Schrijf je nog snel in voor de Freestyle Catwalk op 19 september.

Tijd: 13.00-16.00

Voor diegene die graag een naaimachine, snijmachine of super lockmachine wil winnen, doe mee met deze uitdagende catwalk. Als je zelf al voorzien bent van geweldig apparatuur, enthousiasmeer dan je vriendin, buurmeisje, kennis, want deze prijzen mogen echt naar nieuwe creatievel-inge-n gaan.

Je bent nooit te jong, te oud of te onervaren, het is namelijk een FREEstyle SewInge catwalk en dat wil zeggen dat alle vrijheid is geoorloofd. Er wordt niet beoordeeld op kennis en kunde, maar op originaliteit en je totale uitstraling.

Val in de prijzen met jouw creatie!

We hebben prachtige prijzen zoals de fantastische Janome 780, de heerlijke Bernette 38, meest gemakkelijke Brother A16, superleuke scanNcut 1200 van Brother en hoofdprijs het paradepaardje van babylock: de Enlighten.

Een feest maken we samen, dus twijfel niet, geef je op, want zeker is dit een super uitdaging voor jezelf en zeker weten heel gezellig.

In de winkel van Inge mag én wil iedereen achter een naaimachine kruipen

Door Rogier van Son – Omroep Brabant

Wie dacht dat naaien oubollig is, komt bij Inge van Liempd-Rijkers bedrogen uit. Ze heeft aan de Geldropseweg in Eindhoven haar eigen zaak, waar je naar hartelust mag komen naaien. 140 naaimachines staan er klaar voor gebruik. Iedereen mag ze aanraken en uitproberen.

Accessoire van de maand Bernina

#37 patchworkvoet

 38.99 Incl.btw

  • Voor patchwork-projecten met naadtoeslagen van 3 mm (1/8”) of 6 mm (¼”)
  • Drie nokken aan de zijkant voor nauwkeurig geleiden van de stof
  • Voor 5,5 mm en 9 mm machines

Beschikbaar via nabestelling

YES we hebben gewonnen! INGEnaaimachines: Beste ondernemer verkiezing van In de Buurt Eindhoven! Zo trots op dit grote compliment.