Brother Airflow 3000

 999.00 Incl.btw

 

Met onder andere:

  • Geavanceerde naaldinrijger
  • 2-, 3- of 4-draads steken en 7 verschillende afwerkingen
  • Differentieel transport van 0,7 tot 2 mm
  • Hendels om snel van instelling te wisselen (steekvinger en snijmes in- en uitschakelen)
  • Steekbreedte 5 tot 7,5 mm
  • Naaisnelheden tot 1300 spm
  • LED-lichtsignaal bij foutmelding & veiligheidssensoren
  • Diverse accessoires inbegrepen

 

INGEway: 3 jaar garantie, 3 jaar gratis onderhoud en gratis les!

Artikelnummer: AIRFLOW3000XX1 Categorieën: ,

Beschrijving

Verwerk moeiteloos de meest uitdagende stoffen met de Brother Airflow 3000 overlockmachine: de snelste en gemakkelijkste overlockmachine van Brother met een automatisch lucht-inrijgsysteem. Deze supersnelle machine heeft een gebruiksvriendelijk lucht-inrijgsysteem, een geavanceerde naaldinrijger, hendels om snel van instelling te wisselen en naaisnelheden tot 1300 spm. Maak supersnel de mooiste (sport-)kleding. In één handeling worden de naden genaaid, de overtollige stof afgesneden en de randen afgewerkt met een sterke afwerksteek. De perfecte aanvulling op je naaimachine!

Eén ding staat vast: met de Airflow 3000 maak je vanaf nu al je creaties op een nieuwe perfecte manier! Werk gebreide stoffen, stretchstoffen, doorzichtige/transparante stoffen en zelfs Lycra fijner en zorgvuldiger af dan ooit tevoren.

 

Automatisch lucht-inrijgsysteem – steek het garen in de draadopeningen en ‘zoef’ het luchtsysteem blaast het de draden supersnel door de grijpers.

Uitgebreide steekkeuze – kies uit 4-draads overlock, 3-draads smalle overlock, 3-draads brede overlock, 2-draads flatlock, 3-draads flatlock, fijne plooitjes (pintucks), blinde zoom, rolzoom, smalle rolzoom en golvende rolzoom.

Steekkwaliteit – haal snelheden tot 1300 spm! Gebruik de knoppen om de steeklengte en -breedte naar wens aan te passen.

Differentieel transport – met een differentieel transport van 0,7 tot 2 mm krijg je op élke stof een fantastische steekkwaliteit. Maak gladde naden in de meest rekbare materialen.

Instant rolzoom – dankzij de snelle hendels verwissel je een instelling direct in een smalle rolzoom. Perfect voor dunne, doorzichtige en transparante stoffen. Kies een gladde of een golvende rolzoom.

Zonder opstoppingen – de luchttechnologie houdt alles in beweging, waardoor pluisjes of stof zich niet kunnen ophopen.

Veiligheid boven alles – klep of deksel open? Persvoet omhoog? De machine zal niet starten! Als extra voorzorgsmaatregel zal de veiligheidssensor het snijmes onmiddellijk uitschakelen ter bescherming van de grijpers en jezelf.

Extra troeven – de Airflow 3000 beschikt over een afvalopvangbakje, een blindzoomvoet, een rimpelvoet en een paspelvoet.