschijnlijk de meest effectieve manier om deze virus samen onder de knie te krijgen.
Onze hobby is natuurlijk uitermate geschikt om in deze tijd lekker bezig te zijn en je gedachten even te parkeren. Wat kunnen we voor je doen?
Eerst: Haal je naaimachine voor de dag, het is leuk voor jong en oud. Techniek en mode is al jaar en dag een topcombinatie en vooral nu, in deze opmerkelijke tijd even al je zinnen verzetten.
Wat wij kunnen bieden is als volgt:
1.     zorgen dat je naaimachine het goed doet en je helpen met problemen.
2.     natuurlijk mag je komen als je je helemaal ok voelt, de winkel is erg groot en we hoeven elkaar niet in de gevarencirkel/zone van minder dan 1,5 m te ontmoeten.
3.     voor reparatie en onderhoud aan je machine staan we nog altijd voor je klaar, de winkel blijft nog open zolang als dat mag.
Lessen en workshops schuiven we door naar een latere periode, maar ondertussen zullen we ook lessen en filmpjes delen via ons spectaculaire digibord. Ik ben zo rete trots dat deze techniek er bestaat en zelfs in  INGEnaaimachine winkel een e-learning functie gaat krijgen.

INGEACADEMY
Houdt onze website in de gaten op INGEacademy, want ik bruis weer even van de ideeën!
a.     Wat denk je van een lockdag evenement online. Dat je met onze demonstratie meekijkt en meteen je vragen kunt stellen van thuis uit.
b.     Een demonstratie van additionele voetjes, live online, waarmee je allerlei techniekjes kunt leren en ook weer meteen kunt inhaken op eventuele vragen.
Al ben je zoiets niet gewend, weet dat dit voor ons ook nieuw en spannend is. Maar leuk toch dat we samen dit online pad kunnen bewandelen en elkaar hierin helpen. Dit is echt een stukje toekomst dat we nu goed kunnen uitproberen en benutten. Het helpt om positief te denken en de mogelijkheden te zien die deze lockdown tijd ons geeft. We maken gewoon het aller- allerbeste van het Corona virus en deze opmerkelijke tijd.

NIEUWE MACHINE
Stel je wilt een nieuwe machine aanschaffen maar je wilt NIET naar de winkel komen. Begrijpelijk. Toch kunnen we je virtueel van alle informatie voorzien. We maken simpelweg een digitale afspraak. Hierbij maken we gebruik van onze camera, kun je online meekijken en alle vragen stellen die in je op komen. Dan is het toch alsof we gewoon “samen” achter de machine zitten. Gewoon lekker één op één

Restyle SewINGE Catwalk
We hebben een perfecte hobby voor deze periode en het allerleukste is de Restyle SewINGE Catwalk, de modeshow van 14 juni (mocht die door kunnen gaan), omdat je voor deze uitdaging je kledingkast onderste boven mag gooien en daar weer iets unieks uit mag maken voor de catwalk.
Eigenlijk heb je alles al in huis voor de komende 3 weken om deze periode optimaal te benutten.

BE SAFE
BE HEALTHY
BE WISE
INGE