Hallo creatievel-inge-n

VORIG JAAR
Yoecheee…..
Vorig jaar op 29-01-2019 (mooie getallen hè) schreef ik me in met de naam INGEnaaimachines bij de kamer van koophandel.
Toen al nachten wakker gelegen en gedroomd van het mooie pand waar inmiddels al ruim een half jaar een prachtzaak is ontsprongen met een scala aan creatieve activiteiten.
Ken je dat gevoel van wakker worden en dat je je dan zo blij voelt met waar je staat in het leven?
Hup, je bed uit voor weer een heerlijke dag!

DIT JAAR: CATWALK
15 juni 2019; de officiële open dag van de mooiste winkel wil ik graag vieren met een heuse catwalk!
Omdat 15 juni op een maandag valt dit jaar, verplaatsen we het naar de zondag 14-06-2020.
Dus noteer alvast 14 juni in je agenda voor deze modeshow van aanstormend talent.

De show gaat over het restylen van kledingstukken.
Echt iedereen kan er aan meedoen.
Kijk maar eens alvast in je kleding kast en zie wat echt hoognodig eens gereStyled mag worden. Superleuk om dit eens te doen met minimale kosten, want eigenlijk heb je alles al in huis hiervoor.
We gaan elkaar natuurlijk waanzinnig inspireren en helpen in een eigen mailgroep, zodat niet iedereen gek wordt van alle berichten.
Ik noem het de ReStyle-SewInge-Catwalk en wil het mogelijk maken voor alle leeftijden en alle gradaties van kennis op de naaimachine.
Op die dag zijn er WAANZINNIGE prijzen te winnen. Veel van onze leveranciers hebben dit evenement omarmd en doen al mee !!
En natuurlijk HEEL Eindhoven en omgeving wordt uitgenodigd om deze modeshow te komen bewonderen…..
Ben je nieuwsgierig en wil je graag meedoen, mail ons en je krijgt alle informatie toe gestuurd.

Trots ben ik op het filmpje wat gemaakt is over het HIP zijn met je naaimachine.
Zowel het Eindhovens- als Brabants Dagblad werden aangenaam verrast van onze passie en werkelijk:  De interviewster, de cameravrouw en ja zelfs de fotograaf waren verrast door alle technologie, pracht en eenvoud van al onze apparaten en machines.
Iedereen voelde de energie en passie als het ware door de winkel zweven.
Ze waren ook zeer onder de indruk en zagen hoe HIP borduren, naaien en locken kan zijn.
Haha, kijk wij weten al lang hoe leuk dit allemaal is en dat je iedereen wel op een of andere manier zijn eigen creativiteit kan laten ontplooien.

Het was vet om die verbaasde blikken te zien van de mensen van het ED/BD toen hun unieke logo gestikt werd door zo’n pracht apparaat.

Nieuwtjes:

 • De COVER-geleider, ontwikkeld en bedacht door Hélène en 3D geproduceerd door Jeroen, is een ware hit. Zo trots op beide! Met de naam CoverInge gaat deze blitse geleider razendsnel over de toonbank.
  Zie het filmpje voor meer uitleg.
 • SewINGE Sunday:
  Hier word ik helemaal blij van. Gewoon een hele dag lekker achter je machine kruipen. De eerste tien personen die zich aanmelden nodig ik graag uit voor deze dag om tussen 10.00 en 16.00 uur heerlijk te komen naaien op je eigen naaimachine. Kosten €15,- waarbij lunch, gezelligheid en lekkere koffie zal zijn. Maar het allerbelangrijkste is elkaars energie, kennis en inspiratie te ontdekken en lekker een kruisbestuiving te laten doen plaatsvinden.
 • CARNAVAL
      Met carnaval hanteren we de normale openingstijden en zijn dus lekker open. Misschien hossen we door de winkel, de winkel is tenslotte groot genoeg en zingen we een paar onvervalste carnavalskrakers, maar de aandacht zal er zijn!
 • OCCASIONS
      Onze occasions hebben een plek gevonden op de website onder het icoontje INGEoutlet.
 • WORKSHOPS
      Check altijd even de INGEacademy op onze website en plan een leuke workshop voor jezelf. Wat zeg je van een workshop morgen: de Roxy portemonnee? Of op woensdag 5 februari en maak de gezellige nieuwe Fleur portemonnee. Ook is er plaats voor de pracht techniek: Canadian smocking op 6 februari en is er zelfs een kindernaailes gepland op 8 februari. Verras jezelf, vriendin of kind eens en doe gezellig mee!
   

We zien je heel graag in de winkel, gezellig aan de telefoon of tikkend op de e-mail.

groetjes
team INGEnaaimachines
Inge