Re-Style SewINGE Catwalk zondag 13 september 2020

INGEnaaimachines opende officieel haar deuren op 15 juni, dit gaan wij natuurlijk uitgebreid vieren op zondag 13 september. Bestorm onze catwalk met een door jou ontworpen creatie gemaakt van ”oude” kleding uit jouw kast! Restyle wat je hebt liggen op jouw eigen manier, alles mag. En weet je wat nog leuker is? Je kunt hier waanzinnige prijzen mee winnen. 

Wees er snel bij om verzekerd te zijn van deelname. Geef je op via dit formulier en ontvang alles wat je wilt weten over de Re-style SewINGE Catwalk op 13 september. Het wordt een spetterende show achter de winkel op het parkeerterrein met alles erop en eraan. Show zelf jouw creatie op onze catwalk of vraag je buurvrouw, vriendin, vader, moeder of wie dan ook om voor jou te lopen. Er zijn fantastische prijzen te winnen! Wat zeg je van de prachtige Janome S3 naaimachine? Of de Enlighten van Baby-Lock? Onze leveranciers omarmen dit evenement en dragen allemaal een steentje bij om hier een prachtige feestelijke dag van te maken! 

Wat je hiervoor moet doen?

– Geef je op via onderstaand formulier

– Open je kledingkast en haal eruit wat nodig opgepimpt of gerestyled mag worden naar een ander kledingstuk.

– Maak foto’s van het gehele proces, begin tot eind en deel deze foto’s met ons voor de presentatie tijdens de modeshow.

– Geef even door wie jouw kledingstuk gaat showen op de catwalk.

Yes, zien we je 13 september? wij hebben er nu al zin in!  

Schrijf je hier in voor onze ReStyle-SewInge-Catwalk