Een feestje als ik door de winkel loop met alle zelfgemaakte vlaggetjes van jullie, onze lieve klanten. Stuk voor stuk geweldige inspiratiebronnen en de aandacht van ons allemaal zo waard. Daarom hangen ze ook te laag, dan moet je er wel even naar kijken en dat is precies mijn bedoeling. 

Het is dan ook echt feest, de tijd is voorbijgevlogen. 5 jaar op de Geldropseweg met INGEnaaimachines en als toetje op het feest is het zomer geworden met passende temperatuur. Eindelijk hè! Wij en jij verdienen het gewoon!

Het merkenfestival op 14 en 15 juni was een waar feest: om je kaart vol te stempelen, moest je bij alle merken in onze winkel iets ondernemen en achter deze naaimachines kruipen. Met dank aan alle demonstratrices, het hele team en alle klanten die zijn geweest moet ik echt zeggen dat ik mijn geluk niet op kon. Ik vond het meer dan twee fantastische dagen en dank de hemel voor jullie allemaal.

Zo houd ik het nog makkelijk 5x5x5x…. vol toch :). Filmpje is gemaakt door Edith van Zalinge, een spiksplinternieuwe hele enthousiaste klant die overrompeld was door onze winkel en dit als cadeautje heeft gemaakt.  
BERNINA UNIVERSITY
Echt al een jaar lang hielden we onze privé- en winkelagenda compleet open in de hoop dat we het voor elkaar zouden krijgen om plaatsen te bemachtigen en zo naar Amerika te gaan om de Bernina University te mogen ondergaan en ….. beleven. Elk jaar wordt dit event groots gehouden voor de Amerikaanse dealers. Dit jaar met de onthulling van een gloedje nieuwe naai- en borduurmachine, waar maar liefst 15 jaar aan gewerkt is. Vol verwachting klopte ons hart want jeetje wat wilden we dit graag. Het zou ons toch eens lukken mee te gaan. En woooohoooooo, we hadden al feest deze maand en nu dubbel zoveel feest. GELUKT!

Waanzinnig amazing, too good to be true, wat een energy booster. De machine, de reis, alle informatie die wij als eerste kregen, alle lessen die we daar hebben gevolgd, de aandacht en passie van alle Amerikanen, hier hebben we zeker hard voor gewerkt en is alles zo meer dan waard geweest. Wij zijn nu helemaal voorbereid om jou deze prachtige, unieke machine ‘droog’ uit te leggen, want in Nederland komt deze pas in oktober uit en gaat nu de voorbestelling in. Bij een voorbestelling bij ons van deze magische Bernina 990 krijg je een trolley-set en een speciaal vip-pakket samen twv een kleine €1000,- cadeau. 

En net zoals vele Amerikanen het doen, ook bij ons mag het op afbetaling :). In Amerika zijn er al 2000 in de voorbestelling en Bernina heeft er al 2300 klaar staan, dus allemaal, genoeg nog over voor ons. 

Voetje van de maand 
BEKIJK DE BERNINA 990 OP ONZE WEBSITE 
ONTHULLING B990
Speciaal voor de onthulling had Bjorn zijn T-shirt gepimt met Create My Magic en dan een echte blingbling Bernina met stras stenen. Zo leuk he! Hij heeft dan ook hiermee vele complimenten gescoord daar! 

Voetje van de maand 

En ja als je toch daar bent en ze laten een speciale machine zien gemaakt voor alleen Amerika, dan kun je wel voorstellen hoe wij onze charmes hebben gebruikt of toch een zending naar Nederland mag komen. Wauw want wat is dit een mooi’tje deze rode Bernina 735. Special edition en dus nog heel even wachten maar ja echt hij komt echt naar ons toe! Ben jij ook zo verliefd op deze kleur?

 Voetje van de maand 
PARTY PARADE CATWALK
Zondag 15 september is het stoffenspektakel in Eindhoven en natuurlijk ‘s-middags de inmiddels beroemde catwalk bij INGEnaaimachines. En er is nog tijd genoeg om je hiervoor op te geven. Het wordt een waar feest met mooie prijzen van alle merken machines. Doen! Maak jouw smashing feest outfit en bestorm onze catwalk. Alle gradaties en leeftijden zijn meer dan welkom. Bij twijfel zeker ook meedoen. 

Inmiddels zijn er 30 aanmeldingen, daar ben ik al superblij mee en toch wil ik er echt nog een paar meer bij! Ken jij iemand, of ben jij het die we nog zoeken? Mail ons op info@ingenaaimachines.nl

MELD JE AAN 

Voetje van de maand 
SEWINGE WARDROBE 2024 JULI 2024 
SEWINGE februari 2024 

Soms vergeet je even dat je serieus tijd moet maken om iets voor jezelf te kunnen doen. Deze groep, de SewINGE Wardrobe, is dan de ideale uitkomst voor jou. Net zoals je afspreekt om te gaan sporten of om te gaan werken, spreek je af dat je elke maand iets voor jezelf gaat naaien. Natuurlijk moet je geïnspireerd worden en wil je je vorderingen delen. Daar is een gezellige facebookgroep voor en wij willen jou er ook graag bij hebben. Mail ons en doe mee met deze maandelijkse challenge voor jezelf. In de eerste dagen van de maand krijg je een mail met meer uitleg en wat we die maand gaan maken.
Mail naar: info@ingenaaimachines.nl
 HERENSHORT WORKSHOP
Op onze evenementenkalender en de INGEacademy, vind je altijd wel iets leuks om mee te doen. Heb je zelf ideeën voor een leuke workshop dan horen we dat graag. Zelf wil ik nog twee dingen belichten: de workshop herenshort maken op 11 september waar nog plekjes vrij voor zijn en vandaag is het stoffenspektakel Super Sale, dus echt wel een goede reden om te komen en lekker rond te neuzen en geweldige koopjes scoren. 

Voetje van de maand 

BEKIJK DE INGEACADEMY 
NIEUWTJES
Voetje van de maand Bernina
Het applicatie voetje nummer 23 is de komende maand met 20% korting te verkrijgen. Het is een doorzichtig voetje met een smalle gleuf op de onderkant, waardoor je smalle cordonsteek perfect begeleid wordt. Het voetje is lekker kort zodat je er heel gemakkelijk bochtjes mee kunt nemen. Perfecte applicatie voet, goede aanwinst!Voetje van de maand 

BEKIJK VOET 23 OP DE WEBSITE 
Baby Lock nieuwtjes
De twee nieuwe mooie gepimpte Enlighten van baby lock zijn al binnen. De Enlighten is een lockmachine die het garen automatisch doorvoert en de spanning altijd goed heeft ongeacht het garen en ongeacht de stof. Een prachtige machine die echt voor iedereen geschikt is en een juweel in je naaikamer. Op ons merkenfestival zijn er prachtige wave-randen met de Enlighten gemaakt (zie foto). Ook komen de nieuwe trolleys en de afvalbakjes de komende maand binnen. Heb je interesse, laat het ons weten dan informeren wij jou zodra het in onze shop staat. Voetje van de maand 

IK HEB INTERESSE! 
Hoog bezoek van Janome directie
Je kent ze toch wel he, als je bijvoorbeeld in Amsterdam rondloopt, de Japanners met een fototoestel die alles willen vastleggen. Het zijn creatieve mensen met een grote gedrevenheid waarbij creativiteit en perfectie de boventoon voeren. Hoe leuk dat de General Manager van Janome Europa, Takashi Matsumae in onze winkel met zijn fototoestel ook alles vast ging leggen. Groot compliment en zeker het speciale bezoek dat hij ons bracht. 
Voetje van de maand 
Brother nieuwsbrief
Door de twee feestdagen in onze winkel zijn we allemaal weer helemaal geïnspireerd door Ingrid Los met haar borduurembleempjes. Wat een gezelligheid aan borduurwerk is dit toch. Om zelf ook geïnspireerd te raken zou je kunnen overwegen om je te abonneren op de nieuwsbrief van Brother, daar staat altijd zoveel leuks in.Voetje van de maand 

INSCHRIJVEN VOOR DE BROTHER NIEUWSBRIEF 
Voetje van de maand Foto na twee dagen feest, moe maar voldaan 🙂 Ligt jouw vakantie bijna in het verschiet? Even alles loslaten en een andere omgeving opzoeken? Het zal je altijd goed doen. Onze winkel blijft open gedurende de zomer en zeker weten dat je natuurlijk af en toe iemand hier mist, omdat die dan toevallig in Verweggistan aan het zwembad ligt, moet kunnen! Geniet ze deze zomer van alles om je heen, waar je neus je ook brengt.

Liefs, tot ziens, bels of mails, 
Inge en i*dream-team