Foto van opening op 15 juni 2019

Lieve jij, 

Wat zou het toch heerlijk zijn als je kunt doen wat je het allerliefste zou willen doen. Daarbij ook nog eens superfijne mensen om je heen verzamelen die zich aan elkaar verbinden door een fantastische hobby; een hobby waar je veel van leert, waarin je groeit in creativiteit. Oh wacht, dat doe ik, elke dag weer! Weet dat dit gevoel onbetaalbaar is, een gevoel dat je nooit wilt laten eindigen omdat je er zo blij van wordt. Als ik dan denk aan INGEnaaimachines, de ruimte, de lessen, de service dan ben ik rete rete trots. Onze service is zo uniek, zo subliem en wordt mogelijk gemaakt door mijn allerliefste en fijnste collega’s. En ik hou ervan dat wij ook leren van elkaar en nog altijd groeien. 

‘s Ochtend als ik wakker word, wil ik zo snel mogelijk weer naar Eindhoven, en als ik langs alle huizen rij, inmiddels een kwart miljoen mensen in deze waanzinnige stad, besef ik dat ik in elk huis wel een naaimachine wil hebben staan. Dus deze eerste 5 jaar is slechts een begin. 

Inmiddels hebben we ruim 9000 geregistreerde klanten en voelt het als onwezenlijk, dat mijn concept, het “Experience Center” op de Geldropseweg, slechts aan het begin staat van een hippe moderne naaimachine wereld. Changing the way of Sewing. Dit is en kon alleen mogelijk gemaakt worden door JULLIE. Ik voel me dan ook door jullie gedragen door jullie loyaliteit. Daarom allerliefste klant, dank je wel voor jou.

Xx Inge
& my i*dream-team

Voetje van de maand

Deze tekst staat ook op een losse pagina in de Shiny-special-edition schrijfblokjes, speciaal gemaakt ter ere van ons 5-jarig bestaan. Deze “special edition” zit op 14 en 15 juni tijdens ons merken-festival in 100 goodiebags, 50 bestemd voor de eerste 50 klanten op vrijdag en 50 voor de eerste 50 klanten op zaterdag. 

Samen met de speciaal hiervoor uitgenodigde demonstratrices van de merken Janome, Bernina, baby lock en Brother, kun je een leuk project maken en je laten inspireren door hun kennis en de mogelijkheden van de machines. Zeker weten dat deze kanjers je nieuwe prikkels en een creatieve boost gaan geven. Ik ben zelf altijd zo onder de indruk van wat ze zelf aan voorbeelden meenemen. Meestal nodig ik een demonstratrice uit van één merk en organiseren we hiervoor een speciale dag, maar dit bijzonder weekend komen ze allemaal, wauw hè!

Ik vind dit meer dan gaaf en onwerkelijk dat het gewoon kan. De winkel is er groot genoeg voor en jullie, onze klanten, willen altijd wel geïnspireerd worden, wetende dat we weer iets leuks hebben bedacht om mee te doen. Of gewoon gezellig te kijken en kletsen met elkaar. 

Verbindingen maken! De wereld lijkt vaak in “brand” te staan, zoveel “vuren die her en der opwakkeren”. Het is gewoon fijn om met elkaar, even zonder zorgen, gewoonweg te genieten van creatieve, gezellige dingen. Ja toch! 
MERKEN FESTIVAL 14-15 JUNI
Merken Festival 14-15 juni van 10:00 tot 17:00 uur, be there, je bent van harte welkom! Ook zullen we deze dagen rond de klok van 14:00 uur misschien jouw naam wel trekken uit de pot voor een leuke prijs. Want jouw naam komt in de pot zodra je een vlaggetje hebt ingeleverd voor ons 5-jarig bestaan. 
De ultieme vlaggenlijn komt in onze prachtige winkel te hangen waarvan elk afzonderlijk vlaggetje gemaakt is door iemand anders, waanzinnig toch! Doe je ook mee? Dat zou ik te gek vinden, want er kunnen nog heel veel vlaggen bij en hoe leuk is het dat jouw vlaggetje vrolijk in onze winkel hangt te wapperen. Voetje van de maand 
MEER INFO OVER DE VLAGGENLIJN 
 SEWINGE WARDROBE 2024: NIA-SHIRT OFTEWEL EEN NET-IETS-ANDERS-T-SHIRT VERVOLG JUNI 2024 
SEWINGE februari 2024 
Een goed concept moet blijven bestaan, dus elke maand iets maken voor jezelf is Too Good! Iets nieuws maken van een lapje stof wat er nog altijd ligt, of een kledingstuk uit je kast een nieuwe boost geven. Misschien ga je naar de stoffenzaak voor inspiratie en gun je jezelf meteen een nieuw lapje. Bij mij werkt dat het beste, eerst snuffelen in de stoffenzaak, een mooie lap scoren en ik maak daarna van een oudere lap ook meteen weer iets. Gunfactor voor jezelf gewoon afstellen op de dikke vette TIEN. 

De tijd is dan het enige wat je nog serieus mag, nee eigenlijk moet nemen. Tijd nemen voor jezelf. Dus doe mee, geef je op en laat je inspireren door iedereen die ook meedoet en maak elke maand iets voor jezelf. 

Vorige maand was het een NIAshirt, oftewel een Net-Iets-Anders T-shirt en daar gaan we deze komende maand mee door. Gewoon omdat de maand mei eigenlijk te snel voorbij is gegaan en het best lekker is er twee maanden over te mogen doen. Misschien maak jij wel twee NIAshirts :).

Geef je op als je dat nog niet had gedaan en je krijgt in het begin van juni een uitgebreide uitleg. 
 SEWINGE PARTY PARADE CATWALK
Je kunt je nog opgeven tot eind juni voor de Catwalk op 15 september. Er zijn mooie machines te winnen en het is altijd een dag om nooit te vergeten. Kom jij op onze catwalk? Het is voor iedereen, jong en oud, beginner of gevorderde. Het leukste is natuurlijk met een zo’n groot mogelijke club, dus, WE WANT YOU! We hebben jou er nog heel graag bij. Geef je hier op:

INSCHRIJVEN VOOR DE CATWALK 

Voetje van de maand
STOFFENROUTE-SUPER-SALE
Zaterdag 29 juni is het van 10:00 tot 16:00 uur Stoffenroute-super-Sale. Vele machines en accessoires die er echt uit mogen, gaan voor een aantrekkelijke prijs deze dag eruit. Wees erbij. Slaapplekken genoeg bij de achterdeur :). Tevens de goede plek om ook meteen bij Harrie Bosch modestoffen je rondje te lopen, want deze doen ook mee met de Stoffenroute-super-Sale.
Voetje van de maand 
NIEUWTJES 
BERNINA University
BERNINA University ook wel BU genoemd is een jaarlijkse nationale conferentie in Amerika waar dealers kennis maken met nieuwe producten van BERNINA en er ook trainingen kunnen volgen en geïnspireerd worden. Ook laten alle partners van BERNINA hun nieuwe producten zien. Dit jaar gaat het evenement plaatsvinden in Detroit van 18 tot 21 juni. 
Elk jaar volg ik(Bjorn) alles rondom BU als echte BERNINAfan! Mijn droom om er ooit bij te kunnen zijn. Geloof het of niet, maar Inge en ik zijn er met hoge uitzondering dit jaar bij! Hoe Amazing is dit! Ik geloof het nog steeds niet. Ik kijk hier zo naar uit. De trainingen die we gaan volgen, de nieuwe producten die we als eerste gaan zien, alle inspiratie die we gaan opdoen. Hoe tof is dit. 

Waarom willen we er dit jaar bij zijn? Dit jaar wordt de BERNINA 990 gelanceerd, de nieuwe Top of Line van BERNINA. Ze zijn al 15 jaar bezig met de ontwikkeling van deze machine en dit wordt iets revolutionairs, geven ze aan. Op de socials worden al teasers gedeeld en ik word er helemaal gek van. Inge en ik gaan gewoon bij de lancering zijn! We worden als eersten getraind hiervoor. Hoe uitzonderlijk is dit! 

Ben jij ook nieuwsgierig? We gaan jullie natuurlijk op de hoogte houden via de socials. Houd onze kanalen in de week van 18 juni goed in de gaten. Ben jij geïnteresseerd in de nieuwe BERNINA 990, dan kunnen we jou op de lijst zetten en zodra er meer informatie is, delen we die met je. 

JA IK WIL OP DE HOOGTE BLIJVEN! 

BERNINA University, here we come!   
Juni feestje bij INGE
De hele maand juni is feest vanwege ons 5-jarig bestaan op de Geldropseweg. En bij een feest horen cadeautjes. Dus wat je ook koopt, wij zorgen voor iets extra’s. Leuk shoppen deze maand bij INGEnaaimachines :). 

Voetje van de maand 
Shiny Saturday
Elke laatste zaterdag van de maand is uitgeroepen tot Shiny Saturday. Trek je blingbling outfit, schoentjes of wat je ook hebt aan, om te pronken. We zien je graag shinen op deze laatste speciale zaterdag van de maand. Voor een flonkerende, glimmende, sprankelende dag. Benieuwd of er die dag kraaien als stille toeschouwers op de takken van de bomen buiten onze mooie winkel zitten (:!

 Voetje van de maand 
Garenkoffer
Mocht jij ook zo een geweldige garenkoffer aan willen schaffen met al je zelf uitgekozen kleuren, dan maken wij de prijs voor jou tot een TOP-aanschaf.

Voetje van de maand
Geleiders Bernina
20% korting op de geleiders van je Bernina naaimachine. Wist je dat er zelfs een geleider bestaat voor je Bernina lockmachine? Deze maand mooie korting hierop en mede daardoor een hele goede keus voor jou. Ze zijn niet duur en hartstikke handig. Voetje van de maand
Altijd fijn weer die junimaand. Het voelt als een feestje en het is ook een feestje. Volop lente in je hoofd, nu alleen zorgen dat ze het buiten ook beseffen. Zolang het regent naaien we binnen nog gewoon even door, geeft niks :).

Liefs, tot ziens, bels of mails, 
Inge en i*dream-team