Hallo creatievel-inge-n

Heerlijke maand achter de rug met veel hoogtepunten in de vorm van workshops, nieuwe en oude klanten maar ook de komst van nieuwe medewerkers.
We krijgen steeds meer machines voor reparaties en onderhoud. Het loopt erg lekker en graag geef ik jullie een gevoel van het dagelijks feestje bij ons in de winkel.

Carnaval kinderworkshop.
We hopen dat jullie – als jullie het gevierd hebben – lekker hebben genoten. Wij hebben hier ons eigen feestje op de INGEacademy gevierd. Op donderdag hadden we 26 kleintjes hier, om gezellig samen aan een projectje te werken en daar hun enthousiasme en creativiteit op los te laten. Ieder kind kon meedoen voor maar € 10,- en was zeer welkom, ongeacht of zij of hij wel of niet al eens achter een naaimachine had gezeten. Ja, en je leest het goed, we hebben echt ook enthousiaste jongetjes. Drie groepen van 8-9 kinderen en alles verliep super goed en gezellig!

Waar ik zo ongelooflijk trots op ben, is het enthousiasme van de (groot)ouders die zelf ook weer creatieve ‘naaikriebels’ krijgen, om zo samen met hun (klein)kinderen dit te ondernemen. Hoe leuk is dat!
Lana van heeft woensdag haar kindermachine ingeruild voor een grotere versie en die dag ging Anna van 8 jaar trots met de oude machine van Lana naar huis. Oma Mia, wat geweldig dat je haar zo hebt verwend.
Zo ook werden Dycke en Emma blij verrast door hun oma met een heuse nieuwe kindermachine. Dat cadeautje blijft iedereen bij, dat gaat in het dagboek van hun levensherinneringen.

De dagelijkse workshops en lessen in ons naaiwalhalla bruisen van gezelligheid en inspiratie. Deze energie maakt onze winkel zo ongelooflijk uniek en mooi.
Op onze website kun je onder het icoontje INGEacademy een overzicht vinden van onze grote keuze workshops: www.ingenaaimachines.nl

OVERZICHT WORKSHOPS
Zomaar een greep: 
4 maart – tas maken van spijkerstof, kurk of leer
09:00 – 17:00  
Kosten: € 55,00
Maak deze unieke tas van kurk met zelf samengestelde stof voor de binnenkant. Ideaal met extra vak aan de binnenkant.  

15 maart SewINGE Sunday
10:00 – 16:00  
Kosten: €15,00 inclusief inspiratie, gezelligheid en lunch. 
Naaien op zondag, is dat niet heerlijk? En wat dit nog leuker maakt is wanneer je dit samen doet. Kom naar Eindhoven en kruip lekker achter je naaimachine. De eerste 10 hebben zeker plek. 

14 maart baby-lock-demo-dag
10.00 – 16.00
Gratis
Deze zaterdag showen we de prachtige lock-machines van baby-lock. Dit zijn de gemakkelijkste inrijgbare locks met altijd een goede steek. Technisch hoogstandje en zeker waard om eens te komen bekijken.
Speciale gast is Desiree Dietz, een enthousiaste dame die alles weet over de baby-lock en die introduceert in Nederland.
Zie bij het filmpje onze eigen Lisa in actie

Restyle SewINGE Catwalk
Woooohooo. De aanmeldingen van de Restyle SewINGE Catwalk gaan goed.
Heel blij ben ik met ALLE aanmeldingen waaronder ook 3 meiden van onder de 20 jaar. Het is dan ook overduidelijk, naaien is HIP. Het allerleukste is natuurlijk dat je hierbij een naaimachine of een fantastische lock-machine kunt winnen. En voor creativiteit daar hoef je natuurlijk geen jaren naai-ervaring voor te hebben.
En echt, de prijzen zijn ongelofelijk. Ik word zo verwend door mijn leveranciers die graag een steentje bij willen dragen aan deze eerste catwalk. Eigenlijk kunnen we niet meer van een steentje praten, dat is een ware KEI geworden.

Maar wat we elke dag in de winkel meemaken is het pure enthousiasme, waarbij een geweldige kruisbestuiving met anderen plaatsvindt, resulterend in nog meer enthousiasme! 
Check onze site over deze catwalk en inspireer iemand om mee te doen!

De hele donderdag kinderworkshop, 3 groepen van 8 kinderen en allemaal super enthousiast!

Nieuwtjes:

  • Reini, onze mooie aanwinst in de winkel op gebied van naailes en creatieve workshops, zul je steeds vaker tegenkomen. De geplande workshops lopen hartstikke goed en we zien veel mogelijkheden om samen van alles te bedenken op creatief gebied. Goede plek, juiste persoon! heel blij mee!!!
  • Voetje van de maand bij Bernina is paspelvoet nr 38. Niet alleen voor paspels, maar ook voor prachtig doorstiksels is dit een uitermate geschikte voet. Elke maand kiest Bernina een voet uit en geeft 15 % korting op de verkoopprijs. Kom je eens kijken wat wij er allemaal mee doen?
  • Het stukje in de krant door Eindhovens Dagblad is inmiddels vertaald in 4 verschillende talen om zo op grote schaal onze passie uit te kunnen dragen. Trots op het stukje en het gemaakte filmpje: https://www.ed.nl/video/inge-maakt-naaien-weer-hip~p123778

Dit was ie weer, heb je ideeën, vragen of suggesties:
dat horen we heel graag in de winkel, gezellig aan de telefoon of tikkend op de e-mail.
 
Lieve groet allemaal,
Inge