Onze digitale deur is geopend

Lieve klanten, wij staan digitaal voor je klaar om te helpen met de goede keuze van je nieuwe naaimachine, accessoires of hulp die je graag zou willen hebben.

Wij zijn in de winkel aanwezig en via de telefoon, zoom of b.v. WhatsApp kunnen we je helemaal coronaproof enthousiast maken met deze Fabulous goede LOCK-DOWN-HOBBY.

Deze corona tijd geeft ons nog meer ruimte en vrijheid om je te laten shoppen, gewoon vanuit huis met één op één aandacht. Gaaf he!

Alles wordt thuisbezorgt, boven de € 75,- is dit zelfs gratis

 

Bestel hier je accessoires en fournituren.

Let’s go digital

Onze fysieke winkel is misschien gesloten maar dat weerhoudt ons niet om te zorgen dat u thuis toch lekker creatief kunt losgaan.

Dus heeft u iets nodig? denk aan: versteviging, garen, voetjes, naalden, spoeltjes of wat dan ook te koop is in onze winkel. Laat het ons weten via dit contactformulier en het wordt bij u thuis bezorgd. Alle machines zijn zoiezo al online te bestellen in onze webshop.

Ook je INGEcadeaubon voor je latere shop moment bezorgen we graag bij u thuis. 

 

Digitaal advies

Op zoek naar een nieuwe naai, borduur, lock, punch of covermachine maar weet je niet wat bij je past? Nu onze winkel gesloten is kunnen wij u toch helpen en wel digitaal.

Via het programma Zoom geven wij u vrijblijvend persoonlijk advies en laten we alle machines aan u zien. Zeker weten dat we u digitaal enthousiast kunnen maken! Ook de gratis lessen die u bij de machine krijgt kunnen wij digitaal geven.

Boek hier je personal shop moment